Sophie Budapest Restaurant in Budapest

Sophie Budapest Restaurant - italian, mediterranean food

Make an Online Reservation

Sophie Budapest Restaurant

1065 Budapest, Hajós utca 25.

Sophie Budapest Restaurant
Hajós utca 25. , 1065 Budapest

 

Reserve your table online now for free through DiningCity: Sophie Budapest Restaurant – Budapest

Tovább:

Click to see opening-times and more

Reviews


4.6

(59 értékelés)


food

4.5

service

4.6

ambience

4.6

"Tökéletes ebéd"

4.7
food: 5 service: 5 ambience: 4
Minden tökéletes volt.
Erika - Thursday 21/03/2024

"Sophie"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Kifogástalan felszolgálás, kellemes környezet és élő zene alapozta meg az este hangulatát. Az fogások elsőosztályúak votlak, mind tálalás, mind ízvilág szempontjából. Nagyon ajánlom a Sophie-t mindenkinek, aki egy kellemes estét szeretne eltölteni finom ételek és jó hangulat kíséretében.
Tóth Gábor - Wednesday 20/03/2024

"Sophie "

2.3
food: 3 service: 2 ambience: 2
Nyáron voltunk utoljára, de nem változott semmi. Szakadt arcú felszolgálók, közepes alsó szint minőség. Minden csak nem olasz életérzés !
Szabó Kitti - Thursday 14/03/2024

"Az Etalon"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Estere foglaltunk asztalt a Sophieba az etteremhetre. Elég hűvös szeles idő volt és nehezen is találtunk parkoló ezért elég rohanva érkeztünk de a pincér még ezt is érzékelte és viccesen mondta látja eléggé kapkodva érkeztünk meg de nyugodjunk meg már jó kezekben vagyunk és jól fogjuk magunkat érezni. Miután segített a nekünk az asztal kivalasztasaban kaptunk étlapot. A hely hangulatos teljesen rendben van. Külön javasoltak borokat az ételekhez amikből kóstolót is kaphattunk és azon kívül ia választottunk hozzá amit már ismertünk. Mindnehez hozták külön pohár evőeszköz külön a szóda üdítő külön tálon a friss citrom gerezdek. Az ételek fantasztikusan finomak voltak a leves annyira ízlett hogy kértünk belőle egy ráadás adagot is. A főételek is úgy festettek a tányéron mint valami költemény adagra ízre kulcsinyre is kifogástalanok voltak mind. Végig figyeltek ránk folyamatosan odajottek kérdeztek. A desszertek is finomak voltak . A végén még egy ajándék italt is kaptunk ami ugyancsak teljesen rendben volt. Osszesegeben teljesen elégedetten és jóllakottan távoztunk. Ár érték arányban és az ételek íze mérete és a kiszolgálás is tökéletes volt. Nagyon kevés ilyen hely van ,valahol itt kezdődik a vendéglátas fogalma. Biztosan fogunk még jönni.
Farkas Ádám - Wednesday 13/03/2024

"Szuper ebéd, szuper helyen"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Nagyon nehéz véleményt írnom, mert keresem a megfelelő jelzőket! A felszolgálók kedvessége, az ételek íze, külleme, mind-mind szuper volt! Nagyon finom volt minden fogás, a tálalás is kifogástalan, csak dicsérni tudom! Mindenkinek ajánlom a helyet, nem fognak csalódni! Köszönjük az élményt!
Juhász Ari - Wednesday 13/03/2024

"Kellemes vacsora"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Szívélyes fogadtatás, finom ételek, kellemes környezet. A csicsóka krémleves fenomenális volt! Még visszatérünk!
Paku Patricia - Tuesday 12/03/2024