Levante étterem - Budapest

Levante étterem  - közel-keleti, mediterrán konyha

Képek az étteremről

Levante étterem

1077 Budapest, Wesselényi utca 4.

Levante étterem
Wesselényi utca 4. , 1077 Budapest

A LEVANTE étterem nevét a kelet-mediterrán történelmi és földrajzi partvidékről kapta. E vidék csodásan vibráló, sokszínűen gazdag gasztronómiájából inspirálódva állítjuk össze szezonálisan megújuló étlapunkat, a görög - török - libanoni és zsidó konyhákból adva modern ízelítőt.
Főételeink mellé kivételes ital kínálatot nyújtunk, díjnyertes bár főnökünk kifejezetten a fogásokhoz igazított signature koktél párosításokat tervez, hogy az ízeket még kerekebbé tegyük.
Mediterrán hangulatú, letisztult designnal, légies enteriőrrel, és látványkonyhával várjuk vendégeinket.

Foglalja le asztalát ingyenesen online a DiningCity-n: Levante étterem – Budapest

Tovább:

Információk az étteremről

Értékelések és vélemények


4,9

(7 értékelés)


Konyha

4.8

Kiszolgálás

5.0

Hangulat

4.9

"mediterrán ebéd"

4,7
Konyha: 4 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Egy könnyű, nyári ebédet fogyasztottunk. A mediterrán konyha nem megszokott ételeivel ismerkedhettünk meg. Köszönjük. Hangulatos hely.
Katalin Pappné Boda - 2022. augusztus 24., szerda 07:14

"Születésnapi vacsora"

4,5
Konyha: 4 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 4
Az étteremhét keretein belül látogattunk el születésnapot ünnepelni az étterembe. Mezze válogatásra voltunk elsődlegesen kíváncsiak, de volt aki a 3 fogásos menüsorról rendelt. Az étterem modern berendezése kicsit meglepett, mert autentikus közel-keleti enteriőrre számítottam, de a kényelmes párnák a padon kárpótoltak a picit minimál berendezés miatt. A felszolgálók rendkívül kedvesek és segítőkészek voltak. Figyelmesen és kellemesen-gyorsan tették a dolgukat.Mindig mosolyogtak, ami nagyon megnyerő volt! Az ételek esztétikus tálalása és rendkívül finom ízvilága meggyőzött bennünket arról, hogy jól választottunk az ünnepi vacsora helyszínét illetően. A mezze ételsorából külön kiemelném a szárított paradicsomos, fetasajtos mártogatós krémet, melyet a mini kebab nyárshoz kínáltak. Aki a menüsorból rendelt, a chilis polip bruschetta fenséges ízvilágát dícsérte. A desszertek tálalása és a tálalóedény párosítása a beltartalommal szintén nagyon ötletes volt a séf részéről! Összefoglalva, kellemes helyen, kedves kiszolgálással és nagyon finom ízekkel gazdagodtunk ezen az estén. Egy pici üröm azért vegyült zárásként az estébe, mert sajnos a SZÉP kártyás fizetés többszöri próbálkozás ellenére sem sikerült. Ezt leszámítva nagyon szép volt az este. Mindenkinek ajánlom ezt az éttermet, aki kedveli a keleties ízeket és nyitott a különleges ízekre.
Prohászka Krisztina - 2022. augusztus 22., hétfő 07:10

"Levante Étterem"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Rugalmas felszolgálás, remek ételek.
Olah Dora - 2022. augusztus 21., vasárnap 10:29

"Mezze válogatás"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Nagyon jól éreztük magunkat, jó ételek és figyelmes kiszolgálás. A legfinomabb fetakrém amit eddig kostoltunk.
Solt Barbara - 2022. augusztus 20., szombat 09:40

"Levante"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
A felszolgalok nagyon kedvesek, figyelmesek, mindent elmagyaraznak micsoda, segitenek a koktel valasztasban. Igazan kellemes hangulatot teremtenek ok is a jelenletukkel. Az etelek kifogastalanok, azbizek csodalatosan harmonizalnak, a dining city menu boseges volt, megenni alig tudtuk. A hely tiszta, szep, kenyelmes. Csak jokat tapasztaltunk, meg biztosan vissza megyunk!
Szőke Veronika - 2022. augusztus 20., szombat 06:26

"Levante? Igen!"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Igen igen kedves, figyelmes kiszolgálásban volt részünk. Az ételválogatás érdekes, változatos és ízletes volt. Csak ajánlani tudom!
dr. Éger István - 2022. augusztus 16., kedd 07:14