Yellow Bistro & Bar (Danubius Hotel Helia) - international food

Make a Online Reservation

Finnish weeks - From 1st to 22nd December. Valid until 22 December 2019

FINNISH WEEKS - With wide selection of finnish specialties restaurant Yellow Bistro & Bar awaits its Guests!

Menu:
Alkuruoat / Starters
- Lohikeitto
  Salmon Fish Soup HUF 1400
- Siskonmakkarakeitto
  Finnish Sausage Soup HUF 1400
- Lasimestarin silli
  Pickled Herring & Beetroot Salad HUF 1400
Pääruoat / Main courses
- Karjalanpaisti
  Finnish Meat Stew HUF 2400
- Kaalikääryleet
  Cabbage Roll HUF 2300
- Savulohi
  Warm smoked Salmon and Truffle Potato Foam HUF 3900
Jälkiruoat / Desserts
- Leipäjuusto Lakkahillolla
  Bread Cheese with Cloudberry Jam HUF 1100
- Mustikkapiirakka
  Blueberry Pie with Vanilla Sauce HUF 1100

Reserve Now
New Year's Eve - On 31st December from 18pm. 41,900 HUF/person Valid until 31 December 2019

NEW YEAR'S EVE - With festive gala dinner, midnight buffet and laser show Yellow Bistro & Bar awaits its Guests!

For the detailed offer please call the restaurant:
+36 1 889 5913

Reserve Now

Yellow Bistro & Bar (Danubius Hotel Helia)

1133 Budapest, Kárpát utca 62-64.

Yellow Bistro & Bar (Danubius Hotel Helia)
Kárpát utca 62-64. , 1133 Budapest

We look forward to welcome you at Yellow Bistro & Bar! We put a great emphasis on quality materials and wide range of dishes so you can easily find your favourite.
Yellow Bistro & Bar is a perfect meeting point for a friendly get-together, business meeting, birthday party or a romantic date. Book a table now!

Reserve your table online now for free through DiningCity: Yellow Bistro & Bar (Danubius Hotel Helia) – Budapest

Tovább:

Click to see opening-times and more

Reviews


4.1

(23 értékelés)


food

3.8

service

4.6

ambience

3.8

"Köszönjük a felszolgálást!"

3.7
food: 3 service: 4 ambience: 3
Az Étteremhét alkalmával foglaltunk asztalt 2 főre. A felszolgált ételek összességében finomak voltak, ám inkább a kinézetük maradt meg (gyönyörű, gusztusos tálalás és impozáns tálak, tányérok), mintsem egy "ízorgia" valamelyik fogásnál. Én olasz borjúlábszárt kértem, sajnos számomra az egész fogás elég "ízetlen" és száraz volt, a hozzá kapott zöldségspaghetti jó ötlet, de én a neve alapján másra gondoltam, inkább zöldség "ropogósnak" hívnám, a juhtúrót semmiképp nem éreztem ki a kukoricahabként aposztrofált polentából. A személyzet kedves volt, figyeltek arra, hogy legyen egy kis szünet a fogások között, azonban hiányoltam némi "plusz kedvességet" (nem tőlük, inkább az étteremtől), valami kis meglepetést a fogások előtt vagy után, amit már több helyen is tapasztaltam. Így lényegében csak ettünk egyet, finom volt (kivéve a borjúlábszár), de a fogások nem maradtak emlékezetesek, 5ezer forintért se. A helyszín viszont nagyon szép volt, nem véletlen a 4*, elég exkluzív érzést keltett maga a hely, a csillárok, a fotelek, kanapék... Azonban szinte rögtön agyoncsapta ezt a hangulatot az, hogy 5-10 percenként mentek el a hátunk mögött a hotel "lakói" a wellness részlegről kijövet (vagy bárhonnan, ugyanis a "lift elé" kaptunk asztalt), gyakran igen alulöltözötten, néha alig valamit takaró egy szál köntösben. Köszönjük a felszolgálást!
Nemesnyik Zsolt - Monday 14/10/2019

"Enyhe csalódás"

3.7
food: 3 service: 5 ambience: 3
A menü sajnos nem hozta az előző étterem hét alkalmával tapasztalt színvonalat. A főételek átlagosak voltak, az egyik desszert már délben elfogyott. A kiszolgálás viszont rendkívül profi volt, bár elég sokat kellett várni az ételekre.
Nóri - Monday 14/10/2019

"vélemény"

1.8
food: 0 service: 2 ambience: 2
A hely belsõépítészetileg gyönyörű, modern és ötletes. Az ételek viszont túl sósak vagy túl édesek. Sokszor az ötlet, az ízkombináció jó, de a kivitelezés nem megfelelõ. Személy szerint nem fogok többször asztalt foglalni ide.
Eszter - Sunday 13/10/2019

""

3.5
food: 3 service: 4 ambience: 3
Közepes
KN - Friday 11/10/2019

"Rendben volt"

4.3
food: 5 service: 4 ambience: 4
Természetesen nem egy éttermi hangulat, de a kiválasztott ételek nagyon finomak voltak. A felszolgálók is kedvesek voltak. Az egyetlen ami nem tetszett, hogy szinte még le se nyeltem az utolsó falatot, màr vitték el a tányért és hozták a következőt. Egy pár perc pihenő jól esett volna két fogás között :) de ettől függetlenül teljesen elégedettek voltunk.
Szabo Zsofia - Friday 11/10/2019

"Jó kis vacsora"

4.3
food: 4 service: 5 ambience: 4
Kellemes, laza hely. Mivel előzetesen megnéztük, hova megyünk, a hotelbe érkező ill. wellnesező vendégek láttán nem lepődtünk meg, nem volt zavaró. A kiszolgálással nagyon elégedettek vagyunk, kedves, udvarias pincéreink voltak. Az italválasztéknál egy pici negatívum: a kétféle csapolt sörből csak az egyik volt elérhető. A hatféle fogásból, amit választottunk, a fehér paradicsomlevesről nem tudtam volna megmondani, hogy paradicsomból készült ill. a brownie tartlet tésztája elég kemény volt, de ettől függetlenül ez utóbbi ízre jó volt. A többi étel nagyon finom volt, az adagok bőségesek, a tálalás is modern, szemgyönyörködtető (a desszerteknél különösen).
Szalai Andrea - Wednesday 09/10/2019