ARZ Lebanese Restaurant in Budapest

ARZ Lebanese Restaurant - lebanese food

Make an Online Reservation

No online reservation possible


More information on the restaurant’s own website:
https://hu.arzrestaurant.hu

ARZ Lebanese Restaurant

1052 Budapest, Apáczai Csere János utca 12-14.

ARZ Lebanese Restaurant
Apáczai Csere János utca 12-14. , 1052 Budapest

Step into the world of Lebanese culture and culinary delights at the newly opened ARZ Lebanese Restaurant at InterContinental Budapest.
Located in the perfect setting with incredible views onto the historical Castle District, right on the banks of the River Danube, ARZ is the place to be to experience authentic Lebanese dining.
Indulge in a wide selection of hot & cold Mezze, flavoursome Kofta dishes, grilled meat platters or delicious sweet delights whilst enjoying true hospitality.

Tovább:

Click to see opening-times and more

Reviews


4.8

(198 értékelés)


food

4.8

service

4.9

ambience

4.8

"Remek hangulat, ízletes ételek"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Szuper környezetben nagyon bőséges és ízletes ételeket fogyaszthattunk az étteremben. Külön kiemelnénk a kiszolgálást, Péter nevű felszolgálónk kedvességét és humorát. Csak ajánlani tudjuk az éttermet!
Andrea - Wednesday 24/04/2024

"ARZ extra"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Minden nagyszerű volt, a kiszolgálás tökéletes, nagyon kedvesek és segítőkészek voltak a pincérek. Amikor jeleztem, hogy laktózérzékeny vagyok, az előétel tejes fogását kicserélték. Az ételek nagyon finomak voltak, az egész élmény fantasztikus volt.
Biró Flóra - Tuesday 23/04/2024

"Kiváló, külömleges"

4.8
food: 5 service: 5 ambience: 4
Bőséges és különleges ételek.
Frank Jenő - Monday 22/04/2024

"Finom ételek, kifogástalan kiszolgálás"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Nagyon finomak voltak az ételek, a mezze különösen. A főételek közül ettük a kebabot és a csirkét is , mindegyik ízlett. A desszert átlagos volt és talán az egyetlen kis hiba, hogy rizspudingot nem kaptunk, mert nem volt kész. A pincérek rendkívül udvariasak, gyorsak voltak. A kilátás gyönyörű. Összességében nagyon elégedettek voltunk, biztosan vissza fogunk térni még.
Csányi Rita - Monday 22/04/2024

"Fantasztikus ételek, kiszolgálás, helyszín"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Már a helyszín hangulata csodálatos, kilátás a várra és a korzóra, a személyzet leírhatalanul udvarias, figyelmes és segítőkész, de ami az ételeke illeti... leírhatalanul fantasztikus ízek, változatosság és látvány, valamint az menü bőségessége is váratlanul nagy volt. Köszönjük az élményt!
Péter Tamás - Monday 22/04/2024

"Többet vártam"

4.0
food: 4 service: 4 ambience: 3
Az étteremnek alapvetően "hotel" hangulata van, a zenét leszámítva semmi nem emlékeztetett Libanonra. Szép a kilátás viszont a Dunára. Kiszolgálás figyelmes, előzékeny volt (bár a fizetésnél az indokltnál picit többet kellett várni). Az ételek finomak voltak és bőven jól lehetett lakni, különösen az előételek voltak kiemelkedők (bár egyel több pita mondjuk elfért volna). A grillezett Shish Taouk rendben volt, de semmi szokatlant nem tapasztaltam fűszerezésben, nem volt sokkal nagyobb elmény, mint a strandon egy sültkrumpli grillnyárs menü. A desszertek érdeksek, finomak voltak, nem kóstoltam még máshol hasonlót. A libanoni limonádé finom, frissítő volt, de talán egy kicsit túl savanyú. Összességében a helyszín (Dunapart, 5csillagos szálloda) indokolja a magas árat, az ételeket olcsóbb árkategóriába tenném.
Mészáros Bence - Monday 22/04/2024