Restaurant Macesz Bistro in Budapest

Restaurant Macesz Bistro - hungarian, jewish food

Make an Online Reservation

Restaurant Macesz Bistro

1072 Budapest, Dob utca 26.

Macesz Bistro
Dob utca 26. , 1072 Budapest

Macesz Bistro is an Eastern European bistro in the Old Jewish district of Budapest.

It offers the hidden and well known treasures of the Hungarian and Jewish cuisines, with traditional and reimagined courses for their guests. The continuously updated menu is ensured by chef Ákos Tasnádi, beyond the á la carte assortment the daily offer’s seasonal specialties diversify the selection. We take great care of assembling the wine list, offering from the best domestic wineries with some specialities.
The restaurant is suitable for exclusive events with up to 60 people as well. Macesz Bistro is one of the most exciting culinary spots in downtown Budapest, an excellent choice for a romantic dinner, a family lunch or a business meeting.

Reserve your table online now for free through DiningCity: Macesz Bistro – Budapest

Tovább:

Click to see opening-times and more

Reviews


4.8

(916 értékelés)


food

4.7

service

4.9

ambience

4.7

"Nagyon fínom ételek, szépséghibákkal"

4.3
food: 3 service: 5 ambience: 4
a kacsacomb és a kacsaszárnytő húsa nagyon száraz volt, avagy nekünk kellett volna mondani, hogy medium vagy keveebb sütés. A kacsaerőlevesben a maceszgombóc pont jó halmazállapotú A flódni és a séf palacsinta nagyon finom.
Péter Rajki - Monday 10/06/2024

"Hibátlan "

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Régóta szerettük volna kipróbálni. Most a nyári diningcity jóvoltából megtettük. Brutál finom volt minden. Az ízek, az állagok mind mennyei volt Szülinapja volt a feleségemnek,és kaptunk egy gyertyát is a desszerteme 😊💖 a kiszolgálás gyors, kedves, profi. A pincérek mind kedvesek, figyelmesek, és jó humorúak . Nagyon sokszor járunk étterembe, az utóbbi időben ez volt a legjobb élményünk. Köszönjük
Valla Csaba - Monday 10/06/2024

"Autentikus sziget a belvárosban"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Többektől hallottuk, hogy itt nagyon finom zsidó ételeket lehet fogyasztani. Nem véletlen a Dining City helyezés sem. Nem csalódtunk. Nagyon finom ételeket ettünk egy nagyon hangulatos étteremben. Máskor is szívesen jövünk. Köszönjük Macesz Bisztró!
Gönczi Norbert - Sunday 09/06/2024

"Az egyik kedvenc helyem"

4.8
food: 5 service: 5 ambience: 4
Nagyszerű élmény, szívesen ajánlom.
Muntyan Barbara - Sunday 09/06/2024

"MACESZ BISZTRO"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
kedves, mosolygós, figyelmes kiszolgálás, ízletes, finom ételek...
Heimer István - Sunday 09/06/2024

""

4.2
food: 4 service: 4 ambience: 4
Kiváló ételekkel kényeztettek minket, a málnás limonádé az egyik legjobb, amit étteremben idáig kaptam. Kissé csalódtam, hogy a fix menüben több,autentikus zsidó étel feláras volt. Az asztalok elhelyezése nem volt túl szerencsés, mivel nehezen tudtunk beszélgetni, és meglehetősen közel volt a többi társaság is. A kiszolgálás profi volt,figyeltek hogy mikor hozzák a következő fogást, nem voltak elfeledve az ital rendelések.
Ildikó - Sunday 09/06/2024