Stand25 - magyar konyha

Képek az étteremről

Stand25

1013 Budapest, Attila út 10.

Stand25
Attila út 10. , 1013 Budapest

A Stand25 Szulló Szabina és Széll Tamás lehető legkomolyabban vett örömkonyhája a város budai oldalán, sétatávolságra a Lánchídtól és a Váralagúttól.
A Stand25 alig egy évvel a nyitása után Bib Gourmand minősítést szerzett. Izgalmas kitérő a séfek számára a fine dining világából, ahol csupán egyetlen szabály van: a minőségben és az alapanyagban nem ismerni kompromisszumot.
Szabad magyar konyha, egy laza, barátságos hangulatú bisztróban, ahol a Csahók Ibolya vezette szervíz ugyanolyan törődéssel kíséri végig a vendéget, mint egy csúcsétteremben, csak sokkal közvetlenebb stílusban.A bisztró filozófiája az alapanyag tiszteletére épül: itt minden összetevőből akkor lesz étel, amikor a legszebb arcát mutatja. A Stand25 étlapján szerepel néhány emblematikus fogás, olyan ételek, amelyek az elmúlt években összeforrtak Szabina és Tamás nevével, mint például a gulyásleves vagy a rakott krumpli. Ezeken kívül azonban folyamatosan változó kínálat várja a vendégeket, attól függően, milyen minőségi, szezonális és magyar alapanyag elérhető. Az itallapon válogatott, nagyrészt magyar borok, kézműves sörök, többféle gintonic és champagne is szerepel.

 

Foglalja le asztalát ingyenesen online a DiningCity-n: Stand25 – Budapest

Tovább:

Információk az étteremről

Értékelések és vélemények


4,8

(5 értékelés)


Konyha

4.9

Kiszolgálás

4.8

Hangulat

4.7

"Fantastic "

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Hungarian classics at their best! I was craving for a real, good Gulyás soup and it was absolutely delicious here. My chosen main and desserts were equally amazing, I can only recommend Stand25. Service was polite, kind and attentive. Lovely place! A magyar konyha legismertebb ételei, fantasztikus kivitelben. A gulyás isteni és a túrógombóc soha nem volt ennyire lágy és ízletes… Mindig vissza fogok térni, ha hazautazom!
Tóth Katalin - 2021. július 16., péntek 05:24

"Kellemes vacsi"

4,5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 4 Hangulat: 4
Finom ételek, kedves felszolgálók, nagyon meleg - nyilván ez csak részben befolyásolható dolog - összességében szuper este volt, köszönjük! :)
Balazs Noé - 2021. június 25., péntek 07:07

""

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Kiváló magyaros ételeket ettünk: Gulyás, rakott krumpli, csirkepörkölt , túrógombóc,... Csak ajánlani tudom!
Bunda Gergely - 2020. szeptember 06., vasárnap 10:01

"Ami jó, az jó"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Néhány magyar klasszikus újraértelmezése, igen jó formában. A régi helyen is élmény volt, az új hely sem más.
Tamás Ádám - 2020. június 23., kedd 10:41

"István55"

4,5
Konyha: 4 Kiszolgálás: 4 Hangulat: 4
Tenger tisztelet az étteremnek!!!! A fogadtatás, a szerviz, az ételek, és a tisztaság mind csillagos ötös!!! Köszönjük!!
Demeter István - 2019. július 23., kedd 11:25