Bistorant restaurant winebar (Szeged) in Szeged

Bistorant restaurant winebar (Szeged) - hungarian, international food

Make an Online Reservation

Bistorant restaurant winebar (Szeged)

6720 Szeged, Oroszlán utca 8.

Bistorant restaurant winebar (Szeged)
Oroszlán utca 8. , 6720 Szeged

Restaurant Bistorant in Szeged awaits its guests with international & Hungarian cuisine and a wide range of wines on its beautiful terrace.

The name “Bistorant” is a talking name; when you hear it, you will know you will get a bistro and a restaurant at the same time. On the ground floor there is a classic bistro, and you can find the restaurant in the basement. There are Hungarian and international dishes on the menu, rethought by the chefs according to present trends.
The bistro, which commemorates Albert Szent-Györgyi, represents a young, sleek style: sandwiches and coffee for breakfast, and - bistro style – different traditional offers every week, made of local ingredients, all ready for tasting.
The passwords are: seasonality, freshness and naturalness! The restaurant’s inventory is a wider one, combining the traditions of Hungarian dishes with international trends.
The building’s basement used to be a wine cellar, therefore, it was an authentic choice for making a wine bar there, presenting a selection of the country’s 22 wine regions. The inner yard houses a grill terrace, while on the outer terrace you can choose from a variety of wines and spritzers.

Reserve your table online now for free through DiningCity: Bistorant restaurant winebar – Szeged

Tovább:

Click to see opening-times and more

Reviews


4.7

(296 értékelés)


food

4.6

service

4.8

ambience

4.6

"Értékelés"

3.8
food: 2 service: 5 ambience: 4
A marhahús inas és rágósra sikeredett.... A többi rendben volt.
Sós Gábor - Saturday 26/03/2022

"-"

4.7
food: 4 service: 5 ambience: 5
Remek volt a hangulat. A rákot langyosan szolgálták fel, ezért kapot a konyha csak 4 csillagot- de késségesen javították a mulasztást! A kiszolgálás kitűnő! Csak négyen érkeztünk az öt fő helyett, kérték, hogy módosítsan a foglalást! Természetesen utólag már nem lehetett. 1 fő vette igénybe a felkínált menüt, a többiek étlapról választottak. Ezt is utólag módosítani nem tudtam (felszolgáló kérése) Szerencsésebb lenne,-ha Ő ott a helyszínen regisztrálná!
Kelemen Jánosné - Friday 25/03/2022

"-"

4.8
food: 4 service: 5 ambience: 5
-
- - - Tuesday 22/03/2022

""

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Az ételekkel és a kiszolgálással egyaránt rendkívül elégedettek voltunk.
Haska Dániel - Monday 21/03/2022

"Szerettük a Bistorantot "

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Az ételek rendkívül ízletesek voltak. A kiszolgálás pedig hibátlan volt. A felszolgáló hölgy végtelen kedvességgel fogadott bennünket. Nem bántuk meg.
Rotár Krisztina - Monday 21/03/2022

"Bistorant Szeged "

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Nagyon kedves volt a kiszolgálás. Az ételek is nagyon finomak voltak. Bár nekem a zserbó újragondolása kicsit furcsa volt, a hagyományos zserbó nekem finomabb. Összességében nagyon elégedett voltam mindennel.
Gábor - Sunday 20/03/2022