Restaurant Macesz Bistro in Budapest

Restaurant Macesz Bistro - hungarian, jewish food

Make a Online Reservation

No online reservation possible


More information on the restaurant’s own website:
http://www.maceszbistro.hu

Restaurant Macesz Bistro

1072 Budapest, Dob utca 26.

Macesz Bistro
Dob utca 26. , 1072 Budapest

Macesz Bistro is an Eastern European bistro in the Old Jewish district of Budapest.

It offers the hidden and well known treasures of the Hungarian and Jewish cuisines, with traditional and reimagined courses for their guests. The continuously updated menu is ensured by chef Ákos Tasnádi, beyond the á la carte assortment the daily offer’s seasonal specialties diversify the selection. We take great care of assembling the wine list, offering from the best domestic wineries with some specialities.
The restaurant is suitable for exclusive events with up to 60 people as well. Macesz Bistro is one of the most exciting culinary spots in downtown Budapest, an excellent choice for a romantic dinner, a family lunch or a business meeting.

Reserve your table online now for free through DiningCity: Macesz Bistro – Budapest

Tovább:

Click to see opening-times and more

Reviews


4.7

(587 értékelés)


food

4.7

service

4.8

ambience

4.6

"Két fiatal a zsidónegyed közepén"

4.5
food: 4 service: 5 ambience: 4
Az étteremhét által, sikerült egy olyan élményben részesülnünk, amibe magunktól nem biztos, hogy belecsöppentünk volna. A belváros szívében lévő elegáns zsidó konyhájú étterem túlmutat két egyetemista lehetőségein. Így itt volt számunkra a remek alkalom! Kifejezetten kedves személyzettel találkoztunk, remek bort ittunk. A zsidó konyha véleményünk szerint, nem annyira üt el a magyar konyha javától. Bár a bárány, vagy a libamáj nagyon autentikus étel, és az ízre nincs panasz, a konyha azért kapott csak 4.5 csillagot mert a várt élmény, hogy itt valami hihetetlenül újat kóstolhatunk meg nem teljesült 100%-ban. A hangulatra csak azért került a négy csillag, mert érezhetően egy felső-kategóriás hely, nekünk viszot nem ez a mérvadó. Az étterem enteriőrje fantasztikus, igényes, gyönyörű, de mégis valahogy kívülállóként éreztük magunkat, annak ellenére, hogy több étterem hetes vendéget is megpillantottunk. legnagyobb meglepetés: a sajttorta volt, ami egy teljesen újragondolt sütemény. elsőre meghökkentő, de ízre fenséges.
Brokés Tommy - Tuesday 17/03/2020

"szerda esténk fénypontja"

4.8
food: 4 service: 5 ambience: 5
Évek óta járunk ide. Imádjuk, többször visszalátogatunk még az is biztos továbbra is. Nagyon szeretjük a helyet, a figyelmes és visszafogott kiszolgálást, a finom ételeket. Sajnos most meglepetés fogás és kenyérválogatás nem volt (korábban igen), de ennek hiánya mellett is az ételek isteniek, bőségesek. Nagyon szeretnénk kérni, hogy, ha lehet, a következő alkalommal mindenképpen legyen libaszalonna (íneresz) is, évekkel ezelőtt kóstoltuk és feledhetetlen. Mindenkinek szívből ajánljuk az éttermet, kötelező megismerni, megtapasztalni. :)
mveva - Monday 16/03/2020

"Szuper menű"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Figyelnes kiszolgálás, udvarias, érdeklődő, de bem tolakodó személyzet. Az ételválaszték megfelelő, a minőség kíváló! Jó szívvel ajánlom a Macesz bisztrót mindenkinek!!
Zákány Judit - Saturday 14/03/2020

"Remek este"

4.7
food: 4 service: 5 ambience: 5
Nagyon jol ereztuk magunkat, a kiszolgalas otcsillagos, a spenotos metelt isteni, a fogas mennyei volt! A malnas limonadet is csak ajanlani tudom! Egyedul a desszert hagyott egy kis hianyerzetet, a brownie nem volt semmi extra es sajnos a chillit sem lehetett benne erezni. De ettol fuggetlenul csak ajanlani tudom az ettermet, nagyon jol ereztuk magunkat es jollaktunk! :)
Judit - Saturday 14/03/2020

"Étterem Hét"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Máskor is jövünk!
Szepesné Somogyi Erzsébet - Saturday 14/03/2020

"Barátnős vacsora"

3.7
food: 3 service: 4 ambience: 4
A porciók a korábbi évekhez képest összementek kicsit, illetve olyan mixek keletkeztek, amik az ízvilágot már túl összetetté tették, csökkent talán az élvezeti szint, de ez szubjektív megítélés. Az ételeken továbbra is érződik a minőségi alapanyag, és igényes odafigyelés.
Vacsoravendég - Wednesday 11/03/2020