Stand25 - magyar konyha

Képek az étteremről

Stand25

1013 Budapest, Attila út 10.

Stand25
Attila út 10. , 1013 Budapest

A Stand25 Szulló Szabina és Széll Tamás lehető legkomolyabban vett örömkonyhája a város budai oldalán, sétatávolságra a Lánchídtól és a Váralagúttól.
A Stand25 alig egy évvel a nyitása után Bib Gourmand minősítést szerzett. Izgalmas kitérő a séfek számára a fine dining világából, ahol csupán egyetlen szabály van: a minőségben és az alapanyagban nem ismerni kompromisszumot.
Szabad magyar konyha, egy laza, barátságos hangulatú bisztróban, ahol a Csahók Ibolya vezette szervíz ugyanolyan törődéssel kíséri végig a vendéget, mint egy csúcsétteremben, csak sokkal közvetlenebb stílusban.A bisztró filozófiája az alapanyag tiszteletére épül: itt minden összetevőből akkor lesz étel, amikor a legszebb arcát mutatja. A Stand25 étlapján szerepel néhány emblematikus fogás, olyan ételek, amelyek az elmúlt években összeforrtak Szabina és Tamás nevével, mint például a gulyásleves vagy a rakott krumpli. Ezeken kívül azonban folyamatosan változó kínálat várja a vendégeket, attól függően, milyen minőségi, szezonális és magyar alapanyag elérhető. Az itallapon válogatott, nagyrészt magyar borok, kézműves sörök, többféle gintonic és champagne is szerepel.

 

Foglalja le asztalát ingyenesen online a DiningCity-n: Stand25 – Budapest

Tovább:

Információk az étteremről

Értékelések és vélemények


4,5

(1 értékelés)


Konyha

4.5

Kiszolgálás

4.5

Hangulat

4.5

"István55"

4,5
Konyha: 4 Kiszolgálás: 4 Hangulat: 4
Tenger tisztelet az étteremnek!!!! A fogadtatás, a szerviz, az ételek, és a tisztaság mind csillagos ötös!!! Köszönjük!!
Demeter István - 2019. július 23., kedd 11:25