Restaurant Udvarház Csárda (Bánd) in Bánd

Restaurant Udvarház Csárda (Bánd) - hungarian food

Make a Online Reservation

No online reservation possible


More information on the restaurant’s own website:
http://www.facebook.com/udvarhazband

Restaurant Udvarház Csárda (Bánd)

8443 Bánd, Petőfi út 2.

Udvarház Csárda (Bánd)
Petőfi út 2. , 8443 Bánd

The Udvarház Csárda is to be found at the foothills of the Bakony, near the A8, between the towns of Veszprém and Herend, the latter housing the world-famous china factory.

Tel: +36-88-272-424
INFO: the restaurant is only open between the middle of March till the middle of November!

When entering the 150-year-old building, one is suddenly pounced on by a past zeitgeist that’s slowly disappearing.
A rustic, 19th century atmosphere, full of usable objects and accessories of the age.
Instead of a usual menu, guests get to choose from a real breadboard the foods they wish to see in their wooden bowls.
The Udvarház’s cuisine is reminiscent that of our great-grandmother’s own style.
The olden hall may sit 40 guests, while the old barn is capable of comfortably serving up to 150 guests. During spring and autumn times, an old furnace keeps the guests warm at meals. In the summer, we set our dining table for 50 under the shades of an old walnut tree. By popular demand, our band of authentic gypsy-musicians and folk dance group are ready to entertain guests.

Reserve your table online now for free through DiningCity: Udvarház Csárda - Bánd village

Tovább:

Click to see opening-times and more

Reviews


4.1

(18 értékelés)


food

4.1

service

4.2

ambience

4.1

""

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Hétvégén voltunk itt a családdal! Tetszett a hely egyedi hangulata, a személyzet közvetlensége, az ételek minősége és mennyisége! Tiszta mellékhelyiségek! Biztosan visszajövünk még!
Pintér László - Monday 07/08/2017

"Vissza a huszadik századba!"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Ez a csárda egy különlegesség,mind a kiszolgálás,mind a hangulata mind az ételek ízei és mennyisége tekintetében.Külön érdekessége a XIX. és XX.század paraszti tárgyi gyűjteménye,melyet egy amatőr néprajzos nagy gonddal és szeretettel gyűjthetett össze. Valaki az előttem szólók közül az illatokra panaszkodott.Látszik,hogy az illető életéből kimaradt a paraszti nehéz munka,és az utána megérdemelt pihenés étkezés közben. Tisztelt tulajdonos ! Ne hallgasson a fanyalgókra! Ezt a helyet így kell megőrizni az utókor számára, nem kell semmi újítás,mert akkor oda a varázslat. Jenei Ferenc Szeged
Jenei Ferenc - Thursday 08/09/2016

"Autentikus hely, házi ìzek"

4.7
food: 5 service: 5 ambience: 4
Autentikus hely, házi ìzek, kedves kiszolgálás
Szilvi - Tuesday 09/08/2016

"Visszakívánkozunk"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Átutazóban voltunk a térségben és egy hirtelen ötlettől vezérelve álltunk meg az étteremnél. Már elsőre izgalmas volt a látvány és a hangulata a helynek. Hétköznap ebéd időtájt, épphogy nyitás után érkeztünk. Kedvesen fogadtak és beljebb invitáltak bennünket. Annak ellenére, hogy csak hárman voltunk gond nélkül az étterem közepén egy tágas nagy asztalhoz kísért bennünket a hölgy. Először meglepődtünk az étlap és az itallap kialakításán, de tökéletesen illeszkedik a környezetbe. Csülök, libacomb és szűzérme volt a választásunk és egyikben sem csalódtunk. Ízes, zamatos és igencsak bőséges volt az ebéd. Az tény, hogy kutya macska bejár az étterembe, de aki nem szereti az állatokat, jobb ha olyan helyet keres, ahol csak a tányérján találkozik döglött állattal. Mi különösen élveztük a doromboló cica társaságát. A bőséges ebéd után megkóstoltuk a szomszéd asszony pitéjét ami szintén pazar. Egyetlen percét Sem bántuk meg az itt elköltött időnek. Köszönjük az élményt! Igyekszünk úgy intézni, hogy még legyen alkalmunk ellátogatni az étterembe a jövőben is.
Varga Balázs - Thursday 26/05/2016

"Visszatérünk"

4.5
food: 4 service: 5 ambience: 4
Nos, mi 2015-ben "fedeztük" fel az éttermet. Aki nem szereti a régi, kicsit poros, dohos hangulatot, azt, hogy egy cica ebéd közben udvariasan dorombolva, de kitartóan kunyerál a lábadnál, hogy esetleg a küszöbön átesel egy abszolút szelíd kutyán, hogy nem kapsz Coca-cólát csak házi bodzaszörpöt, az messze kerülje el ezt a helyet, mert csak fanyalogni fog. Bennünket ezek a mellékes "szolgáltatások" egyáltalán nem zavartak, csupán csak ténylegesen megmutatták, hogy milyen egy igazi vidéki-parasztos udvarház, a jó értelembe véve. Az ételek finomak, rendkívül ízletesek, a mennyiségnek már a látványa is megelédegéssel tölti el az éhes vendéget, úgyhogy - ha nem emelik bőszen az árakat, mint a "kifinomult" cica és kutyamentes éttermekben évente szokás - az ár-értékarány is rendben van és lesz. A kiszolgálás pedig emberközeli: azaz közvetlen, barátságos. Visszatérünk.
dr. G.J. - Monday 02/05/2016

"Vendeg várás "

1.3
food: 1 service: 1 ambience: 2
Vasárnap érkeztünk sajnos nem nagyon őrültek már nekünk. ...záróra felé ...az ételek csalódást okoztak....:(
Korda - Wednesday 29/07/2015