VakVarjú Étterem Pest - Budapest

VakVarjú Étterem Pest - magyar, nemzetközi konyha

Képek az étteremről

VakVarjú Étterem Pest

1061 Budapest, Paulay Ede utca 7.

VakVarjú Étterem Pest
Paulay Ede utca 7. , 1061 Budapest

Budapest központi részén, a Deák Ferenc tértől 2 percre nemzetközi-magyar konyhával és különleges kenyérlángossal várja Vendégeit a VakVarjú étterem.

Vakvarjú? Ugyan micsoda madár az? Legalább háromféle.
A vakvarjú legelőször is mennyei eledel. Ropogó szélű, hagyományos kemencés kenyérlángos, megbolondítva ezzel-azzal. Ismerjük a jómadarat, mi sütjük a legjobbat a városban.
Éppen ezért a másik Vakvarjú is mi vagyunk. Ha kell, ropogósan friss, és ha kell, hagyományos ételkínálat, megbolondítva minden jóval. Ismerős és otthonos, mégis rafinált, újszerű és kifinomult.
Éttermeink ezt jelentik Budán és Pesten. Kárrr lenne kihagyni! Ne tegye Ön se!
És igen, a vakvarjú az csipp-csipp csóka is. Nálunk mindenképp.
Mi nemcsak a felnőtt, kifejlett varjakért vagyunk, a vakvarjúcskákra is gondoltunk. Az étlapot, a berendezést és a személyzetet is felkészítettük a rohamra. Gyerekszékkel, gyerekmenükkel, türelemmel, odafigyeléssel és hétvégenként 12 és 16 óra között pedagógus munkatárssal érjük el, hogy mi legyünk a leggyerekbarátabb étterem.

Foglalja le asztalát ingyenesen online a DiningCity-n: VakVarjú Étterem Pest – Budapest

Tovább:

Információk az étteremről

Értékelések és vélemények


4,5

(1238 értékelés)


Konyha

4.5

Kiszolgálás

4.5

Hangulat

4.6

"Visszatérünk"

4,7
Konyha: 5 Kiszolgálás: 4 Hangulat: 5
Nagyon hangulatos, elegáns étterem. Gyors kiszolgálás a nagy vendégsereg ellenére. A felszolgálók között egy tanulót is kifogtunk, akinek tapasztalatlansága érződött. 🙂Az ételek igényesek és finomak. Biztosan visszatérünk.
Jónás Gábor - 2021. november 23., kedd 20:56

"Finom, nagyon!"

4,7
Konyha: 5 Kiszolgálás: 4 Hangulat: 4
Minden finom volt nagyon, sokat járunk ide. Az új/diák pincérek azért nem mindig találták az asztalokat, de valamikor meg kell tanulniuk.
Péter - 2021. augusztus 08., vasárnap 10:09

"Vakvarjú étterem értékelése"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Az ételek fenomenálisan finomak volt és gyönyörűen tálaták őket. Az italok pezsdítőek és a kiszolgálás kedves és könnyed. A hely dizájnja szemet gyönörködtető és kellemes. Ez a kedvenc éttermem!!
Hankó Nóra - 2021. július 24., szombat 10:56

"Vacsora pároknak"

4,7
Konyha: 5 Kiszolgálás: 4 Hangulat: 5
Bár előre foglaltam egy héttel, mikor megérkeztünk, a foglalásnak nyoma sem volt. Egy kissé lassú volt a kiszolgálás, mármint miután 10 perc után nem sikerült még választanunk, a pincér visszatérése sok időt vett igénybe. Ezt leszámítva maximálisan elégedettek voltunk, az ételek hamar jöttek és nagyon finomak voltak.
Bakekolo Gilbert - 2021. július 24., szombat 03:38

"Vak Varjú"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Fantasztikus éreztük magunkat. Kiváló kiszolgálás, fantasztikus ízek, szuper környezet
Melovics Sándor - 2021. július 21., szerda 09:18

"Ízletes vacsora "

4,7
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 4
Dining City ajánlat keretében vacsoráztunk itt. Nagyon örültem, hogy teljesítették az asztal elhelyezkedésére vonatkozó előzetes kérésemet. Igazán finom volt a kacsamell káposztás cvekedlivel, nagyon jó gasztro élményt nyújtott. A többi étel is rendben volt. A hangulat csak azért négyes, mert teltháznál - bár mindenki csak beszélgetett - elég zajos volt az étterem.
B. Tünde - 2021. július 20., kedd 14:04