Restaurant Apátsági Rege Confectionery (Tihany) in Tihany

Restaurant Apátsági Rege Confectionery (Tihany) - confectionery, cafe-restaurant food

Make an Online Reservation

Restaurant Apátsági Rege Confectionery (Tihany)

8237 Tihany, Kossuth Lajos utca 22.

Apátsági Rege Confectionery (Tihany)
Kossuth Lajos utca 22. , 8237 Tihany

 

Reserve your table online now for free through DiningCity: Apátsági Rege Confectionery - Tihany

Tovább:

Click to see opening-times and more

Reviews


4.9

(48 értékelés)


food

4.9

service

4.9

ambience

5.0

"Szuper élmény!"

4.7
food: 4 service: 5 ambience: 4
Nagyon elégedettek voltunk mindennel. A limonádé árában gondolom a kilátást kell megfizetni?! Sajnos nincs ingyenes parkolási lehetőség, a tihanyi 800,- Ft/óra parkolást főszezonban érthetőnek gondolom, egy esős, áprilisi napon (azaz főszezonon kívüli időpontban, amikor teljesen üres az egész község) nagyon túlzónak találom, de erről nyilván nem az étterem tehet.
Szabó Zsuzsanna - Wednesday 17/04/2024

"Egy romantikus vacsora (avagy másodszorra sikerült...)"

4.8
food: 5 service: 5 ambience: 4
Ott kezdem, hogy már a 2023 őszi DININGCITY héten foglaltunk asztalt ebbe az kivételesen szép helyen lévő étterembe, de akkor egy automataváltó-hiba miatt csak a Velencei-tóig jutottunk. Fájó szívvel le kellett mondanunk a foglalást és visszafordulni... Szerencsére most minden összejött. :) Délelőtt kirándultunk egy kellemeset a Balaton-felvidéken felkeresve 1-2 remek kilátót a közeli hegyek tetején, aztán naplemente előtt nem sokkal sétáltunk egy jót Tihanyban is. Jól esett végre megérkezni az étterembe és helyet foglalni a csodás kilátást nyújtó terasz egyik legjobb szélső asztalánál, ahonnan ráláttunk a tóra. A rendelés felvételére - lévén az étterem szinte tele volt - egy picit várni kellett, de ez bőven benne volt az elfogadható időtartamban. Az italokat ezután már gyorsan hozták és az előételként kért házi sajtválogatást és kencéket is hamar megkaptuk. Mindkettő nagyon finom és változatos volt, mennyiségre pedig éppen akkorkák, hogy kellően előkészítették a pocakot a főétel előtt. A hozzá adott házi sokmagos kenyér pedig ropogósságával, ugyanakkor a puha bélzetével és ízvilágával csak emelte az élményt. Az ezután nemsokkal érkező BBQ pulled pork és Club szendvicsekre pedig nehéz jelzőket találni, hogy ne ismételné magát az ember. Mindkét étel remek ízvilágú volt, érezhetően frissen elkészítve, jól megpirítva és forrón érkezett. A bennük lévő húsok, sajtok, zöldségek és öntetek aránya remekül el volt találva. Külön kiemelném a Club szendvics ízesítését, ami a lila hagyma és a házi (füstös?) majonéz összhatásának köszönhetően valami csoda volt. Ezek után érkeztek a desszertek: 1-1 szelet "Balatoni vitorla" és "Jeromos apát kedvence", ami már tényleg csak koktélcseresznye volt a tejszínhabon. :) Valószínűleg hiába írnék róluk sorokat, akkor sem érzékeltetném, mennyire ízlettek és elvarázsoltak ezek az édességek. Egyszerűen meg kell kóstolni, ha ott van az ember! Az árak a kapott élménnyel, minőséggel és kiszolgálással arányban vannak, bár az tény (és sajnálatos is egyben), hogy nem az átlagember zsebéhez van szabva.
Kelemen Zoltan - Friday 29/03/2024

"Apátsági Rege Cukrászda"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Kítűnő volt a menü, a kiszolgálás, a pincérek nagyon kedvesek voltak, nagyon sok helyen jártunk már, de itt tényleg mindenre odafigyeltek maximálisan
Remsei Richárd - Monday 25/03/2024

"Fantasztikus mint mindig! "

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Csak azért adtam mindenre 5⭐-ot, mert 6⭐-ot nem lehet adni😊
Kósa Attila - Sunday 24/03/2024

"Márti "

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Finom étel, csoda helyen.
Dobos Márti - Sunday 24/03/2024

"Ahol szívesen fogadnak"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Egy hely, - ahol kíinyítják előtted az ajtót, - ahol szívesen fogadnak, - ahol az ételek finomak, - a sütik nemcsak szépek, ízletesek is, - ahol négyszer kérdezik meg, hogy minden rendben van-e az ételekkel, - ahol a panoráma csodás, - ahol megköszönik, hogy ott voltál, - ahol kedvesen elköszönnek tőled. Az Apátsági Rege Cukrászdában tényleg kedves vendégnek érezheted magad!
Almási Judit - Friday 22/03/2024