Spinoza Café - hungarian, jewish food

Make a Online Reservation

No online reservation possible


More information on the restaurant’s own website:
http://www.spinozahaz.hu

Spinoza Café

1074 Budapest, Dob utca 15.

Spinoza Café
Dob utca 15. , 1074 Budapest

The Spinoza Café is a beautiful, cosy restaurant in the heart of the Jewish quarter in Budapest, just a 2-minute walk from the Great Synagoge.

Open from 8 a.m., offering an amazing breakfast, available all-day! For lunch and dinner enjoy great, traditional, Hungarian foods and unique vegetarian dishes.
Every evening enjoy virtuoso piano live music. Every Friday watch our traditional Klezmer-show in the cabaret theatre inside.
Good food, great atmosphere, unique experience. Don’t miss it!

Reserve your table online now for free through DiningCity: Spinoza Restaurant - Budapest

Tovább:

Click to see opening-times and more

Reviews


4.7

(284 értékelés)


food

4.6

service

4.7

ambience

4.7

"Hangulatos hely, finom ételekkel"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Nagyon kellemes hangulata van a helynek, a kiszolgálás kedves és zökkenőmentes. Az ételek csodásak. A gulyáslevest kóstoltam és a libacombot lilakáposztával. Tökéletes volt, az adagok sem kicsik. Küzdenem kellett vele, pedig bőven tudok enni :D
Szalay Linda - Sunday 01/11/2020

"Értékelés"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Kellemes hangulatos vacsoránk volt. Az ételek finomak,bőségesek voltak. Maximálisan meg voltunk elégedve. Csak ajánlani tudom önöket.
Majoros Annamária - Tuesday 20/10/2020

""

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Kellemes atmoszférájú hely, udvarias kiszolgálás, jó konyha
Lovrecz Éva - Monday 19/10/2020

"Csodás flódni és somlói"

4.3
food: 3 service: 5 ambience: 5
Mind a hangulat, mind a kiszolgálás kedves volt. A választott két fogásunktól nem estünk hasra, emellett a desszertek példaértékűek voltak.
Kovács Klaudia - Monday 19/10/2020

"kihagyható"

2.5
food: 2 service: 4 ambience: 1
A hely hangulata lehet, hogy nem rossz. De minket az előtérben ültettek le, ott nem találtunk benne semmi különlegeset, maximum, hogy hideg volt. Menüválasztás volt, ehhez képest nagyon lassan hozták ki a rendelést. Levesben a betét hideg volt, biztos még nem olvadt ki a fagyasztóból. Sólet, hát valami látvány serpenyő félében volt, az alján lehetett kapirgálni valami ételt. Húst nem találtunk benne, szóval ha ez az eredeti sólett, akkor ez felejthető. Somlói galuska látvány elemként csatos üvegben. Na ez teljesen felesleges volt. Az üvegben alig volt desszert. Ha tányérra teszik, valójában nem is látszódott volna, ja hát ezért volt üvegben. A pincér nagyon udvarias volt, ezért mi a kihozott étel miatt egy szót sem szóltunk, megköszöntük. Vagy nem tehetett róla ,vagy azért volt kedves, mert ezzel kért elnézést. Szóval, ez egy kihagyható ebéd volt.
Ardai Erzsébet - Monday 19/10/2020

"finom ételek"

4.0
food: 5 service: 4 ambience: 3
Pozitívum: Az ételek nagyon ízletesek voltak. A liba leves zamatos, a sólet kiváló, a libasült ropogós, de emellett nagyon omlós. A flódni elbírt volna egy kicsivel több szilvalekvárt, de így is tökéletes volt. A hely autentikus, igazi kávéházi filing. A pincér barátságos. Negatívum: A hely kicsi, az asztalok nagyon közel egymáshoz. Ami zavaró volt, hogy bár tudtuk, hogy élőzene van, olyan hangos volt, hogy egy idő után már inkább idegesítő volt, mint hangulatos. A másik ami nem annyira tetszett, hogy a pincér egyrészt, amikor nem felszolgált, egy betérő nő kiskutyáját vakargatta, másrészt társaságunk néhány tagjának kihozta a levest, de miután egyedül volt, közben elment fogadni az új érkezőket, majd pár perc múlva folytatta a többi leves kihordását az asztalunkhoz. Összességében egy jót ettünk - aztán gyorsan eljöttünk.....
egy éhes társaság - Sunday 18/10/2020