Restaurant Galopp Major (Gyál) in Gyál

Restaurant Galopp Major (Gyál) - hungarian, international food

Make an Online Reservation

No online reservation possible


More information on the restaurant’s own website:
https://www.galoppmajor.hu

Restaurant Galopp Major (Gyál)

2360 Gyál, Galopp Major

Galopp Major (Gyál)
Galopp Major , 2360 Gyál

Closed in autumn-winter season.

The philosophy of our restaurant is to provide excellence in service and setting to make your lunch or dinner an event. We use high-quality Hungarian ingredients, combining modern methods to prepare our dishes with traditional flavors. Taste our specialties!

Reserve your table online now for free through DiningCity: Galopp Major – Gyál

Tovább:

Click to see opening-times and more

Reviews


4.9

(119 értékelés)


food

4.9

service

4.9

ambience

4.7

"A legjobb hely a legjobb emberekkel!"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Most hétvégén volt a kislányom esküvője és mi tagadás izgultam, hogy minden jól menjen. Amikor megérkeztünk a Galopp Majorba nem kellett hozzá sok idő, hogy rájöjjek, teljesen felesleges az izgalmam. Mind a tulajdonos mind a személyzet részéről az az odaadás, kedvesség, segítőkészség, profizmus és fáradhatatlanság (pedig biztos vagyok benne, hogy szegénykéim nagyon elfáradhattak) amit a Galopp Majorba tapasztaltunk csak azt mondhatom, LE A KALAPOT előttük!!! Az ételek mind nagyon finomak voltak, az italok szintén és mind jól hűtöttek az utolsó pillanatig. A kiszolgálás egyszerűn tökéletes volt, a személyzet összes tagja (délelőtt 12-től még hajnal 3 után is!) folyamatosan mosolygott és kimondhatatlanul kedvesek és szolgálatkészek voltak! A tisztaság úgy az egész területen mind a rendezvényrészben valamint a bungalókban makulátlan volt! Ezek a "kis" bungalók szuper módon nagyon ízlésesen vannak felszerelve minden igényt kielégítően! Nagyon hálás vagyok úgy a tulajdonosnak (aki mellékesen ugyan úgy beállt dolgozni mint a személyzet!!! Szerintem ilyen egy igazi vezető, csak példát vehetne róla mindenki!!! ) mint a szintén példátlan személyzetnek és ez úton is NAGYON KÖSZÖNÖM NEKIK EZT A FELEJTHETETLEN NAPOT mert nem kis mértékben Ők is hozzájárultak ehhez!!! Ha bárki akár milyen rendezvényben (legyen az esküvő, szülinap, csapatépítő vagy akár egy osztálytalálkozó) gondolkodik én csak és kizárólag a Galopp Majort tudom ajánlani! Kár, hogy csak 5 csillag van mert a Galopp Major többet érdemel! Még egyszer minden egyes ott dolgozónak, vezetőnek köszönök mindent és további sok sikert kívánok nekik!!!
Takács Péter - Monday 28/08/2023

"Étterem- kikapcsolódás"

4.7
food: 4 service: 5 ambience: 5
Az Étterem Hét keretében kisgyermekkel érkeztünk, ezt megjegyzésben jeleztük és ennek megfelelően, etetőszékkel vártak bennünket. A személyzet és a kiszolgálás rugalmas, alkalmazkodó, közvetlen, toleráns. Az ételek közül egyedül a főfogás elfogyasztásának élvezeti értékét csökkentette a knédli nehéz elvágása. Jó időben, gyermekkel is jó szívvel ajánljuk.
Zsófi - Thursday 31/03/2022

"Összhangban az ízek"

4.8
food: 5 service: 5 ambience: 4
Számunkra a helyszín nem annyira hangulatos, viszont az ételek kiemelkedőek mind az ízek és textúrák összhangját, mind a tálalást illetően. Sokszor ettünk ízletes ételeket már éttermekben, de itt valahogy tényleg érzi az ember az összhangot a falatban és nem csak külön-külön az ízeket. Az ételekhez felkínált borsor sem a hagyományos, ami számunkra szintén pozitívum. A kiszolgálás kedves és nem tolakodó. Már többször jártunk az étteremben és minden bizonnyal megyünk újra.
N. G. - Tuesday 29/03/2022

"Eminens"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
A mívesen elkészített húsok a fantáziadús köretekkel nem mindennapi ízélményt nyujtanak a szakszerű és kedves kiszolgálással fűszerezve.
Dóra József - Tuesday 29/03/2022

"Minden alkalommal...."

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Minden alkalommal kijövünk az Étterem Hét alkalmából, most sem tettük másként. Ha bármi problémánk lenne az ételekkel/kiszolgálással, akkor nyilván nem tennénk így. Minden IS jó volt, főleg a bárány lapocka. Legközelebb visszük a gyerekeket is, mivel van állasimogató, amit csak most tudtunk meg, az amúgy nagyon közvetlen tulajdonostól!
Páva Tamás - Monday 28/03/2022

"Vidéki hangulat "

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Kedves kiszolgálás, vidéki hangulat, mégis gourmet ízek, tökéletes családi rendezvényekhez is!
Dr. Furka Ágnes - Monday 28/03/2022