Small 2fc56f23 e997 47cb 8ac5 053eea60b854

Make a Online Reservation

Black & White Jazz Night - On 27th September from 19pm. 9 990 HUF Valid until 27 September 2018

BLACK & WHITE JAZZ NIGHT - From 19pm with special 3-course menu and live music restaurant Vogue awaits its Guests!

Menu offer:
Starter
- "Black & White" spaghetti with shrimp and clam
Main course
- "Black & White" grilled salmon and risotto
Dessert
- "Black & White" cheesecake, black mulberry

Price: 9.990 HUF/person

A la carte meals are available too.
Dress Code: If you come in „Black & White” dress we will give you a gift.

Pálinkás Gergely plays jazz music!

Do not miss this great offer:

Reserve Now

Vogue Boat-Restaurant

Vogue Boat-Restaurant
Carl Lutz rakpart 1. , 1137 Budapest

One of the best restaurant ships in Budapest, with its international, Southern-Slavic and Hungarian cuisine, restaurant Vogue awaits it guests.

The Vogue has been anchored on the Danube for twenty years in Budapest.
In an exclusive environment we offer memorable moments to our guests.
Our interior was designed with the comfort of our customers in mind. Many wooden and glass surfaces create a gentle and cozy atmosphere. In the functionally evolved environment we hope that you will spend your time in comfort.
Our international cuisine includes traditional Hungarian, Mediterranean and Southern-Slavic meals. Our food is prepared in a traditional way and served in a contemporary guise. Our ingredients are from the highest quality sources and are always fresh; this really makes a difference!
The Vogue is located far from the noise of the city, yet at a well-frequented place. The area offers great sights: the Danube, monuments, the Margaret Bridge and the Buda Castle are well visible by night too.
You can anchor your boat next to the restaurant. Sightseeing from the Danube is available on request.
The Vogue is an event venue too. The ship is suitable for housing corporate events, parties, trainings, press conferences, sales meetings, product introductions, family occasions, business lunches and dinners or birthdays. We can seat up to 130 persons plus 40 on the terrace. We can house 240 persons in case of a standing reception.
(Our technical equipment includes the newest JBL sound system, Xone DJ set, wireless microphone, a projector, a screen and an LCD TV.
For the most relaxing experience we offer two apartments. They are 36 and 38 square meters large and there is a 12 m2 balcony belonging to each. The rooms can accommodate 2-4 people. Breakfast service is available. Equipment: WiFi internet access, LCD TV, minibar, air conditioning.)

Reserve your table online now for free through DiningCity: Vogue Boat-Restaurant – Budapest

Tovább:

Click to see opening-times and more

Reviews


4.6

(1111 értékelés)


food

4.5

service

4.7

ambience

4.6

"Szuper este !"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Az augusztus 20-i tűzijáték estéjére volt helyfoglalásunk a hajóra . Nagyon jól éreztük magunkat . A személyzet kedves , segítőkész , a svédasztalos ételek mindegyike , kivétel nélkül nagyon ízletes volt . Külön kiemelném a borjútatárt , a kacsacombot és az édességeket . No és a juhfark pálinkát ! Mindent összevetve nagyon szuper esténk volt , máskor is fogunk menni !
Katalin - Tuesday 21/08/2018

"Értékelés"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Gyönyörű hely,finom vacsora és kedves kiszolgálás! Mindenkinek ajánlom!
Szijjné Regyelik Krisztina - Friday 20/04/2018

"Vouge Étterm értékelés"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Mindenben tökéletes, finom ételek, kedves kiszolgálás, és extra kilátás.
Bedinszky Beatrix - Thursday 19/04/2018

"Egy jól sikerült péntek 13"

4.7
food: 4 service: 5 ambience: 5
Az étteremhét extra keretében látogattunk el az étterembe egy péntek kora esti romantikus vacsorára. A hely hangulatához kétség sem fér: egy hajó, pazar kilátással, esztétikus belső kialakítással. Szerencsére nem voltak sokan és szuper asztalt kaptunk. A személyzet nagyon kedves és figyelmes volt, hárman felváltva szolgáltak fel. A fogások időzítése megfelelő volt, nem kellett semmire se sokat várni, de nem is hozták túl gyorsan. Az előételek közül a nyúlmáj gombóc vadasan nagyon finom volt, ízletes és megfelelő mennyiségű volt. A marinált gombás előételnél a joghurt lehetett volna kicsit karakteresebb, de összességében a célt elérte, megéheztem tőle. :) Főételek közül a kacsacomb narancsos répapürével nagyon finom volt, a kacsa jól készült, nem volt kiszáradva, a köret jól illett hozzá. A pürében érezhető volt a narancs és a répa íze is, egyik se nyomta el a másikat. A hozzá tartozó lilakáposztás rétes mindezt tökéletesen kiegészítette. A királyrákos kagylós spagetti adagja nem volt túl nagy és ízvilágában sem nyújtott maradandót. A desszerteknél a túrógombóc finom volt, bár a hozzá tartozó tejföl(hab) kissé jellegtelen volt. Ennek kontrasztjaként a csokoládé soufflé és mousse nagyon rendben volt. Ízeiben és állagában tökéletes volt, az adag már-már nagynak mondható, főleg, hogy "tömény" csokoládéról van szó. Összességében nagyon jó hangulatú hely, finom ételekkel és figyelmes személyzettel.
J.Viktor - Tuesday 17/04/2018

"Hajózunk"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Nagyon jó ebéd volt!!
Lajos Zoltán - Monday 16/04/2018

"Vacsora naplementében"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Nagyon hangulatos volt a nyitott teraszon a szép kilátás, az ételek kiválóak voltak.
Nóra - Monday 16/04/2018