Párisi Passage Restaurant in Budapest

Párisi Passage Restaurant - french, hungarian food

Make an Online Reservation

Párisi Passage Restaurant

1053 Budapest, Ferenciek tere 10.

Párisi Passage Restaurant
Ferenciek tere 10. , 1053 Budapest

The Párisi Passage Restaurant was opened in the impressive passage area of Párisi Udvar, redefines the well-known flavours of traditional Hungarian cuisine in a modern serving, striving for the highest quality. Our vision is all about representing the latest technologies in the art of cooking while including impeccable and local ingredients to celebrate the aroma and flavor of the authentic cuisine of the country.

The restaurant with its own separate entrance is open daily for the lovers of stunning venues, outstanding dishes and drinks.

Reserve your table online now for free through DiningCity: Párisi Passage Restaurant – Budapest

Tovább:

Click to see opening-times and more

Reviews


4.4

(314 értékelés)


food

4.2

service

4.5

ambience

4.6

"Parisian Passage"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Stuff very friendly and helpful, excellent place and atmosphere.
Iva Visic - Sunday 07/01/2024

"Nagyszerű élmény"

4.8
food: 5 service: 4 ambience: 5
Aki a partnerével Párisi Passage Restaurantba megy ebédelni, az számítison arra, hogy a számlája nem 100 Euro alatt lesz, még akkor sem, ha a Dining City kedvezményét élvezi. Hozzá kell tenni, hogy a szolgáltatás értéke megegyezik az árával. Magas színvonalú minden. A kiszolgálás, a környezet, az ételek minősége. Ez utóbbi olyan, hogy emlékezetes marad és különleges alkalmakra visszatérésre ösztönöz.
G L - Wednesday 04/10/2023

"Lenyűgöző építészet, finom falatok"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Gyönyörű a felújított Párisi Passage, már csak ezért is megéri elmenni. Az ételek ízvilága különleges, mindegyik fogás nagyon ízlett mindkettőnknek. A tálalás pazar és az adagok is megfelelőek, nem csak kis kóstolókat adnak. Az élőzene is hozzátett az élményhez. Sokatmondó, hogy a férjem másnap már vissza is tért egy barátjával. :)
Kinga - Sunday 23/07/2023

""

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Fantastic cuisine and service(especially Mario) in a beautiful place.
Kata Pájer - Wednesday 19/07/2023

"Jó!"

4.0
food: 5 service: 3 ambience: 3
Csodálatos környezet, nagyon jó ételek, de , hogy több pincér nemhogy nem magyar, de nem is beszél magyarul... A szomszéd asztalhoz kértek is magyar pincért.
Zöld Mihály - Monday 17/07/2023

"Intenzív ízek gyönyörű környezetben"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Maximálisan elégedettek voltunk mindennel. A helyszín gyönyörű, a kiszolgálás szuper, az ételek pedig rendkívül finomak. A három fogásból a legjobbnak egyértelműen a borsóleves bizonyult, de mindegyik fogás rendkívül intenzív volt ízek terén. Nem a fűszerek domináltak, hanem az alapanyagok karakteres ízei.
Noémi - Monday 17/07/2023