Apacuka Cafe Restaurant in Budapest

Apacuka Cafe Restaurant - french, international food

Make a Online Reservation

Apacuka Cafe Restaurant

1065 Budapest, Nagymező utca 54-56.

Apacuka Cafe Restaurant
Nagymező utca 54-56. , 1065 Budapest

A new gastronomic locale has opened in the centre of Budapest - restaurant Apacuka awaits its guests with a combined French-Hungarian cuisine.

Apacuka is not only a restaurant, it is more than that: a café, a meeting place and a music hall in one, where we offer delicious meals and various forms of entertainment too. This is the place where you go out to and stay in afterwards, since art and gastronomy both come together for a successful rendezvous all week round. Bar music, jazz and lounge DJs provide the basic vibe on weeknights, while Hungarian and international DJs play music at weekends.

The restaurant moved to Nagymező street in the heart of Budapest in April 2012. The new location is monumental, diverse and inspiring. The restaurant is expecting guests with the comfortable interior of four separate rooms (ground floor, gallery, parlour, basement) on 530 square meters. Our terrace is open from the spring to autumn, providing an island of tranquility in the vibrant city center.

Not only the restaurant has become grander, we are also preparing higher quality meals than before ensured by our prominent, creative and enthusiastic chefs. Our kitchen is a real speciality as it combines the basic Hungarian and French traditions with ease. A daily home-style menu is available at a friendly price during lunchtime.

Apacuka is an excellent location for dinners, get-togethers after the theatre, corporate events, weddings, press conferences, small concerts, fashion shows and exhibitions too.

Reserve your table online now for free through DiningCity: Apacuka Cafe Restaurant - Budapest, Nagymező street

Tovább:

Click to see opening-times and more

Reviews


4.5

(420 értékelés)


food

4.6

service

4.6

ambience

4.3

"Romantikus vacsora"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
A hangulat nagyon meghitt volt; hiszen a pánik miatt sokan lemondták a vacsorát; ami igazán nagy kár. Minden étel nagyon finom volt. A vadas marhapofa pont olyan finom volt; mint ahogyan a nagymamám készíti. A séf nagyon jól megtalálta az ízek összhangját. A velős csont is egyszerűen zseniális volt. ☺️
Tünde - Saturday 14/03/2020

"Gasztronómiai élmény"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Egyszerű, mégis különleges az étterem berendezése. Remek menüsort állítottak össze. Jó hangulatú kiszolgálásban volt részünk. Egy élmény volt!
Bártfai Ágnes - Friday 13/03/2020

"Szuper élmény volt!"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Régóta készültem, hogy kipróbálom az Apacuka éttermet, most végre sort kerítettem rá. És milyen jól tettem! Az ételek szuper finomak voltak, legfőképp a kacsamájas előétel, a csodálatosan puha friss kenyérrel. Jó lett volna reggelire is eltenni belőle. A főételek is jók voltak, szépen tálalva. Sajnos a kacsamellhez készített köretből, bár adtam neki egy esélyt, a gerslit továbbra sem tudom megenni. De ez nem a konyha hibája, és a pincérek nagyon jól kezelték a helyzetet. A kiszolgálás is remek volt, kedvesek, közvetlenek, de nem tolakodóan. Ami kicsit negatívum, hogy a dekoráció egy kicsit bizarr, és a fényviszonyok nem a legkellemesebbek, az én szememet legalábbis bántotta a sápadt sárga fény. De a tökéletes előétel mellett ilyen apró negatívum messze eltörpül. És hát a desszertek remek zárásai voltak a vacsorának. Mindenképp ajánlom kipróbálásra!
Gasztrona - Thursday 12/03/2020

"ismét hibátlan"

4.8
food: 5 service: 5 ambience: 4
Most sem csalódtunk semmiben. Számunkra az ételek harmóniája, kifinomultsága mind a szemnek, mind az ízélménynek is tökéletesek voltak. Köszönjük az élményt!
Tamás - Wednesday 11/03/2020

"Vacsora"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Hangulatos helyszínen tetszetős és ízletes ételeket szolgáltak fel. A kiszolgálás is megelégedésünkre szolgált. Az ismerős ízeket, ételeket egy kicsit más formában is megkóstolhattam és ez tetszett.
Sári Zoltán - Tuesday 10/03/2020

"Szuper est"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Nagyon kellemes estét töltöttünk el az étteremben, az ételek isteni finomak voltak, a kiszolgálás is kifogástalan volt, igazán figyelmesek a pincérek. Köszönjük!!
Koós Brigitta - Tuesday 10/03/2020