VakVarjú Restaurant Pest in Budapest

VakVarjú Restaurant Pest - hungarian, international food

Make an Online Reservation

VakVarjú Restaurant Pest

1061 Budapest, Paulay Ede utca 7.

VakVarjú Restaurant Pest
Paulay Ede utca 7. , 1061 Budapest

In the centre of Budapest, only 2 minutes from Deák Ferenc square, with its international and Hungarian cuisine, restaurant VakVarjú awaits its guests.

Do you know what a "vakvarjú" is?
If you have ever tried fried bread dough, served directly from the oven, you must have tasted „vakvarjú”, the original fried bread dough of Hungary.
This is the name of the simple, however, delicious traditional dish of Hungary, of which you could sample many variations in our restaurant.
If you prefer other specialities, you are also warmly welcome. You can choose anything from our delicacies on the menu.
Would you like to taste home-style dishes? Our cooks are just preparing some appetizing savouries in the kitchen. Believe us, all are worth trying!

Reserve your table online now for free, through DiningCity: VakVarjú Restaurant Pest – Budapest

Tovább:

Click to see opening-times and more

Reviews


4.5

(1247 értékelés)


food

4.5

service

4.5

ambience

4.6

"Ki kell próbálni."

4.3
food: 5 service: 4 ambience: 4
Sokan voltak, hangos volt, szűkös volt, de nagyon tetszett.
Mákos Károly Pál - Monday 19/06/2023

"Mogorva személyzet"

2.7
food: 3 service: 2 ambience: 2
A személyzet lestrapált mosoly nélküli. Nem figyelik az asztalokat, a főétel után nem ajánlanak kávét, italt, desszertet. Szemkontaktust is nehéz felvenni, hogy észre vegyenek. Mosoly, udvariasság nincs. Az étel jó, de a kiszolgálás csapni való. Tipikusan úgy lehetnek, van elég egyszerű betérő vendég, minek tőrzsvendéggé tenni!
Szeitz Ferenc - Sunday 04/12/2022

"Majdnem jó"

3.3
food: 3 service: 4 ambience: 3
Délre mentünk ebédelni a libaságokat végig kóstolni. Csorbalevest rendeltünk, de mondták, hogy arra 20 percet kell várni, mert előző nap elfogyott. Persze, ilyen van, de ha Márton napokat tart az étterem, miért nem készül fel arra, hogy nyitásra legyen abból a levesből, ami előző nap is a legjobban fogyott? Nem sikerült időben elkezdeni a főzést? Végül 37 perc után kaptuk meg a levest. A libacombot túlsütötték, égették. A libamáj ízetlen volt. Így számunkra a libalakoma elmaradt.
Kriszta - Monday 14/11/2022

"A hangulatunk odalett..."

2.7
food: 4 service: 3 ambience: 1
Nem tudom, kinek a hibája, az étteremé-e, vagy a Dining Cityé, de 11-től lehetett asztalt foglalni. Mi 11.30-ra mentünk, gondoltuk, mire felveszik a rendelést, elkészül az étel, déli ebéd lesz belőle. Italt kaptunk, de a pincér közölte, hogy konyha csak déltől működik, addig rendelni sem lehet. Kellemes, hangulatos hely, sokadszorra voltunk ott, de elég rossz kedvünk lett, mire - közel egy óra várakozás után - megkaptuk az ételt. Ami igen ízletes volt. Ha nem lettünk volna már "felhúzva", a kissé megégett káposztalevelet se tenném szóvá. Borítékoltam volna a 3x5 csillagot, kár, hogy így alakult.
P. József és Anikó - Saturday 12/11/2022

"Márton napi ajánlat"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Finom ételek és udvarias kiszolgálás. Köszönjük..
István - Saturday 12/11/2022

"régen jobb volt"

3.5
food: 3 service: 3 ambience: 3
A Márton-napi ajánlat miatt mentünk. Az előételből (Libatepertőkrém, zsidó tojás, libakocsonya füstölt libamellel és tormával, marinált retek, ecetesuborka-relish, kovászolt kenyér) a kocsonya volt a legjobb, a többi különösebben mély nyomot nem hagyott. A főételek közül a libacomb (Kemencében sült rozmaringos libacomb, aszalt szilvás pecsenyeszaft, krumplistészta ”mille – feuille”, pezsgős lilakáposztakrém) finom volt, de a krumplistészta paprikássága teljesen elvitte a fókuszt az egyébként finom összeállításról, meg egyébként is túl nehéz köret volt ez. A libamáj (Parmezános morzsában sült pecsenye libamáj céklás-mandulás rizottóval, zöldalmával és tormás mascarpone-val) inkább kesernyés volt, a rizottóban pedig teljesen elveszett a felsorolt összes tétel, vagy nem tudjuk hol kellett volna keresni a tormás mascarponet, ezzel együtt sem volt különösebben ízes a rizottó. A parmezán pedig lapkánként volt rajta, talán jobb lett volna reszelve. Egyre több helyen tapasztalni, hogy a kötelezően felszámolt borrvalóval elkészített számla kifizetésekor úgy viselkednek, mintha nem adtunk volna egy fillér borravalót sem. Jó lenne ha ezt vagy megszüntetnék vagy ugyanolyan kedvesen megköszönnék mintha magunktól adtuk volna.
Attila Varga - Friday 11/11/2022