Apacuka Kávéház Étterem - Budapest

Apacuka Kávéház Étterem - francia, nemzetközi konyha

Képek az étteremről

Apacuka Kávéház Étterem

1065 Budapest, Nagymező utca 54-56.

Apacuka Kávéház Étterem
Nagymező utca 54-56. , 1065 Budapest

Mi az Apacuka?
Csodálatos, műemlék kerthelyiség, étterem és laza bár egyben.
Monumentális, sokrétű és inspiráló tér, összesen 530 m2-en, kényelmes, belső terekkel, négy különálló helyiséggel.
Tavasztól-őszig pedig nyitva van a műemlék udvarban található belső kertünk is, ahol a lüktető belvárosban a nyugalom szigetén érezheted magad.    
Étterem, ahol a prémium minőséget fesztelenül élvezheted, és ahol a friss házi kenyeret nyugodtan beletunkolhatod a fekete kagyló szaftjába. Egy hely, ahol otthon érezheted magad, és ahol a személyzet barátságos, ismerősként üdvözöl és örül neked. Ahol az ételedhez bort, kedvenc borodhoz ételeket ajánlanak. Ahol ebédidőben izgalmas, tematikus ebédmenükkel, esténként pedig modern magyar és mediterrán konyhával, havonta változó szezonális, izgalmas ételekkel, válogatott borokkal várnak.   
Az Apacuka nem csupán a legjobb első randi hely, hanem családi és baráti ebédek és vacsorák, színház utáni összejövetelek, esküvők, születésnapok, osztálytalálkozók, és céges rendezvények kitűnő helyszíne is.

Foglalja le asztalát ingyenesen online a DiningCity-n: Apacuka étterem - Budapest, Nagymező utca

Tovább:

Információk az étteremről

Értékelések és vélemények


4,5

(420 értékelés)


Konyha

4.6

Kiszolgálás

4.6

Hangulat

4.3

"Romantikus vacsora"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
A hangulat nagyon meghitt volt; hiszen a pánik miatt sokan lemondták a vacsorát; ami igazán nagy kár. Minden étel nagyon finom volt. A vadas marhapofa pont olyan finom volt; mint ahogyan a nagymamám készíti. A séf nagyon jól megtalálta az ízek összhangját. A velős csont is egyszerűen zseniális volt. ☺️
Tünde - 2020. március 14., szombat 07:56

"Gasztronómiai élmény"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Egyszerű, mégis különleges az étterem berendezése. Remek menüsort állítottak össze. Jó hangulatú kiszolgálásban volt részünk. Egy élmény volt!
Bártfai Ágnes - 2020. március 13., péntek 10:59

"Szuper élmény volt!"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Régóta készültem, hogy kipróbálom az Apacuka éttermet, most végre sort kerítettem rá. És milyen jól tettem! Az ételek szuper finomak voltak, legfőképp a kacsamájas előétel, a csodálatosan puha friss kenyérrel. Jó lett volna reggelire is eltenni belőle. A főételek is jók voltak, szépen tálalva. Sajnos a kacsamellhez készített köretből, bár adtam neki egy esélyt, a gerslit továbbra sem tudom megenni. De ez nem a konyha hibája, és a pincérek nagyon jól kezelték a helyzetet. A kiszolgálás is remek volt, kedvesek, közvetlenek, de nem tolakodóan. Ami kicsit negatívum, hogy a dekoráció egy kicsit bizarr, és a fényviszonyok nem a legkellemesebbek, az én szememet legalábbis bántotta a sápadt sárga fény. De a tökéletes előétel mellett ilyen apró negatívum messze eltörpül. És hát a desszertek remek zárásai voltak a vacsorának. Mindenképp ajánlom kipróbálásra!
Gasztrona - 2020. március 12., csütörtök 12:55

"ismét hibátlan"

4,8
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 4
Most sem csalódtunk semmiben. Számunkra az ételek harmóniája, kifinomultsága mind a szemnek, mind az ízélménynek is tökéletesek voltak. Köszönjük az élményt!
Tamás - 2020. március 11., szerda 11:50

"Vacsora"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Hangulatos helyszínen tetszetős és ízletes ételeket szolgáltak fel. A kiszolgálás is megelégedésünkre szolgált. Az ismerős ízeket, ételeket egy kicsit más formában is megkóstolhattam és ez tetszett.
Sári Zoltán - 2020. március 10., kedd 20:46

"Szuper est"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Nagyon kellemes estét töltöttünk el az étteremben, az ételek isteni finomak voltak, a kiszolgálás is kifogástalan volt, igazán figyelmesek a pincérek. Köszönjük!!
Koós Brigitta - 2020. március 10., kedd 09:22