Galopp Major (Gyál) - Gyál

Galopp Major (Gyál) - magyar, nemzetközi konyha

Képek az étteremről

Galopp Major (Gyál)

2360 Gyál, Galopp Major

Galopp Major (Gyál)
Galopp Major , 2360 Gyál

Éttermünk filozófiája, hogy kiemelkedőt nyújtsunk kiszolgálásban, tálalásban és környezetben, hogy esemény legyen a nálunk elköltött ebéd vagy vacsora. Minőségi, magyar alapanyagokból, a modern eljárásokat ötvözve a hagyományos ízvilággal készítjük ételeinket. Kóstolja meg specialitásainkat!

Foglalja le asztalát ingyenesen online a DiningCity-n: Galopp Major – Gyál

Tovább:

Információk az étteremről

Értékelések és vélemények


4,8

(50 értékelés)


Konyha

4.9

Kiszolgálás

4.9

Hangulat

4.7

"Tökéletes"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Ötből hat csillag, ízkombinációk természetesen osztályon felüliek, a kiszolgálás profi és kedves, kutyával látogatható, és kellemes a hangulat.
Zsuzsa - 2020. november 02., hétfő 18:00

"Finom"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
.
Láng Ádám - 2020. október 19., hétfő 21:52

"M0"

4,2
Konyha: 4 Kiszolgálás: 4 Hangulat: 3
s
s s - 2020. október 19., hétfő 16:56

"Nagyon ajánlom mindenkinek"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Fantasztikus, fine dining szintű ételek, kedves és figyelmes kiszolgálás. Már több alkalommal jártunk itt, de a séf mindig meg tud lepni új ízekkel és tálalással. A kiszolgálás gyors, kérésre mindent elmondanak a kért ételekről. Mindenkinek ajánlom, aki egy kicsit többet és mást szeretne, mint a hagyományos magyar konyha. Gratulálok az egész csapatnak.
Fülöp Ildikó - 2020. október 19., hétfő 13:50

"ízkavalkád a Galopp Majorban"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Ismét sikerült a gasztronómiai kiruccanás a Galopp Majorban. Fogast választottam előételnek és nagyon finom volt. Különleges élményt nyújtott számomra az olivahomok, ami állagra valóban száraz homokra hasonlított, azonban a számban teljesen elolvadt és egy kellemes olivapüré lett belőle, ami nagyon jól illett a feketegyökér püréhez és a fogashoz. Itt jegyezném meg, hogy a pincér az elénk helyezett ételekről nem csak azt mondta el amit mi is láttunk, hanem teljesen tisztában volt azok készítési módjával és a kérdéseinkre is profi módján kaptunk választ. Főfogásként a szarvaslapockát választottam, ami szintén nem okozott csalódást. Vörösáfonyával és sült hagymákkal tálalták. A hagymákat több textúrában jelentek meg a tányéron. Volt sült hagymakrém, marinált hagyma, fagyasztott gyöngyhagyma, grillezett poré hagyma. Ezek harmóniában álltak a szarvashússal és az áfonyával, valamint a polentával. Az étkezés végét pedig a Somlói pohárban koronázta meg. A Somlói sem a klasszikus értelemben vett somlói volt, de tökéletesen illet az ételsor végére és nagyon finom volt.
Benkőné Nagy Katalin - 2020. október 19., hétfő 08:46

"Alexau"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Udvarias kiszolgálás, szuper ételek, igényes tálalás
Kovács Alexa - 2020. október 19., hétfő 07:26