Apacuka Kávéház Étterem - Budapest

Small dd343aea 3048 483d 9c1b 80111e07df86

Képek az étteremről

Apacuka Kávéház Étterem

Apacuka Kávéház Étterem
Nagymező utca 54-56. , 1065 Budapest

Új kulináris helyszín a Nagymezőben, Budapest egyik legszebb teraszával, francia-magyar konyhával várja Vendégeit az Apacuka kávéház étterem.

Az Apacuka nem csupán egy étterem. Több annál. Kávéház, találkozóhely, varieté is egyben, ahol a finomabbnál-finomabb ételek mellett tartalmas szórakozást is kínálunk. Ez az a hely ahová beülsz és maradsz, mert jó. Hiszen itt a művészet és a gasztronómia ad jól sikerült találkát egymásnak a hét minden napján. Hétköznap esténként bárzene, jazz és lounge dj-k adják az alaphangulatot, hétvégén pedig magyar és nemzetközi dj-k zenélnek.

Az étterem 2012 áprilisában költözött át régi helyéről Budapest szívébe, a Nagymező utcába. Az új helyszín monumentális, sokrétű és inspiráló. Összesen 530 m2-en, kényelmes, belső terekkel, négy különálló helyiséggel (földszint, galéria, szeparé, pincehelyiség) várjuk vendégeinket. Tavasztól őszig pedig nyitva van a teraszunk is, ahol a lüktető belvárosban a nyugalom szigetén érezheted magad.  

Nem csupán az étterem lett grandiózusabb, ételeinket magasabb minőségben készítjük, mint korábban. Erről szakmailag kiemelkedő, kreatív, lelkes séfjeink gondoskodnak. Konyhánk igazi különlegességét az adja, hogy egyszerre ötvözi a francia alapokat és a magyar konyhát.
Ételeinkben hazai, minőségi alapanyagokat, ízeket használunk francia hagyományokkal és könnyedséggel párosítva. Ebédidőben pedig napi házias menü kapható baráti áron.

Az Apacuka nem csupán baráti vacsorák, színház utáni összejövetelek, hanem céges rendezvények, esküvők, sajtótájékoztatók, kiskoncertek, divatshow-k és kiállítások kitűnő helyszíne.

Foglalja le asztalát ingyenesen online a DiningCity-n: Apacuka étterem - Budapest, Nagymező utca

Tovább:

Információk az étteremről

Értékelések és vélemények


4,5

(338 értékelés)


Konyha

4.6

Kiszolgálás

4.6

Hangulat

4.3

"Hozzászólás"

4,3
Konyha: 5 Kiszolgálás: 4 Hangulat: 4
Nagyon barátságos volt a kiszolgálás, de a rendelésekre, a számlára történő várakozás kicsit meghaladta a megszokottat.
Szilvási József - 2019. február 17., vasárnap 06:58

"Az arany középút"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Kitűnő étkek, ízletesek, kreatívak, de nem agyonbonyolítottak, remek borok, udvarias kiszolgálás. Sőt még a zenei választékot is Valentin naphoz igazították. Kell ennél több?
Orsi - 2019. február 15., péntek 19:45

"Figyelmes kiszolgálás, remek ételek"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Valentin nap alkalmából látogattunk el az étterembe feleségemmel. A kiszolgálás nagyon udvarias és profi volt, az ételek minősége kifogástalan és minden borpárosítás passzolt a manüelemekhez. Csak ajánlani tudom másoknak is.
Viczián István - 2019. február 15., péntek 11:31

"Valentin nap 2019"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Minden nagyon tetszett! A Valentin napi menü minden fogására volt több opció, laktóz és gluténmentes lehetőségekkel is. A borpárosítások is remekül sikerültek. Az adagok egy négyfogásos menüsorhoz pont megfelelőek voltak. A kiszolgálás is rendben volt, a személyzet kedves és segítőkész. Köszönjük a szép estét! :)
Zsóka - 2019. február 15., péntek 07:51

"Fabulous"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Everything was amazing! The food was beautifully presented and prepared to a high standard. Very tasty. Fantastic service and great atmosphere. Even though we were not locals, we were treated with the same respect and service. Highly recommend this restaurant.
Richard - 2018. október 27., szombat 10:47

"EA"

3,7
Konyha: 3 Kiszolgálás: 4 Hangulat: 4
EA
EA - 2018. október 26., péntek 20:27