Vén Hajó Étterem (Old Boat Restaurant) in Budapest

Vén Hajó Étterem (Old Boat Restaurant) - hungarian, international food

Make an Online Reservation

No online reservation possible


More information on the restaurant’s own website:
http://www.venhajo-etterem.hu

Vén Hajó Étterem (Old Boat Restaurant)

1051 Budapest, Vigadó tér 2-es kikötő

Vén Hajó Étterem (Old Boat Restaurant)
Vigadó tér 2-es kikötő , 1051 Budapest

TEMPORARILY CLOSED!

The Kossuth steamship was built for the Hungarian Royal Inland- and Maritime Navigation Co. in the Ganz-Danubius Shipyard in Újpest in 1913, and it got the name Archduke Ferdinand. After the dethronement of the Habsburg-dynasty in 1919 it was called Rigó, and later in 1930 it received the name Leányfalu. In the Second World War at the end of 1944, after the withdrawal of the German troops it was taken to Austria. It got home after two years of captivity, and after the spring of 1947 it became the property of the Hungarian-Russian Navigation Co. In 1953 it was rebuilt to an oil fuelled ship. It was at that time that its superstructure received its present form. From 1955 it became the property of the Hungarian Navigation Co. In 1976 it was put out of commission and for a long time it was a house-boat at the Factory Management of Inland Navigation in Újpest.

Reserve your table online now for free through DiningCity: Vén Hajó Étterem – Budapest

Tovább:

Click to see opening-times and more

Reviews


4.8

(8 értékelés)


food

4.7

service

4.9

ambience

4.9

"5csillag"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Számtalanszor jártunk már az étteremben és még biztos sokszor fogunk menni. Budapesten ez az egyetlen hely, ami eddig sosem okozott csalódást. Remek ételek, kiváló személyzet, csodálatos kilátás. Csillagos ötös. :)
Bendik István - Saturday 14/03/2020

"Pazar vacsora, fantasztikus kiszolgálás"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Különleges élményben volt részünk tegnap este. A Vén Hajó Étterem személyzete elképesztő odafigyeléssel gondoskodott a kényelmünkről, gyakorlatilag "körbe ugráltak" bennünket az este folyamán. Születésnapot ünnepeltünk, így megkaptuk az étterem egyik legszebb Lánchídra néző asztalát. A főpincér csodás bort ajánlott a vacsorához, és nem a legdrágábbat, hanem valóban figyelt arra, hogy közép-árkategóriában a legfinomabb bort igyuk. Annak ellenére, hogy Étterem Héten voltunk, és mindenki tisztában volt azzal, hogy kevesebbet fizetünk a megszokottnál a vacsoráért, ezt a pincérek egy pillanatra sem éreztették velünk, sőt ennek ellenére kedvesen elcsevegtünk a Hajóról, lesték minden kívánságunkat, odafigyeltek ránk, megkérdezték mire van szükségünk. Igazán akkor értékeli az ember az ilyen szintű odafigyelést, amikor több étteremben eltöltött vacsora után egy ilyen élményt kap, ilyenkor érzi, hogy így is lehet éttermet vezetni, így is lehet a vendéggel foglalkozni. Mondhatnám, hogy ez lenne az alap, de szerencsére a Vén Hajó Étteremben magas szinten csinálnak mindent. Köszönjük az élményt, biztosan visszatérünk még, Étterem Héten vagy külön időpontban, mostantól felkerült nálunk a térképre ez a fantasztikus hely, fantasztikus személyzettel.
Fehér Eszter - Friday 13/03/2020

"Csak ajánlani tudom!"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Első alkalommal jártunk az étteremhajón, ahol többet kaptunk, mint amit vártunk. A mesés kilátás mellett odafigyelő személyzet, isteni ízélmények és kifogástalan kiszolgálás fogadott. Máskor is jószívvel választjuk ezt a helyet!
Martinovics Lilla - Thursday 12/03/2020

"A restaurant with the best views of the Danube."

4.0
food: 3 service: 4 ambience: 5
The nearest boat restaurant to the Fisherman's, Palace and Chain Bridge.Especially during the dinner period, you can enjoy the most charming night view of the Danube River.
Mario - Monday 09/03/2020

"Kiváló"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Szép kiátál, kedves vendégfogadás és ízletes ételek. Csak ajánlani tudom másnak is
Z. Arashk - Monday 09/03/2020

"Csodás kilátás, finom ételek!"

4.8
food: 4 service: 5 ambience: 5
Kifejezetten különleges étterem, nagyszerű a hangulata, a látvány pompás. A kiszolgálás tökéletes, nagyon figyelmesek voltak a pincérek. Az étel finom, de nem rendkívüli. A nyúl vadasan magasan kiemelkedett a fogások közül, nagyon finom volt és szaftos. Tényleg minden finom volt, de azért az 5.900,- forintos árban a látvány és a belváros is szerepet játszott. Egyszer mindenképpen ki kell próbálni az éttermet, mert a hangulata tényleg varázslatos.
Nika - Monday 09/03/2020