Stand25 - magyar konyha

Képek az étteremről

Stand25

1013 Budapest, Attila út 10.

Stand25
Attila út 10. , 1013 Budapest

A Stand25 Szulló Szabina és Széll Tamás lehető legkomolyabban vett örömkonyhája a város budai oldalán, sétatávolságra a Lánchídtól és a Váralagúttól.

A Stand25 alig egy évvel a nyitása után Bib Gourmand minősítést szerzett. Izgalmas kitérő a séfek számára a fine dining világából, ahol csupán egyetlen szabály van: a minőségben és az alapanyagban nem ismerni kompromisszumot.
Szabad magyar konyha, egy laza, barátságos hangulatú bisztróban, ahol a Csahók Ibolya vezette szervíz ugyanolyan törődéssel kíséri végig a vendéget, mint egy csúcsétteremben, csak sokkal közvetlenebb stílusban.



A bisztró filozófiája az alapanyag tiszteletére épül: itt minden összetevőből akkor lesz étel, amikor a legszebb arcát mutatja. A Stand25 étlapján szerepel néhány emblematikus fogás, olyan ételek, amelyek az elmúlt években összeforrtak Szabina és Tamás nevével, mint például a gulyásleves vagy a rakott krumpli. Ezeken kívül azonban folyamatosan változó kínálat várja a vendégeket, attól függően, milyen minőségi, szezonális és magyar alapanyag elérhető. Az itallapon válogatott, nagyrészt magyar borok, kézműves sörök, többféle gintonic és champagne is szerepel.

 

Foglalja le asztalát ingyenesen online a DiningCity-n: Stand25 – Budapest

Tovább:

Információk az étteremről

Értékelések és vélemények


4,3

(9 értékelés)


Konyha

4.3

Kiszolgálás

4.2

Hangulat

4.4

""

1,7
Konyha: 0 Kiszolgálás: 1 Hangulat: 3
Nagyon gyenge volt az ételek minősége és a kiszolgálás is. Képet töltenék fel de ide nem engedi az oldal. Köret, díszítés vagy bármi más nem igen volt a tányérakon. Őszintén szólva egy átlagos kis sarki étteremben jobbat eszik az ember.
Horváth Péter - 2024. március 15., péntek 17:01

"Fanasztikus etterem"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Minden szuper volt!!!!
Lajos - 2023. december 03., vasárnap 08:59

"danton Üllő"

4,7
Konyha: 5 Kiszolgálás: 4 Hangulat: 5
Minden kitűnő volt,csak hiányzik egy jó minőségű NÉMET sör.De nagyon.
Dr.Koczó Endre - 2022. augusztus 23., kedd 10:58

"Minőségi, de nehéz élvezni"

3,5
Konyha: 3 Kiszolgálás: 3 Hangulat: 3
Két barátnőmmel voltunk az étteremben, gondoltuk csapunk egy csajos estét és kibeszéljük kivel mi történt. Viszont ez sajnos szinte lehetetlen volt, mert bár nagyon udvarias volt a kiszolgálás, de kb. 5 percenként odajött valaki vagy vizet tölteni, mert éppen kiürült a poharunk, vagy az 4. étkészletet leszedni (pedig tudták, hogy hárman leszünk, miért nem vették le előbb), vagy valamit rendezni az asztalon. Amit pedig kifejezetten nem szeretek, hogy miközben eszünk, odajönnek, hogy minden rendben van-e. A végén majd nyilatkozom vagy, ha gondom van szólok. Az ételek finomak voltak, minőségiek, de nehéz volt az estét élvezni úgy, hogy egy sztorit nem tudtunk végig mondani, mert valaki mindig odajött.
Káli Dóra - 2021. december 15., szerda 08:07

"Fantastic "

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Hungarian classics at their best! I was craving for a real, good Gulyás soup and it was absolutely delicious here. My chosen main and desserts were equally amazing, I can only recommend Stand25. Service was polite, kind and attentive. Lovely place! A magyar konyha legismertebb ételei, fantasztikus kivitelben. A gulyás isteni és a túrógombóc soha nem volt ennyire lágy és ízletes… Mindig vissza fogok térni, ha hazautazom!
Tóth Katalin - 2021. július 16., péntek 05:24

"Kellemes vacsi"

4,5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 4 Hangulat: 4
Finom ételek, kedves felszolgálók, nagyon meleg - nyilván ez csak részben befolyásolható dolog - összességében szuper este volt, köszönjük! :)
Balazs Noé - 2021. június 25., péntek 07:07