Apacuka Kávéház Étterem - Budapest

Apacuka Kávéház Étterem - francia, nemzetközi konyha

Képek az étteremről

Apacuka Kávéház Étterem

1065 Budapest, Nagymező utca 54-56.

Apacuka Kávéház Étterem
Nagymező utca 54-56. , 1065 Budapest

Új kulináris helyszín a Nagymezőben, Budapest egyik legszebb teraszával, francia-magyar konyhával várja Vendégeit az Apacuka kávéház étterem.

Az Apacuka nem csupán egy étterem. Több annál. Kávéház, találkozóhely, varieté is egyben, ahol a finomabbnál-finomabb ételek mellett tartalmas szórakozást is kínálunk. Ez az a hely ahová beülsz és maradsz, mert jó. Hiszen itt a művészet és a gasztronómia ad jól sikerült találkát egymásnak a hét minden napján. Hétköznap esténként bárzene, jazz és lounge dj-k adják az alaphangulatot, hétvégén pedig magyar és nemzetközi dj-k zenélnek.

Az étterem 2012 áprilisában költözött át régi helyéről Budapest szívébe, a Nagymező utcába. Az új helyszín monumentális, sokrétű és inspiráló. Összesen 530 m2-en, kényelmes, belső terekkel, négy különálló helyiséggel (földszint, galéria, szeparé, pincehelyiség) várjuk vendégeinket. Tavasztól őszig pedig nyitva van a teraszunk is, ahol a lüktető belvárosban a nyugalom szigetén érezheted magad.  

Nem csupán az étterem lett grandiózusabb, ételeinket magasabb minőségben készítjük, mint korábban. Erről szakmailag kiemelkedő, kreatív, lelkes séfjeink gondoskodnak. Konyhánk igazi különlegességét az adja, hogy egyszerre ötvözi a francia alapokat és a magyar konyhát.
Ételeinkben hazai, minőségi alapanyagokat, ízeket használunk francia hagyományokkal és könnyedséggel párosítva. Ebédidőben pedig napi házias menü kapható baráti áron.

Az Apacuka nem csupán baráti vacsorák, színház utáni összejövetelek, hanem céges rendezvények, esküvők, sajtótájékoztatók, kiskoncertek, divatshow-k és kiállítások kitűnő helyszíne.

Foglalja le asztalát ingyenesen online a DiningCity-n: Apacuka étterem - Budapest, Nagymező utca

Tovább:

Információk az étteremről

Értékelések és vélemények


4,5

(409 értékelés)


Konyha

4.6

Kiszolgálás

4.6

Hangulat

4.3

"Ez nem sikerült "

1,7
Konyha: 1 Kiszolgálás: 2 Hangulat: 2
Csak az ételekről egy két szó. Libamáj brulee : kásás, íztelen máj. Préselt nyúl : íztelen főtt hús, a hozzá ígért tormás zöldborsóhabban a torma sehol sem volt. A kacsamell bőre rágós, nyúlós (ropogós helyett), de legalább volt íze. A házi krokettben túl sok volt a szerecsendió. A tökmagropogós értelmezhetetlen volt. A sütőtökpüré finom volt és a cékla is. Talán a desszert volt a legjobb.
Blaskó Zoltán - 2020. február 15., szombat 07:48

"Minden a legnagyobb rendben volt"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Az ételek egytől-egyig teljesen rendben voltak, az étteremhét miatti pörgéstől függetlenül kedves, és figyelmes kiszolgálásban volt részünk.
Milán - 2019. november 24., vasárnap 10:08

""

4
Konyha: 4 Kiszolgálás: 4 Hangulat: 4
Kellemes ízek és szép tálalás,picit hiányoltam azt a bizonyos pluszt.
Brigitta - 2019. november 17., vasárnap 17:06

"Vacsora"

4,8
Konyha: 5 Kiszolgálás: 4 Hangulat: 5
Kedvenc éttermem, most sem csalódtam.
Kiss Zita - 2019. november 16., szombat 09:35

"Csalódás"

3,3
Konyha: 4 Kiszolgálás: 3 Hangulat: 3
Csalódást okozott az étterem, nagyon lassú volt a kiszolgálás. Legalább 10 percig ültünk az üres tányérok fölött. Az ételek ízvilága nem felelt meg az ízlésemnek (leves, tabuleh), de lehet másnak ízletes volt. Számomra a leves savanyú volt. A falfestmény velem szemben meglehetősen zavaró volt, nem étteremhez illő.
Erika - 2019. november 13., szerda 10:31

"Elmegy"

3,7
Konyha: 4 Kiszolgálás: 3 Hangulat: 3
Minden oylan átlagos volt, a kiszolgálás egy pincér hölgyet kivéve siralmas volt. S rengeteget kellett az ételekre várni, a lazacra több, mint egy órát.
D avex - 2019. november 11., hétfő 14:33