Apacuka Cafe Restaurant in Budapest

Apacuka Cafe Restaurant - french, international food

Make an Online Reservation

Apacuka Cafe Restaurant

1065 Budapest, Nagymező utca 54-56.

Apacuka Cafe Restaurant
Nagymező utca 54-56. , 1065 Budapest

A new gastronomic locale has opened in the centre of Budapest - restaurant Apacuka awaits its guests with a combined French-Hungarian cuisine.

Apacuka is not only a restaurant, it is more than that: a café, a meeting place and a music hall in one, where we offer delicious meals and various forms of entertainment too. This is the place where you go out to and stay in afterwards, since art and gastronomy both come together for a successful rendezvous all week round. Bar music, jazz and lounge DJs provide the basic vibe on weeknights, while Hungarian and international DJs play music at weekends.

The restaurant moved to Nagymező street in the heart of Budapest in April 2012. The new location is monumental, diverse and inspiring. The restaurant is expecting guests with the comfortable interior of four separate rooms (ground floor, gallery, parlour, basement) on 530 square meters. Our terrace is open from the spring to autumn, providing an island of tranquility in the vibrant city center.

Not only the restaurant has become grander, we are also preparing higher quality meals than before ensured by our prominent, creative and enthusiastic chefs. Our kitchen is a real speciality as it combines the basic Hungarian and French traditions with ease. A daily home-style menu is available at a friendly price during lunchtime.

Apacuka is an excellent location for dinners, get-togethers after the theatre, corporate events, weddings, press conferences, small concerts, fashion shows and exhibitions too.

Reserve your table online now for free through DiningCity: Apacuka Cafe Restaurant - Budapest, Nagymező street

Tovább:

Click to see opening-times and more

Reviews


4.5

(495 értékelés)


food

4.6

service

4.6

ambience

4.4

"B.A."

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Finom ételek, jó hangulat, kedves kiszolgálás. Biztos visszatérünk még.
Balaton Alexandra - Monday 28/03/2022

"Remek ételek és kiszolgálás"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Nagyszerű fogások, jó hangulat és príma kiszolgálás fogadott minket. Nem vártunk sokat, de nagyszerű élményt kaptunk.
Varga Dóra - Monday 28/03/2022

"V"

4.8
food: 4 service: 5 ambience: 5
Összességében 10
G Ju - Monday 28/03/2022

"Valószínűleg még visszatérek!"

4.5
food: 4 service: 4 ambience: 5
Az étterem hangulata magával ragadó. Nagyon egyedi és kreatív enteriőr, így bőven van min elkalandozni két fogás között. Fotók alapján a nyári kerthelyiség is hasonlóan izgalmas, így már ezért érdemes lesz ismét betérni ide. A kiszolgálás abszolút jó volt, de néha már túl erőltetettnek tűnt a sok mosoly. Ettől függetlenül az látszott, hogy nagyon lelkesen mindent megtesznek azért, hogy pozitív élmény legyen az étteremben töltött idő. A fogások esetén nem mindennel voltam maradéktalanul elégedett, de ez elég szubjektív. Természetesen igyekeztünk eltérő fogásokat kiválasztani, hogy minél több fogást meg tudjunk kóstolni, így derült ki, hogy míg a créme brulée a legjobb volt amit eddig kóstoltunk, addig a szarvasgombás csokoládé ganache alig akart elfogyni, pedig név alapján szintén ígéretes volt. A főétel tökéletes volt, az előétel esetén pedig talán csak annyi kifogásom merült fel, hogy a krémleveshez nagyon működött volna pirítós. ( Abban biztos vagyok, hogy ha szóvá teszem minden további nélkül kaptam volna, viszont már a felénél tartottam amikor rájöttem mi hiányzik. :D ) Összességében jó élmény volt, valószínűleg nyáron visszatérünk és kipróbáljuk a tapas kínálatot egy üveg borral a kert részben.
Czakó Nóra - Monday 28/03/2022

"Remek fogások"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Nagyon finomak voltak az ételek, szép volt a tálalás, kedves volt a kiszolgálás. Nagyon jól éreztük magunk, köszönjük.
Leéb Adrienn - Monday 28/03/2022

"Ismét nagyon jó volt"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Nagyon ízlett a menü, amit az éttermi hétre összeállítottak. Minden nagyon finom volt, jól éreztük magunkat, meg voltunk mindennel elégedve. Köszönjük.
Sztehlo Sándor - Sunday 27/03/2022