Restaurant Stand25 in Budapest

Restaurant Stand25 - hungarian food

Make an Online Reservation

Restaurant Stand25

1013 Budapest, Attila út 10.

Stand25
Attila út 10. , 1013 Budapest

Stand25 is the joy of cuisine taken as seriously as possible by Szabina Szulló and Tamás Széll on the Buda side of the city, walking distance from Chain Bridge. It’s an exciting detour for the chef from the world of fine dining, where there’s only one rule: not to compromise when it comes to quality and ingredients.

Freestyle Hungarian kitchen, in a cozy, friendly bistro, where the service managed by Ibolya Csahók is as caring as in a top restaurant, but in a much more informal style. The philosophy of the bistro stands on the respect of the Hungarian products: every ingredient becomes a dish when it is in it’s prime.On the menu of Stand25 there are some emblematic dishes that are associated with Szabina and Tamás, such as gulash and potato casserole. But beyond this there’s a much more spontaneous offering, which depends on the available, high quality, seasonal Hungarian products. When it comes to drinks, there is a fine selection of mostly Hungarian wines.

 

Reserve your table online now for free through DiningCity: Stand25 – Budapest

Tovább:

Click to see opening-times and more

Reviews


4.3

(9 értékelés)


food

4.3

service

4.2

ambience

4.4

""

1.7
food: 0 service: 1 ambience: 3
Nagyon gyenge volt az ételek minősége és a kiszolgálás is. Képet töltenék fel de ide nem engedi az oldal. Köret, díszítés vagy bármi más nem igen volt a tányérakon. Őszintén szólva egy átlagos kis sarki étteremben jobbat eszik az ember.
Horváth Péter - Friday 15/03/2024

"Fanasztikus etterem"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Minden szuper volt!!!!
Lajos - Sunday 03/12/2023

"danton Üllő"

4.7
food: 5 service: 4 ambience: 5
Minden kitűnő volt,csak hiányzik egy jó minőségű NÉMET sör.De nagyon.
Dr.Koczó Endre - Tuesday 23/08/2022

"Minőségi, de nehéz élvezni"

3.5
food: 3 service: 3 ambience: 3
Két barátnőmmel voltunk az étteremben, gondoltuk csapunk egy csajos estét és kibeszéljük kivel mi történt. Viszont ez sajnos szinte lehetetlen volt, mert bár nagyon udvarias volt a kiszolgálás, de kb. 5 percenként odajött valaki vagy vizet tölteni, mert éppen kiürült a poharunk, vagy az 4. étkészletet leszedni (pedig tudták, hogy hárman leszünk, miért nem vették le előbb), vagy valamit rendezni az asztalon. Amit pedig kifejezetten nem szeretek, hogy miközben eszünk, odajönnek, hogy minden rendben van-e. A végén majd nyilatkozom vagy, ha gondom van szólok. Az ételek finomak voltak, minőségiek, de nehéz volt az estét élvezni úgy, hogy egy sztorit nem tudtunk végig mondani, mert valaki mindig odajött.
Káli Dóra - Wednesday 15/12/2021

"Fantastic "

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Hungarian classics at their best! I was craving for a real, good Gulyás soup and it was absolutely delicious here. My chosen main and desserts were equally amazing, I can only recommend Stand25. Service was polite, kind and attentive. Lovely place! A magyar konyha legismertebb ételei, fantasztikus kivitelben. A gulyás isteni és a túrógombóc soha nem volt ennyire lágy és ízletes… Mindig vissza fogok térni, ha hazautazom!
Tóth Katalin - Friday 16/07/2021

"Kellemes vacsi"

4.5
food: 5 service: 4 ambience: 4
Finom ételek, kedves felszolgálók, nagyon meleg - nyilván ez csak részben befolyásolható dolog - összességében szuper este volt, köszönjük! :)
Balazs Noé - Friday 25/06/2021