Restaurant Galopp Major (Gyál) in Gyál

Restaurant Galopp Major (Gyál) - hungarian, international food

Make an Online Reservation

Restaurant Galopp Major (Gyál)

2360 Gyál, Galopp Major

Galopp Major (Gyál)
Galopp Major , 2360 Gyál

The philosophy of our restaurant is to provide excellence in service and setting to make your lunch or dinner an event. We use high-quality Hungarian ingredients, combining modern methods to prepare our dishes with traditional flavors. Taste our specialties!

Reserve your table online now for free through DiningCity: Galopp Major – Gyál

Tovább:

Click to see opening-times and more

Reviews


4.8

(50 értékelés)


food

4.9

service

4.9

ambience

4.7

"Tökéletes"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Ötből hat csillag, ízkombinációk természetesen osztályon felüliek, a kiszolgálás profi és kedves, kutyával látogatható, és kellemes a hangulat.
Zsuzsa - Monday 02/11/2020

"Finom"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
.
Láng Ádám - Monday 19/10/2020

"M0"

4.2
food: 4 service: 4 ambience: 3
s
s s - Monday 19/10/2020

"Nagyon ajánlom mindenkinek"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Fantasztikus, fine dining szintű ételek, kedves és figyelmes kiszolgálás. Már több alkalommal jártunk itt, de a séf mindig meg tud lepni új ízekkel és tálalással. A kiszolgálás gyors, kérésre mindent elmondanak a kért ételekről. Mindenkinek ajánlom, aki egy kicsit többet és mást szeretne, mint a hagyományos magyar konyha. Gratulálok az egész csapatnak.
Fülöp Ildikó - Monday 19/10/2020

"ízkavalkád a Galopp Majorban"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Ismét sikerült a gasztronómiai kiruccanás a Galopp Majorban. Fogast választottam előételnek és nagyon finom volt. Különleges élményt nyújtott számomra az olivahomok, ami állagra valóban száraz homokra hasonlított, azonban a számban teljesen elolvadt és egy kellemes olivapüré lett belőle, ami nagyon jól illett a feketegyökér püréhez és a fogashoz. Itt jegyezném meg, hogy a pincér az elénk helyezett ételekről nem csak azt mondta el amit mi is láttunk, hanem teljesen tisztában volt azok készítési módjával és a kérdéseinkre is profi módján kaptunk választ. Főfogásként a szarvaslapockát választottam, ami szintén nem okozott csalódást. Vörösáfonyával és sült hagymákkal tálalták. A hagymákat több textúrában jelentek meg a tányéron. Volt sült hagymakrém, marinált hagyma, fagyasztott gyöngyhagyma, grillezett poré hagyma. Ezek harmóniában álltak a szarvashússal és az áfonyával, valamint a polentával. Az étkezés végét pedig a Somlói pohárban koronázta meg. A Somlói sem a klasszikus értelemben vett somlói volt, de tökéletesen illet az ételsor végére és nagyon finom volt.
Benkőné Nagy Katalin - Monday 19/10/2020

"Alexau"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Udvarias kiszolgálás, szuper ételek, igényes tálalás
Kovács Alexa - Monday 19/10/2020