Restaurant Scruton (Veres Pálné street) in Budapest

Restaurant Scruton (Veres Pálné street) - hungarian, international food

Make an Online Reservation

Restaurant Scruton (Veres Pálné street)

1053 Budapest, Veres Pálné utca 12.

Scruton (Veres Pálné street)
Veres Pálné utca 12. , 1053 Budapest

We have the perfect menu for you - even if you are tired, delighted or just dreaming of a healthy dish. It's always a great experience having a cup of locally roasted specialty coffee while reading an interesting book, chatting while enjoying our daily menu or having a pleasant night out with friends dining and tasting wine.

 

Reserve your table online now for free through DiningCity: Scruton (Veres Pálné street) – Budapest

Tovább:

Click to see opening-times and more

Reviews


4.7

(82 értékelés)


food

4.6

service

4.8

ambience

4.8

"Szuper este a Scruton VP-ben"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
9 főre foglaltunk asztalt az Étteremhét keretében. A kiszolgálás pazar volt. A remek humorú felszolgáló kollégák a gyorsaság és a pontosság mellett arra is ügyeltek, hogy a később csatlakozó vendégek is azonnal megkapják a köszöntő italt. Minden koktél pazar volt, a zöldborsó krémleves felülmúlhatatlan. Mindhárom főételt kóstoltuk, a mangalica és a garnélás tészta kimagaslóan finom volt. A fogyasztás mellett kellemes gitárzene emelte a hangulatunkat, többször kis híján táncra perdültünk. Ajánjuk a Scruton VP-t baráti összejövetelekhez, hangulatos vacsorákhoz!
Kovács-Nagy Rita - Monday 25/03/2024

"ÉRTÉKELÉS"

4.0
food: 3 service: 5 ambience: 4
Felszolgálók kedvesek.
Kozma Brigitta - Monday 25/03/2024

"Megnyerő hely"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Nagyon ízletesek voltak az ételek, rendkívül kedves és figyelmes kiszolgálást kaptunk. Az étterem hangulata pedig kifejezetten tetszett, ráadásul élő zenés koncert is volt. Teljes mértékben elégedett vagyok, és biztosan meglátogatom még a helyet a jövőben! 😊
Király Klaudia - Sunday 24/03/2024

"Egy kellemes este"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Most voltunk először az étteremben, diningcity keretében. Nagyon jól éreztük magunkat és változatos fogások közül lehetett választani, amiket csodaszépen megkomponálva ízlésesen tálalva szolgáltak fel. Ami nagyon tetszett, hogy az ételek között voltak hagyományosabb fogások, amik közül tudtak idősebb szüleim választani, illetve fiatalosabb és merészebb ételek, ami nekünk kedvezett. Minden mennyei volt és különleges, emellett kedves és figyelmes volt a kiszolgálás. Az étteremben is kellemes a hangulat, tisztaság van. Még szívesen visszatérünk!
Holdsugár Katalin - Saturday 23/03/2024

""

4.8
food: 4 service: 5 ambience: 5
:)
Nemedi Kata - Saturday 23/03/2024

"Visszatérnénk még"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Minden nagyon szuper volt. A pincérek nagyon kedvesek voltak, a fogásokat időben hozták egymás után. Az ételek is finomak, bőségesek voltak, ízlésesen voltak tálalva. Még welcome koktél kóstolót is kaptunk egy shotos pohárban, ami szintén finom volt. Ami engem egy icipicit zavart, hogy már-már túlzottan is hangulat világítás volt, el tudtam volna viselni egy picivel több fényt. De, összességében csillagos 5-öst adok a helynek. :)
Réka - Saturday 16/03/2024