Restaurant Szomszéd bisztró és közösségi tér (Debrecen) in Debrecen

Restaurant Szomszéd bisztró és közösségi tér (Debrecen) - italian, hungarian food

Make an Online Reservation

Restaurant Szomszéd bisztró és közösségi tér (Debrecen)

4032 Debrecen, Akadémia utca 96.

Szomszéd bisztró és közösségi tér (Debrecen)
Akadémia utca 96. , 4032 Debrecen

Szomszéd Bistro and Community Space is a place that provides pleasant dining, drinking and socializing experience. A place next door that invites you with warm and friendly welcome, offering quality food, beverages and high-standard services. Szomszéd is the result of a combined concept that provides limitless options and that one can relate to by true passion: high-class gastronomic experiences, hospitality, community creation and the support of Hungarian design.
 
We offer dishes that are combined in a simple way. Our kitchen produces quality and unique dishes which are – at the same time – easy to interpret and embrace. True experience lies in the combination and harmony of flavors, whether it be about our oven-baked pizzas or exciting dishes designed specifically for gourmets.

Reserve your table online now for free through DiningCity: Szomszéd bisztró és közösségi tér – Debrecen

Tovább:

Click to see opening-times and more

Reviews


4.9

(70 értékelés)


food

4.9

service

5.0

ambience

4.9

"családias hely - szuper ételekkel"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Kiszolgálás barátságos és igazán szép tálalással jó ételeket tudtunk enni. A bor választás amit minden ételhez külön ajánlottak nagyon összhangban volt. Csak ajánlani tudom.
Vámosi Róbert - Wednesday 18/10/2023

""

3.7
food: 4 service: 4 ambience: 3
Ae előétel kiváló volt, a szarvas főétel alulkeszult, a köret jellegtelen, hiányzott a sokszínűség allagban és ízben. Az alapanyag többet érdemelt és hordozott lehetesegben...
Román István - Monday 16/10/2023

"Szomszéd Bisztró "

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
.
Románné Zsóka - Sunday 15/10/2023

"Mert a SzomszédBisztrója mindig zöldebb... "

4.5
food: 3 service: 5 ambience: 5
Az étterem,hangulatos,barátságos hely.A kaják is finomak...bár a halam ízetlen volt, a desszert crem brulém levegős,az előétel mangalicapástétom zseniális, a szarvasgerinc zseniális.A borok nagyon finomak voltak,nem a menühöz igazodót ittuk, Cabernet Franc 5,nem nyúltam mellé vele. Főleg a desszert bor volt űberfinom,a pincér ajánlása ,tokaji Hold-völgyi?,még soha nem ittam,kenyeres illat és ízében meglepetés,édes, könnyed. Az étel mennyisége:ettünk,ár-érték arányban kevéske volt.A felszolgáló pincér kedves volt, beszélgetett velünk és nagyon tudta a dolgát.Van látvány pizzasütés.A hely kicsi, foglalni kell asztalt,de tetszetős. Ha már voltatok tudjátok **,ha nem, próbáljátok ki,feltétlen ajánlom!????
Kissné Varga Katalin - Saturday 14/10/2023

"Finom ételek "

4.8
food: 4 service: 5 ambience: 5
Nagyon jól elkészített, ízletes ételeket ettünk. Remek kiszolgálással, igazi élmény volt a vacsora
Madarasi Peter - Saturday 14/10/2023

"Remek!"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Először vettem részt ilyen étterem akcióban! Egyedül érkeztem, de nem unatkoztam mert nagyon jó ritmusban érkeztek a fogások. A számla rendezésére sem kellett sokat várnom. Jó volt ilyen modern, letisztult, otthonos hangulatban elfogyasztani az ebédet. Örültem, hogy megkóstolhattam ínyencségeket, anélkül, hogy külföldre utaztam volna. Teljes mértékben meg voltam elégedve, semmivel nem volt gond!
Bánki Barbara - Saturday 14/10/2023