Spinoza Café - magyar, zsidó konyha

Képek az étteremről

Spinoza Café

1074 Budapest, Dob utca 15.

Spinoza Café
Dob utca 15. , 1074 Budapest

A Spinoza Café Budapest egyedülálló helye a régi pesti zsidónegyed szívében, a zsinagóga szomszédságában - étterem, kávézó, színház és galéria egyben.

Kávéházunkban minden este elő zongoraszóval, péntekenként zenés Klezmer vacsorával, kiváló reggelivel és egyéb programokkal is várjuk kedves Vendégeinket.

100 fős éttermünk, és 25 fős kerthelyiségünk, alkalmas szervezett csoportok, (turista, incentive, stb.) fogadására, valamint céges partik, közgyűlések, tanfolyamok, termékbemutatók, kisebb esküvők és egyéb rendezvények lebonyolítására.

Vendégeinket magyar, zsidós és nemzetközi ételspecialitásokkal kényeztetjük, melyeket reformreceptek alapján, de a tradicionális magyar ízeket megőrizve, válogatott alapanyagokból készítünk el.

Foglalja le asztalát ingyenesen online a DiningCity-n: Spinoza Café és Étterem - Budapest

Tovább:

Információk az étteremről

Értékelések és vélemények


4,7

(285 értékelés)


Konyha

4.6

Kiszolgálás

4.7

Hangulat

4.7

"István"

3,3
Konyha: 2 Kiszolgálás: 4 Hangulat: 4
Leves hideg,főétel leégett,kiszolgálás rendben
Fischer István - 2021. november 13., szombat 19:39

"Hangulatos hely, finom ételekkel"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Nagyon kellemes hangulata van a helynek, a kiszolgálás kedves és zökkenőmentes. Az ételek csodásak. A gulyáslevest kóstoltam és a libacombot lilakáposztával. Tökéletes volt, az adagok sem kicsik. Küzdenem kellett vele, pedig bőven tudok enni :D
Szalay Linda - 2020. november 01., vasárnap 10:59

"Értékelés"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Kellemes hangulatos vacsoránk volt. Az ételek finomak,bőségesek voltak. Maximálisan meg voltunk elégedve. Csak ajánlani tudom önöket.
Majoros Annamária - 2020. október 20., kedd 15:53

""

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Kellemes atmoszférájú hely, udvarias kiszolgálás, jó konyha
Lovrecz Éva - 2020. október 19., hétfő 09:21

"Csodás flódni és somlói"

4,3
Konyha: 3 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Mind a hangulat, mind a kiszolgálás kedves volt. A választott két fogásunktól nem estünk hasra, emellett a desszertek példaértékűek voltak.
Kovács Klaudia - 2020. október 19., hétfő 08:14

"kihagyható"

2,5
Konyha: 2 Kiszolgálás: 4 Hangulat: 1
A hely hangulata lehet, hogy nem rossz. De minket az előtérben ültettek le, ott nem találtunk benne semmi különlegeset, maximum, hogy hideg volt. Menüválasztás volt, ehhez képest nagyon lassan hozták ki a rendelést. Levesben a betét hideg volt, biztos még nem olvadt ki a fagyasztóból. Sólet, hát valami látvány serpenyő félében volt, az alján lehetett kapirgálni valami ételt. Húst nem találtunk benne, szóval ha ez az eredeti sólett, akkor ez felejthető. Somlói galuska látvány elemként csatos üvegben. Na ez teljesen felesleges volt. Az üvegben alig volt desszert. Ha tányérra teszik, valójában nem is látszódott volna, ja hát ezért volt üvegben. A pincér nagyon udvarias volt, ezért mi a kihozott étel miatt egy szót sem szóltunk, megköszöntük. Vagy nem tehetett róla ,vagy azért volt kedves, mert ezzel kért elnézést. Szóval, ez egy kihagyható ebéd volt.
Ardai Erzsébet - 2020. október 19., hétfő 08:00