VakVarjú Étterem Pest - Budapest

VakVarjú Étterem Pest - magyar, nemzetközi konyha

Képek az étteremről

VakVarjú Étterem Pest

1061 Budapest, Paulay Ede utca 7.

VakVarjú Étterem Pest
Paulay Ede utca 7. , 1061 Budapest

Budapest központi részén, a Deák Ferenc tértől 2 percre nemzetközi-magyar konyhával és különleges kenyérlángossal várja Vendégeit a VakVarjú étterem.

Vakvarjú? Ugyan micsoda madár az? Legalább háromféle.
A vakvarjú legelőször is mennyei eledel. Ropogó szélű, hagyományos kemencés kenyérlángos, megbolondítva ezzel-azzal. Ismerjük a jómadarat, mi sütjük a legjobbat a városban.
Éppen ezért a másik Vakvarjú is mi vagyunk. Ha kell, ropogósan friss, és ha kell, hagyományos ételkínálat, megbolondítva minden jóval. Ismerős és otthonos, mégis rafinált, újszerű és kifinomult.
Éttermeink ezt jelentik Budán és Pesten. Kárrr lenne kihagyni! Ne tegye Ön se!
És igen, a vakvarjú az csipp-csipp csóka is. Nálunk mindenképp.
Mi nemcsak a felnőtt, kifejlett varjakért vagyunk, a vakvarjúcskákra is gondoltunk. Az étlapot, a berendezést és a személyzetet is felkészítettük a rohamra. Gyerekszékkel, gyerekmenükkel, türelemmel, odafigyeléssel és hétvégenként 12 és 16 óra között pedagógus munkatárssal érjük el, hogy mi legyünk a leggyerekbarátabb étterem.

Foglalja le asztalát ingyenesen online a DiningCity-n: VakVarjú Étterem Pest – Budapest

Tovább:

Információk az étteremről

Értékelések és vélemények


4,5

(1247 értékelés)


Konyha

4.5

Kiszolgálás

4.5

Hangulat

4.6

"Ki kell próbálni."

4,3
Konyha: 5 Kiszolgálás: 4 Hangulat: 4
Sokan voltak, hangos volt, szűkös volt, de nagyon tetszett.
Mákos Károly Pál - 2023. június 19., hétfő 06:04

"Mogorva személyzet"

2,7
Konyha: 3 Kiszolgálás: 2 Hangulat: 2
A személyzet lestrapált mosoly nélküli. Nem figyelik az asztalokat, a főétel után nem ajánlanak kávét, italt, desszertet. Szemkontaktust is nehéz felvenni, hogy észre vegyenek. Mosoly, udvariasság nincs. Az étel jó, de a kiszolgálás csapni való. Tipikusan úgy lehetnek, van elég egyszerű betérő vendég, minek tőrzsvendéggé tenni!
Szeitz Ferenc - 2022. december 04., vasárnap 23:57

"Majdnem jó"

3,3
Konyha: 3 Kiszolgálás: 4 Hangulat: 3
Délre mentünk ebédelni a libaságokat végig kóstolni. Csorbalevest rendeltünk, de mondták, hogy arra 20 percet kell várni, mert előző nap elfogyott. Persze, ilyen van, de ha Márton napokat tart az étterem, miért nem készül fel arra, hogy nyitásra legyen abból a levesből, ami előző nap is a legjobban fogyott? Nem sikerült időben elkezdeni a főzést? Végül 37 perc után kaptuk meg a levest. A libacombot túlsütötték, égették. A libamáj ízetlen volt. Így számunkra a libalakoma elmaradt.
Kriszta - 2022. november 14., hétfő 06:45

"A hangulatunk odalett..."

2,7
Konyha: 4 Kiszolgálás: 3 Hangulat: 1
Nem tudom, kinek a hibája, az étteremé-e, vagy a Dining Cityé, de 11-től lehetett asztalt foglalni. Mi 11.30-ra mentünk, gondoltuk, mire felveszik a rendelést, elkészül az étel, déli ebéd lesz belőle. Italt kaptunk, de a pincér közölte, hogy konyha csak déltől működik, addig rendelni sem lehet. Kellemes, hangulatos hely, sokadszorra voltunk ott, de elég rossz kedvünk lett, mire - közel egy óra várakozás után - megkaptuk az ételt. Ami igen ízletes volt. Ha nem lettünk volna már "felhúzva", a kissé megégett káposztalevelet se tenném szóvá. Borítékoltam volna a 3x5 csillagot, kár, hogy így alakult.
P. József és Anikó - 2022. november 12., szombat 09:01

"Márton napi ajánlat"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Finom ételek és udvarias kiszolgálás. Köszönjük..
István - 2022. november 12., szombat 05:40

"régen jobb volt"

3,5
Konyha: 3 Kiszolgálás: 3 Hangulat: 3
A Márton-napi ajánlat miatt mentünk. Az előételből (Libatepertőkrém, zsidó tojás, libakocsonya füstölt libamellel és tormával, marinált retek, ecetesuborka-relish, kovászolt kenyér) a kocsonya volt a legjobb, a többi különösebben mély nyomot nem hagyott. A főételek közül a libacomb (Kemencében sült rozmaringos libacomb, aszalt szilvás pecsenyeszaft, krumplistészta ”mille – feuille”, pezsgős lilakáposztakrém) finom volt, de a krumplistészta paprikássága teljesen elvitte a fókuszt az egyébként finom összeállításról, meg egyébként is túl nehéz köret volt ez. A libamáj (Parmezános morzsában sült pecsenye libamáj céklás-mandulás rizottóval, zöldalmával és tormás mascarpone-val) inkább kesernyés volt, a rizottóban pedig teljesen elveszett a felsorolt összes tétel, vagy nem tudjuk hol kellett volna keresni a tormás mascarponet, ezzel együtt sem volt különösebben ízes a rizottó. A parmezán pedig lapkánként volt rajta, talán jobb lett volna reszelve. Egyre több helyen tapasztalni, hogy a kötelezően felszámolt borrvalóval elkészített számla kifizetésekor úgy viselkednek, mintha nem adtunk volna egy fillér borravalót sem. Jó lenne ha ezt vagy megszüntetnék vagy ugyanolyan kedvesen megköszönnék mintha magunktól adtuk volna.
Attila Varga - 2022. november 11., péntek 11:42