Yellow Bistro & Bar (Danubius Hotel Helia) - Budapest

Yellow Bistro & Bar (Danubius Hotel Helia) - nemzetközi konyha

Képek az étteremről

Yellow Bistro & Bar (Danubius Hotel Helia)

1133 Budapest, Kárpát utca 62-64.

Yellow Bistro & Bar (Danubius Hotel Helia)
Kárpát utca 62-64. , 1133 Budapest

Szeretettel várunk minden kedves érdeklődőt a Yellow Bistro & Bar-ban! Kínálatunk kialakításakor nagy hangsúlyt fektettünk a minőségi alapanyagokra, és a széles választékra, hogy mindenki megtalálhassa nálunk kedvenc fogását.
A munkánk a hivatásunk, és minden nap azért dolgozunk, hogy Vendégeink elégedetten távozzanak tőlünk, és hogy minél hamarabb visszatérjenek hozzánk!
A Yellow Bistro & Bar várja a baráti találkozók, a céges rendezvények, a születésnapi partik, a szerelmes randevúk résztvevőit, valamint a Danubius Hotel Helia szállóvendégeit egyaránt - foglalj asztalt hozzánk!

Foglalja le asztalát ingyenesen online a DiningCity-n: Yellow Bistro & Bar (Danubius Hotel Helia) – Budapest

Tovább:

Információk az étteremről

Értékelések és vélemények


4,1

(24 értékelés)


Konyha

3.8

Kiszolgálás

4.6

Hangulat

3.8

"Karjalanpaisti"

4,7
Konyha: 4 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Az egytálétel remek volt, a kolbászleves kevésbé volt finn. A kiszolgálás figyelmes, közvetlen
Zsiga - 2019. december 21., szombat 07:56

"Köszönjük a felszolgálást!"

3,7
Konyha: 3 Kiszolgálás: 4 Hangulat: 3
Az Étteremhét alkalmával foglaltunk asztalt 2 főre. A felszolgált ételek összességében finomak voltak, ám inkább a kinézetük maradt meg (gyönyörű, gusztusos tálalás és impozáns tálak, tányérok), mintsem egy "ízorgia" valamelyik fogásnál. Én olasz borjúlábszárt kértem, sajnos számomra az egész fogás elég "ízetlen" és száraz volt, a hozzá kapott zöldségspaghetti jó ötlet, de én a neve alapján másra gondoltam, inkább zöldség "ropogósnak" hívnám, a juhtúrót semmiképp nem éreztem ki a kukoricahabként aposztrofált polentából. A személyzet kedves volt, figyeltek arra, hogy legyen egy kis szünet a fogások között, azonban hiányoltam némi "plusz kedvességet" (nem tőlük, inkább az étteremtől), valami kis meglepetést a fogások előtt vagy után, amit már több helyen is tapasztaltam. Így lényegében csak ettünk egyet, finom volt (kivéve a borjúlábszár), de a fogások nem maradtak emlékezetesek, 5ezer forintért se. A helyszín viszont nagyon szép volt, nem véletlen a 4*, elég exkluzív érzést keltett maga a hely, a csillárok, a fotelek, kanapék... Azonban szinte rögtön agyoncsapta ezt a hangulatot az, hogy 5-10 percenként mentek el a hátunk mögött a hotel "lakói" a wellness részlegről kijövet (vagy bárhonnan, ugyanis a "lift elé" kaptunk asztalt), gyakran igen alulöltözötten, néha alig valamit takaró egy szál köntösben. Köszönjük a felszolgálást!
Nemesnyik Zsolt - 2019. október 14., hétfő 14:07

"Enyhe csalódás"

3,7
Konyha: 3 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 3
A menü sajnos nem hozta az előző étterem hét alkalmával tapasztalt színvonalat. A főételek átlagosak voltak, az egyik desszert már délben elfogyott. A kiszolgálás viszont rendkívül profi volt, bár elég sokat kellett várni az ételekre.
Nóri - 2019. október 14., hétfő 06:56

"vélemény"

1,8
Konyha: 0 Kiszolgálás: 2 Hangulat: 2
A hely belsõépítészetileg gyönyörű, modern és ötletes. Az ételek viszont túl sósak vagy túl édesek. Sokszor az ötlet, az ízkombináció jó, de a kivitelezés nem megfelelõ. Személy szerint nem fogok többször asztalt foglalni ide.
Eszter - 2019. október 13., vasárnap 06:05

""

3,5
Konyha: 3 Kiszolgálás: 4 Hangulat: 3
Közepes
KN - 2019. október 11., péntek 05:58

"Rendben volt"

4,3
Konyha: 5 Kiszolgálás: 4 Hangulat: 4
Természetesen nem egy éttermi hangulat, de a kiválasztott ételek nagyon finomak voltak. A felszolgálók is kedvesek voltak. Az egyetlen ami nem tetszett, hogy szinte még le se nyeltem az utolsó falatot, màr vitték el a tányért és hozták a következőt. Egy pár perc pihenő jól esett volna két fogás között :) de ettől függetlenül teljesen elégedettek voltunk.
Szabo Zsofia - 2019. október 11., péntek 05:13