Apacuka Cafe Restaurant in Budapest

Apacuka Cafe Restaurant - french, international food

Make a Online Reservation

Apacuka Cafe Restaurant

1065 Budapest, Nagymező utca 54-56.

Apacuka Cafe Restaurant
Nagymező utca 54-56. , 1065 Budapest

A new gastronomic locale has opened in the centre of Budapest - restaurant Apacuka awaits its guests with a combined French-Hungarian cuisine.

Apacuka is not only a restaurant, it is more than that: a café, a meeting place and a music hall in one, where we offer delicious meals and various forms of entertainment too. This is the place where you go out to and stay in afterwards, since art and gastronomy both come together for a successful rendezvous all week round. Bar music, jazz and lounge DJs provide the basic vibe on weeknights, while Hungarian and international DJs play music at weekends.

The restaurant moved to Nagymező street in the heart of Budapest in April 2012. The new location is monumental, diverse and inspiring. The restaurant is expecting guests with the comfortable interior of four separate rooms (ground floor, gallery, parlour, basement) on 530 square meters. Our terrace is open from the spring to autumn, providing an island of tranquility in the vibrant city center.

Not only the restaurant has become grander, we are also preparing higher quality meals than before ensured by our prominent, creative and enthusiastic chefs. Our kitchen is a real speciality as it combines the basic Hungarian and French traditions with ease. A daily home-style menu is available at a friendly price during lunchtime.

Apacuka is an excellent location for dinners, get-togethers after the theatre, corporate events, weddings, press conferences, small concerts, fashion shows and exhibitions too.

Reserve your table online now for free through DiningCity: Apacuka Cafe Restaurant - Budapest, Nagymező street

Tovább:

Click to see opening-times and more

Reviews


4.5

(409 értékelés)


food

4.6

service

4.6

ambience

4.3

"Ez nem sikerült "

1.7
food: 1 service: 2 ambience: 2
Csak az ételekről egy két szó. Libamáj brulee : kásás, íztelen máj. Préselt nyúl : íztelen főtt hús, a hozzá ígért tormás zöldborsóhabban a torma sehol sem volt. A kacsamell bőre rágós, nyúlós (ropogós helyett), de legalább volt íze. A házi krokettben túl sok volt a szerecsendió. A tökmagropogós értelmezhetetlen volt. A sütőtökpüré finom volt és a cékla is. Talán a desszert volt a legjobb.
Blaskó Zoltán - Saturday 15/02/2020

"Minden a legnagyobb rendben volt"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Az ételek egytől-egyig teljesen rendben voltak, az étteremhét miatti pörgéstől függetlenül kedves, és figyelmes kiszolgálásban volt részünk.
Milán - Sunday 24/11/2019

""

4.0
food: 4 service: 4 ambience: 4
Kellemes ízek és szép tálalás,picit hiányoltam azt a bizonyos pluszt.
Brigitta - Sunday 17/11/2019

"Vacsora"

4.8
food: 5 service: 4 ambience: 5
Kedvenc éttermem, most sem csalódtam.
Kiss Zita - Saturday 16/11/2019

"Csalódás"

3.3
food: 4 service: 3 ambience: 3
Csalódást okozott az étterem, nagyon lassú volt a kiszolgálás. Legalább 10 percig ültünk az üres tányérok fölött. Az ételek ízvilága nem felelt meg az ízlésemnek (leves, tabuleh), de lehet másnak ízletes volt. Számomra a leves savanyú volt. A falfestmény velem szemben meglehetősen zavaró volt, nem étteremhez illő.
Erika - Wednesday 13/11/2019

"Elmegy"

3.7
food: 4 service: 3 ambience: 3
Minden oylan átlagos volt, a kiszolgálás egy pincér hölgyet kivéve siralmas volt. S rengeteget kellett az ételekre várni, a lazacra több, mint egy órát.
D avex - Monday 11/11/2019