Café Astoria Restaurant - hungarian, international food

Make a Online Reservation

Old Boys Unplugged - On 23rd February from 18pm. 7,400 HUF/person Valid until 23 February 2020

OLD BOYS UNPLUGGED - We await our Guests with a special concert, unlimited food consumption and a glass of wine!

For the detailed offer please call the restaurant:
+36 1 889 6022

Reserve Now

Café Astoria Restaurant

1053 Budapest, Kossuth Lajos utca 19-21.

Café Astoria Restaurant
Kossuth Lajos utca 19-21. , 1053 Budapest

In the centre of Budapest, with its international and Hungarian cuisine the 105-year old restaurant Café Astoria awaits its guests.

The restaurant of Danubius Hotel Astoria welcomes guests with its long traditions of hospitality, spiced with a 21st century approach of dynamism, creative cuisine and the refined gastronomy of today.

Reserve your table online now for free through DiningCity: Café Astoria Restaurant – Budapest

Tovább:

Click to see opening-times and more

Reviews


4.6

(345 értékelés)


food

4.5

service

4.7

ambience

4.5

"Hangulatos valentinnapi vacsora"

4.5
food: 4 service: 4 ambience: 4
Minden nagyon kellemes volt figyelmes kiszolgálás, jó ízek, jó összeállítás, jó esztétika. A tempó volt picit gyors, több idő is lehetne a fogások között. Az élőzene nagyon jó, de néha kicsit hangos (bár ez nem olyan hogy lehet állítani a hangerőt).
Horváth Ákos - Saturday 15/02/2020

"Anno..."

3.8
food: 3 service: 4 ambience: 3
Lieu historique au charme d'antan (1914 : mélange de style Art Déco, Art Nouveau et Empire!). Salle de restaurant cosy, dorures surannées au véritable charme vintage. Cuisine qui se veut raffinée mais un peu décevante dans son originalité. Dessert de la St Valentin, excellent et bien présenté. Musique tzigane authentique. Personnel attentionné. A recommander pour se replonger dans la Budapest d'avant Guerre!
FdGT - Friday 14/02/2020

"Our first visit"

4.3
food: 4 service: 5 ambience: 4
We had made reservation for the St Martin's Day meal but decided to order off regular menu. Service was quick and friendly. Food tasty. Our only complaint was the prices were a bit more than we like to spend. But that is just us! We spend 2-3 months a year in Budapest and are thinking of attending Astoria's Christmas buffets.
Ellen K Funk - Friday 15/11/2019

""

4.7
food: 4 service: 5 ambience: 4
A patinás Astoria Hotel étterme a jó értelemben vett vendéglátói hagyományokat őrzi! Halkszavú, segítőkész pincérek, gyors, udvarias kiszolgálás. Az ételek közepes méretűek, a három fogással éppen jól lakik az ember, nincs kajakóma. Az ízvilág a Gundel világát idézi, hagyományos ételek kissé modernizálva, finomak, de nem akarnak extrém kompozíciókat a tányérra tenni. A helyszín a belváros forgalmas csomópontján van, a hatalmas ablakokon át láthatjuk a rohanó embereket, míg odabent csendben és nyugalomban áldozhatunk a gasztronómiának! Az ajánlásom pedig köszönetből született az élményért, amit adtak!
Zoltan - Tuesday 15/10/2019

"Utolsó napi étteremhetes ebéd"

3.8
food: 4 service: 5 ambience: 2
Évek óta szerettem volna ide eljutni es egy patinás, szép helyet vártam. Ehelyett egy kb. 80'as években megrekedt vendéglő hangulatát adta a hely, vendég rajtunk kívül alig volt. A pincérek nagyon kedvesek voltak, az ételekbe nem igazán lehet belekötni, de a tálalás és az ízek lehettek volna fantáziadúsabbak.A légkör számomra valahogy kicsit lehangoló volt, bár lehet, hogy csak azért, mert túl sokat vártam...
T.T. - Monday 14/10/2019

"Ignorálva a várt vacsora helyett"

0.5
food: 0 service: 0 ambience: 0
8-ra volt két főre foglalásunk. 19:55-kor sétáltunk be, az ajtóban vártuk, hátha valaki leültet minket. Mivel senki ránk sem hederített kb 5 percig, leültünk egy közeli üres asztalhoz. Körülbelül 5 újabb perc várakozás után feladtuk, hogy valaki foglalkozni fog velünk és inkább elmentünk máshova enni. Pedig rengeteg pincér sétált fel-alá. Ráadásul az étterem héten ajánlott ételek ugyanazok voltak, mint az étlapon megtalálható ételek, és az étterem hetes "kedvezménnyel" még drágábban is jöttünk volna ki.
Szegedi Noémi - Sunday 13/10/2019