Hachapuri Georgian Restaurant in Budapest

Hachapuri Georgian Restaurant - georgian food

Make an Online Reservation

Hachapuri Georgian Restaurant

1065 Budapest, Bajcsy-Zsilinszky út 17.

Hachapuri Georgian Restaurant
Bajcsy-Zsilinszky út 17. , 1065 Budapest

In the centre of Budapest, only 2 minutes from Deák square, restaurant Hachapuri awaits its guests with Georgian cuisine.

The restaurant’s signature dish, the “hachapuri”, comes with a variety of fillings from cheese to meat. Hachapuri’s in-house Georgian chefs bring the Georgian traditional dishes to dining tables in Budapest, from freshly baked breads, pies and dumplings, shashliks and grills to a selections of fresh salads and wide variety of vegetable dishes.

The first place, where you can experience real Georgian gastro-adventure! (Outside of Georgia of course.)

Reserve your table online now for free through DiningCity: Hachapuri Georgian Restaurant – Budapest

Tovább:

Click to see opening-times and more

Reviews


4.4

(695 értékelés)


food

4.4

service

4.5

ambience

4.4

"Hachapuri - csalódás"

2.5
food: 3 service: 2 ambience: 2
Az étterem sajnos csalódás volt. Az volt az érzésem, hogy úgy tekintettek ránk, mint “olcsón” fogyasztó vendégekre (pedig nem fizettünk keveset-11000/fő), akiken inkább spórolni kell, mint elkápráztatni őket. Az ételekből 1-2 összetevő hiányzott a menüsorban leírtakhoz képest (pl. szósz, mártás, öntet). A férjem főételét egyszerűen elfelejtették, szólnunk kellett, hogy megkapja, amikor én már befejeztem az enyémet. Az ételek jó ízűek voltak, de semmi extra, sokkal jobb helyen is lehet ennyi pénzért sokkal jobbat enni. Hab a tortán, hogy én kabátban ülve is szétfagytam. Feltételezem, az ilyen események célja az lenne, hogy az emberek minél több éttermet kipróbálhassanak, esetleg törzsvendégekké váljanak, ehhez pedig az adott étteremnek le kellene nyűgöznie a kedves vendéget. Ez sajnos esetünkben nem jött össze, és a Hachapuriban biztos nem lesz “legközelebb”! Azt nem értem, hogy mivel ebben a programban nem kötelező részt vennie egy étteremnek sem (gondolom), miért vesz részt az, amelyik sajnál erre áldozni és nem akar új vendégeket szerezni?
Dr. Lévainé dr. Bozzay Rita - Monday 21/10/2024

"Nagyon jó volt!"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Az étterem igényes, hangulatos belsővel rendelkezik. A kiszolgáló személyzet kedves, előzékeny. Az ételek nagyon finomak, a tálalás esztétikus, és az adagok megfelelő méretűek.
Macsuga Nóra - Monday 21/10/2024

"Hachapuri grúz étterem"

4.5
food: 4 service: 5 ambience: 4
Rendkívül kedves, figyelmes felszolgálás, ízletes ételek, biztos, hogy még fogunk oda menni, köszönjük.
Tóth Tünde - Monday 21/10/2024

""

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Jó volt megismerni az autentikus grúz konyhát, nagyon finom volt minden. Szuper kedves és figyelmes volt minden pincér. Még ajándék gluténmentes kenyeret is kaptam. Nagyon jól éreztük magunkat!
Vida Júlia - Sunday 20/10/2024

"Minden szuper volt"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Nagyon gyors és kedves volt a kiszolgálás, az ételek ízletesek és frissek voltak.
Erdei Krisztina - Sunday 20/10/2024

"Hachapuri grúz étterem "

4.3
food: 4 service: 5 ambience: 4
Az ételek finomak voltak, az egyik főétel, a kacsa kicsit száraz volt. A felszolgálók kedvesek voltak, nagyon jók voltak a grúz borok, jól éreztük magunkat.
Bencze Eszter - Sunday 20/10/2024