Levante Restaurant (Wesselényi utca) in Budapest

Levante Restaurant (Wesselényi utca) - middle eastern, mediterranean food

Make an Online Reservation

Levante Restaurant (Wesselényi utca)

1077 Budapest, Wesselényi utca 4.

Levante Restaurant (Wesselényi utca)
Wesselényi utca 4. , 1077 Budapest

The LEVANTE Budapest restaurant got its name from the historical and geographical coast of the Eastern Mediterranean. Our seasonally renewing menu is inspired by the wonderfully vibrant, diversely rich gastronomy of this region, our dishes are put together by giving a modern flavor from Greek - Turkish - Lebanese and Jewish cuisines.
We offer an exceptional range of drinks alongside our main dishes, our award-winning bar chef designs signature cocktail pairings specially adapted to the dishes.
We welcome our guests with a Mediterranean atmosphere, clean design, airy interior and show kitchen.

Reserve your table online now for free through DiningCity: Levante Restaurant – Budapest

Tovább:

Click to see opening-times and more

Reviews


4.7

(52 értékelés)


food

4.6

service

4.8

ambience

4.7

"Újfajta megoldások"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Nagyon érdekes vizuális megoldások társultak újfajta ízélményekkel, nem szokványos külső és állag de rendkívül ízletes és laktató összeállítás jellemezte a vacsorát. A top ízözön a tojásos galuska volt Gyermekeim is élték az egészet, szóval felejthetetlen az élmény
Hárshegyi Elek - Thursday 21/03/2024

"Nem magyaros"

3.7
food: 2 service: 4 ambience: 4
Nekem ízlett minden étel, de a hagyományos magyar ízlésű ismerőseimnek, nem ízlett a gulyásleves és a fő fogás sem. A Holstein tarkában nekem sem tetszett, hogy tükörtojás helyett buggyantottat kaptunk. Tojásos nokedliként pedig felkockázott tojáslepényt kaptunk. Talán jobban kellene hangsúlyozni a kínálatuk leírásában, hogy minden fogásban erősebb a keleties, mint a magyaros jelleg.
Kocsis Gabriella - Saturday 16/03/2024

"Nagyon rendben volt minden"

4.8
food: 5 service: 5 ambience: 4
(gulyás + kebab, kacsa + tőkehal, gundel 2x) A menü nagyon ott van a szeren, különlegesek, finomak + szépen a feltálalt fogások (még ha sokszor nem is ismeri fel az ember mi - hogy kerül elé, de ez szerintem ez extra ink), és bár elsőre esetleg úgy tűnhet hogy éhes maradhat az ember ez abszolút nem volt így :) A kedves kiszolgálás, kis rágcsa az elején, illetve a meglepi desszert a végén abszolút plusz plusz pont, megyünk még! (nem negatívumként, ink. jelzésként írnám hogy több pincér nem tud magyarul, erre azért érdemes figyelni ha valaki úgy megy)
G N - Saturday 16/03/2024

"Levanta értékelés"

4.8
food: 5 service: 5 ambience: 4
Ha valaki nem ragaszkodik az európai ételekhez s nyitott más ízekre. Csalk ajánlani tudom. megérte kipróbálni egy új ízvilágot. Ha legközelebb is lesz, megyünk.
Kutassy Olga - Thursday 14/03/2024

"Fantasztikus élmény"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Az étterem hangulata csodálatos volt, az ételek finomak, a felszolgálás kedves és mosolygós ? Nagyon jól éreztük magunkat, a koktélokat is kipróbáltuk és mindennel maximálisan elégedettek voltunk. Erre a helyre bármikor szívesen ellátogatunk!
Egervári Natália - Monday 16/10/2023

"Perfect"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Tökéletes volt minden.
Turner Dávid - Monday 16/10/2023