Levante étterem (Wesselényi utca) - Budapest

Levante étterem (Wesselényi utca) - közel-keleti, mediterrán konyha

Képek az étteremről

Levante étterem (Wesselényi utca)

1077 Budapest, Wesselényi utca 4.

Levante étterem (Wesselényi utca)
Wesselényi utca 4. , 1077 Budapest

A LEVANTE étterem nevét a kelet-mediterrán történelmi és földrajzi partvidékről kapta. E vidék csodásan vibráló, sokszínűen gazdag gasztronómiájából inspirálódva állítjuk össze szezonálisan megújuló étlapunkat, a görög - török - libanoni és zsidó konyhákból adva modern ízelítőt.
Főételeink mellé kivételes ital kínálatot nyújtunk, díjnyertes bár főnökünk kifejezetten a fogásokhoz igazított signature koktél párosításokat tervez, hogy az ízeket még kerekebbé tegyük.
Mediterrán hangulatú, letisztult designnal, légies enteriőrrel, és látványkonyhával várjuk vendégeinket.

Foglalja le asztalát ingyenesen online a DiningCity-n: Levante étterem – Budapest

Tovább:

Információk az étteremről

Értékelések és vélemények


4,7

(52 értékelés)


Konyha

4.6

Kiszolgálás

4.8

Hangulat

4.7

"Újfajta megoldások"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Nagyon érdekes vizuális megoldások társultak újfajta ízélményekkel, nem szokványos külső és állag de rendkívül ízletes és laktató összeállítás jellemezte a vacsorát. A top ízözön a tojásos galuska volt Gyermekeim is élték az egészet, szóval felejthetetlen az élmény
Hárshegyi Elek - 2024. március 21., csütörtök 10:23

"Nem magyaros"

3,7
Konyha: 2 Kiszolgálás: 4 Hangulat: 4
Nekem ízlett minden étel, de a hagyományos magyar ízlésű ismerőseimnek, nem ízlett a gulyásleves és a fő fogás sem. A Holstein tarkában nekem sem tetszett, hogy tükörtojás helyett buggyantottat kaptunk. Tojásos nokedliként pedig felkockázott tojáslepényt kaptunk. Talán jobban kellene hangsúlyozni a kínálatuk leírásában, hogy minden fogásban erősebb a keleties, mint a magyaros jelleg.
Kocsis Gabriella - 2024. március 16., szombat 15:34

"Nagyon rendben volt minden"

4,8
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 4
(gulyás + kebab, kacsa + tőkehal, gundel 2x) A menü nagyon ott van a szeren, különlegesek, finomak + szépen a feltálalt fogások (még ha sokszor nem is ismeri fel az ember mi - hogy kerül elé, de ez szerintem ez extra ink), és bár elsőre esetleg úgy tűnhet hogy éhes maradhat az ember ez abszolút nem volt így :) A kedves kiszolgálás, kis rágcsa az elején, illetve a meglepi desszert a végén abszolút plusz plusz pont, megyünk még! (nem negatívumként, ink. jelzésként írnám hogy több pincér nem tud magyarul, erre azért érdemes figyelni ha valaki úgy megy)
G N - 2024. március 16., szombat 11:12

"Levanta értékelés"

4,8
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 4
Ha valaki nem ragaszkodik az európai ételekhez s nyitott más ízekre. Csalk ajánlani tudom. megérte kipróbálni egy új ízvilágot. Ha legközelebb is lesz, megyünk.
Kutassy Olga - 2024. március 14., csütörtök 07:22

"Fantasztikus élmény"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Az étterem hangulata csodálatos volt, az ételek finomak, a felszolgálás kedves és mosolygós ? Nagyon jól éreztük magunkat, a koktélokat is kipróbáltuk és mindennel maximálisan elégedettek voltunk. Erre a helyre bármikor szívesen ellátogatunk!
Egervári Natália - 2023. október 16., hétfő 20:18

"Perfect"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Tökéletes volt minden.
Turner Dávid - 2023. október 16., hétfő 19:22