Spinoza Café - magyar, zsidó konyha

Képek az étteremről

Spinoza Café

1074 Budapest, Dob utca 15.

Spinoza Café
Dob utca 15. , 1074 Budapest

A Spinoza Café Budapest egyedülálló helye a régi pesti zsidónegyed szívében, a zsinagóga szomszédságában - étterem, kávézó, színház és galéria egyben.

Kávéházunkban minden este elő zongoraszóval, péntekenként zenés Klezmer vacsorával, kiváló reggelivel és egyéb programokkal is várjuk kedves Vendégeinket.

100 fős éttermünk, és 25 fős kerthelyiségünk, alkalmas szervezett csoportok, (turista, incentive, stb.) fogadására, valamint céges partik, közgyűlések, tanfolyamok, termékbemutatók, kisebb esküvők és egyéb rendezvények lebonyolítására.

Vendégeinket magyar, zsidós és nemzetközi ételspecialitásokkal kényeztetjük, melyeket reformreceptek alapján, de a tradicionális magyar ízeket megőrizve, válogatott alapanyagokból készítünk el.

Foglalja le asztalát ingyenesen online a DiningCity-n: Spinoza Café és Étterem - Budapest

Tovább:

Információk az étteremről

Értékelések és vélemények


4,7

(327 értékelés)


Konyha

4.6

Kiszolgálás

4.7

Hangulat

4.7

"csalódás"

2,3
Konyha: 1 Kiszolgálás: 4 Hangulat: 2
Az étteremhét alkalmából próbáltuk ki a helyet. Nem is igazán étterem. Az előételek közül a férjem balatoni szárnyas fatálat kért én pedig egy libalevest. A fatál kifejezetten finom volt a leves átlagos. Főételnek én kacsacombot kértem, aminek bőrén kívül más részét nem ettem meg és a köret sem volt finom. A férjem marha pörköltöt evett, ami sótlan volt de legalább sok. Almás rétest kértünk desszertnek, de nem volt a legjobb mert az alma héját belereszelték a töltelékbe.
Kóbor Vivien - 2024. március 24., vasárnap 13:41

"Kellemes környezet, minőségi ételek"

4,7
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 4
A menü hagyományos fogásokból állt, de azok minőségi alapanyagokból és finoman lettek elkészítve.
Baneth Ádám - 2024. március 21., csütörtök 09:07

"Egy jó vacsora"

4,7
Konyha: 4 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Kellemes környezetben töltöttük az estét.Kedves kiszolgálásban volt részünk.Az ételek finomak,jóízűek voltak.A mennyiség megfelelő volt. A mosdók tisztaságára nagyobb figyelmet kellene fordítani. Összességében egy kellemes este volt,jól éreztük magunkat. Köszönet az étterem dolgozóinak.
Pájer László - 2024. március 21., csütörtök 07:40

"Ár-érték arányban nem túl jó. Minden más is (maximum) közepes."

2,7
Konyha: 2 Kiszolgálás: 2 Hangulat: 3
Sajnos az ételek semmi pluszt nem nyújtottak, pedig az az áruk alapján elvárható lett volna; azok kifejezetten közepesek voltak, ár-érték arányban a hely egyáltalán nem erős. A kiszolgálás vegyes: egyik felszolgáló hölgy kedves, mosolygós, a másik mogorva. A zongora sokat dob a hangulaton, de túl kicsit a hely hozzá, hogy mellette normális beszélgetés legyen folytatható. Zsúfoltak a terek.
Csillag Loretta - 2024. március 18., hétfő 08:32

"Egy jó este"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Az ételek kiválóak, libaleves, hidegtál,ropogós sült kacsacomb, és a flódni. A kiszolgálás rendben ment, a fogások között mindig hagytak egy kis szusszanásnyi időt. A vacsora alatt az élő zongorajáték nagyon kellemes volt. Máskor is megyünk.
Csapó György - 2024. március 09., szombat 09:27

"SPINOZA-ÉRZÉS"

4,7
Konyha: 4 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
kIVÁLÓ KONYHA, HANGULATOS ZENE, FIGYELMES KISZOLGÁLÁS - SPINOZA-FEELING
Rimóczy Barna - 2024. március 08., péntek 21:36