Párisi Passage Café & Brasserie - french, hungarian food

Make an Online Reservation

Festive menu - From 29th November to 9th January. 8,900 HUF/person Valid until 9 January 2022

FESTIVE MENU - With special 3-course menu offer restaurant Párisi Passage awaits its Guests!

Festive Menu
Appetizers
- Gravlax - beetroot marinated salmon, Roman salad with horseradish, roasted pumpkin seeds 3900 HUF
- Wild boar soup - wild boar, tumbleweed mushroom with tarragon, pickled green apple 2900 HUF
Main Courses
- Venison rack with juniper - pumpkin purée, noodles with bacon, blueberry sauce 6900 HUF
- Hokkaido squash - tofu, broccoli tempura, grapefruit roasted in sesame oil, black sesame seeds 4900 HUF
- Pheasant breast with thyme - green lentils, grilled duck liver, pomegranate 5900 HUF
- Crisp sole - French potato salad 4900 HUF
Desserts
- Poppyseed bread - vanilla custard 2900 HUF
- Crépes Suzette - French pancake, orange jam 2900 HUF

3 courses for 8.900 HUF/person, including a bottle of water and cup of coffee or tea.

Prices are in Hungarian Forint, inclusive of VAT, 13% service charge will be added to your bill. Please note that we can only provide one check per table. Please inform your server of any food allergies or dietary restrictions.

Do not miss this great offer:

Reserve Now

Párisi Passage Café & Brasserie

1053 Budapest, Ferenciek tere 10.

Párisi Passage Café & Brasserie
Ferenciek tere 10. , 1053 Budapest

The Párisi Passage Café & Brasserie was opened in the impressive passage area of Párisi Udvar, redefines the well known flavours of the traditional Hungarian cuisine in a casual style, striving for the highest quality. We believe that local, fresh ingredients are the keys to success anywhere in the world, on which built our menu on.
The restaurant with its own separate entrance, is open daily for the lovers of special venues, great food and drinks.

Reserve your table online now for free through DiningCity: Párisi Passage Café & Brasserie – Budapest

Tovább:

Click to see opening-times and more

Reviews


4.4

(249 értékelés)


food

4.2

service

4.5

ambience

4.6

"Értékelés"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Nagyon szép környezet,remek konyha,kedves,figyelmes kiszolgálás. Kell ennél több?!
Szarka Emília - Monday 29/11/2021

"Disappointing"

3.7
food: 5 service: 1 ambience: 5
Unfortunately, the restaurant has canceled their original offer which we were subscribed for (6400Ft. per person). No notification was sent about that preliminary. The only option was available is an offer per 8400Ft per person. That was very disappointing. The service was very slow also. We were waiting about 30 minutes for a waiter to come to us to accept the order. But the kitchen was great as usual.
Esennikov Aleksei - Monday 29/11/2021

"Csalódás"

1.0
food: 1 service: 1 ambience: 1
Nem tudom minek hirdet az étterem az oldalon ha nem lehet a szolgáltatást igénybe venni náluk. A lefoglalt időpont előtt fél órával telefonáltak, hogy mégsem tudják az adott menüt a meghirdetett áron biztosítani, mert már más menü van és drágábban. Édesanyámnak nevnapi meglepetés lett volna a hely, aki ezért utazott 200 km-ert. Ez egy elég amatőr dolog volt, főleg egy ilyen volumenű etteremtol. A minimum elvárható lett volna, ha már nem akarják a menüt szolgáltatni, hogy legalább egy nappal előtte szólnak, én már hetekkel előtte lefoglatam az időpontot.
Kiss Petra - Sunday 28/11/2021

"Nagyon Magyar Vendéglátás !"

0.5
food: 0 service: 0 ambience: 0
Nagyon Magyar Vendéglátás ! A mai napra foglaltam 3 nappal az érkezés előtt 3 főre Bisrtó ebéd menüt amely 6400 ft-ért volt meghirdetve a három fogás. Visszaigazolás megjött mehetünk 11óra 30 percre. Megérkezésünkkor közölték velünk, hogy sajnos csak 12 órától lehet ebédelni.Kérdeztem akkor miért adnak 11.30.-ra időpontot sajnálja volt a válasz. A névre történő foglalás, illetve asztalhoz irányítás után megkaptuk a normál étlapot, mikor jeleztem, hogy mi nem az a'la carte étkezésre érkeztünk, hanem a Bistró ebédre. Ja akkor mindjárt jövök volt a válasz.Ok ezt még elnézem, hogy azt sem tudják ki mire foglal. Visszajön a hölgy és belekezd számomra értékelhetetlen kifogásokkal és valótlan állításokkal teli szőtt mondókájába.Miszerint sajnos már nincs az a menü amire jöttünk mert a tegnapi napig volt, mikor megmutatom neki a visszaigazolást rajta a pontos menüvel és órával nappal akkor is kijelenti nem az Ő hibájuk hanem másé. Kérdem én, mégis kié és miért nem értesítettek az elmúlt 3 nap alatt.Nem tudtak telefonálni volt a válasz, és különben sem az étterem hibázott. Viszont a mai naptól hasonló 3 fogásos ajánlatuk van 8900 ft-ért, vagy az étlapon szereplő ételek. Úgy gondoltam, mivel nem mi hibáztunk kértem egy vezetőt az egyeztetés végett akinek elmondtam az eddig történteket. Sajnos már a tényszerű közlésemnél éreztem, hogy semmi empátia, illetve felelősség érzet sincs a probléma megoldására előkeresett és oda küldött személyben, így Ő is csak az előzőeket akarta ránk erőltetni. Kértem, hogy más hasonló eseteknél ilyenkor a meghirdetett áron kapja meg a vendég a kért terméket esetlegesen szolgáltatást is, itt miért nem működhetne ez ? A válasz egyértelmű elutasítás volt mindvégig azt hangoztatva nem az étterem hibája a történtek. Ok rendben szerintem meg igenis kizárólagosan csakis az étterem tehet róla, hogy nem tartja be az ígért dolgait és egy ilyen költségvetésű étteremnek gondot okoz az ár külömbözet elengedése, még úgy is hogy ott bizonyítottam állításaimat.A fentiekre tekintettel kénytelen voltam eljönni az ott tapasztalt kellemetlen hozzá állás végett. A kellemetlen légkört elhagyva átmentünk a Trófea Újbudába. Miután haza jöttem ismét leellenőriztem a szolgáltatás, és még mindig elérhető a 2021.11.27.i napon, illetve a kínált magasabb áron lévő hasonló 3 fogás csak két nap múlva azaz 29.-től érvényes az adott étteremben. Összefoglalva ez egy olyan hely ahol a vendégnek sosem lesz igaza még a makacs tények ellenére sem. Budapest, 2021.11.27. 15 óra 57 perc
Kárpáti Kornél - Saturday 27/11/2021

"Tomi"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Az étel nagyon finom volt, egyetlen probléma, hogy a főétel mennyiség bántóan kevés volt.
Tamas Tamas - Thursday 25/11/2021

""

4.7
food: 5 service: 4 ambience: 5
Gyönyörű környezetben sikerült egy finom ebédet elfogyasztanunk!
Szarka Tamás - Friday 19/11/2021