Szomszéd bisztró és közösségi tér (Debrecen) - Debrecen

Szomszéd bisztró és közösségi tér (Debrecen) - olasz, magyar konyha

Képek az étteremről

Szomszéd bisztró és közösségi tér (Debrecen)

4032 Debrecen, Akadémia utca 96.

Szomszéd bisztró és közösségi tér (Debrecen)
Akadémia utca 96. , 4032 Debrecen

A Szomszéd Bisztró és közösségi tér egy olyan hely, ahol jó enni, inni, beszélgetni. Egy hely, ami itt van a szomszédban, ismerős és baráti szeretettel fogad, miközben magas minőségű ételeket, italokat és színvonalas szolgáltatásokat kínál a betérőknek. A Szomszéd olyan összevont koncepcióként született meg, melyben mindennek helyet találtunk, amihez valódi szenvedély köt minket: a minőségi gasztronómiai élményeknek, a vendéglátásnak, a közösségteremtésnek és a magyar design támogatásának.
 
Egyszerűen összetett fogásokat kínálunk. Konyhánk igényes, különleges, ugyanakkor könnyen értelmezhető és befogadható ételeket kínál. A valódi élményt az ízek összetettsége és harmóniája jelenti, legyen szó akár nápolyi kemencés pizzáinkról vagy ínyenceknek szánt izgalmas fogásainkról.

Foglalja le asztalát ingyenesen online a DiningCity-n: Szomszéd bisztró és közösségi tér – Debrecen

Tovább:

Információk az étteremről

Értékelések és vélemények


4,9

(70 értékelés)


Konyha

4.9

Kiszolgálás

5.0

Hangulat

4.9

"családias hely - szuper ételekkel"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Kiszolgálás barátságos és igazán szép tálalással jó ételeket tudtunk enni. A bor választás amit minden ételhez külön ajánlottak nagyon összhangban volt. Csak ajánlani tudom.
Vámosi Róbert - 2023. október 18., szerda 11:17

""

3,7
Konyha: 4 Kiszolgálás: 4 Hangulat: 3
Ae előétel kiváló volt, a szarvas főétel alulkeszult, a köret jellegtelen, hiányzott a sokszínűség allagban és ízben. Az alapanyag többet érdemelt és hordozott lehetesegben...
Román István - 2023. október 16., hétfő 09:06

"Szomszéd Bisztró "

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
.
Románné Zsóka - 2023. október 15., vasárnap 05:13

"Mert a SzomszédBisztrója mindig zöldebb... "

4,5
Konyha: 3 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Az étterem,hangulatos,barátságos hely.A kaják is finomak...bár a halam ízetlen volt, a desszert crem brulém levegős,az előétel mangalicapástétom zseniális, a szarvasgerinc zseniális.A borok nagyon finomak voltak,nem a menühöz igazodót ittuk, Cabernet Franc 5,nem nyúltam mellé vele. Főleg a desszert bor volt űberfinom,a pincér ajánlása ,tokaji Hold-völgyi?,még soha nem ittam,kenyeres illat és ízében meglepetés,édes, könnyed. Az étel mennyisége:ettünk,ár-érték arányban kevéske volt.A felszolgáló pincér kedves volt, beszélgetett velünk és nagyon tudta a dolgát.Van látvány pizzasütés.A hely kicsi, foglalni kell asztalt,de tetszetős. Ha már voltatok tudjátok **,ha nem, próbáljátok ki,feltétlen ajánlom!????
Kissné Varga Katalin - 2023. október 14., szombat 07:09

"Finom ételek "

4,8
Konyha: 4 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Nagyon jól elkészített, ízletes ételeket ettünk. Remek kiszolgálással, igazi élmény volt a vacsora
Madarasi Peter - 2023. október 14., szombat 05:11

"Remek!"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Először vettem részt ilyen étterem akcióban! Egyedül érkeztem, de nem unatkoztam mert nagyon jó ritmusban érkeztek a fogások. A számla rendezésére sem kellett sokat várnom. Jó volt ilyen modern, letisztult, otthonos hangulatban elfogyasztani az ebédet. Örültem, hogy megkóstolhattam ínyencségeket, anélkül, hogy külföldre utaztam volna. Teljes mértékben meg voltam elégedve, semmivel nem volt gond!
Bánki Barbara - 2023. október 14., szombat 04:37