Scruton (Veres Pálné utca) - Budapest

Scruton (Veres Pálné utca) - magyar, nemzetközi konyha

Képek az étteremről

Scruton (Veres Pálné utca)

1053 Budapest, Veres Pálné utca 12.

Scruton (Veres Pálné utca)
Veres Pálné utca 12. , 1053 Budapest

Nálunk minden napszakban megtalálhatod a számodra megfelelő kínálatot. Hazai pörkölésű speciality kávénk mellett olvasni, a napi menünk elfogyasztása közben beszélgetni, vagy este kikapcsolni a barátokkal egy jó bor és vacsora kíséretében. Igazi élmény!

 

Foglalja le asztalát ingyenesen online a DiningCity-n: Scruton (Veres Pálné utca) – Budapest

Tovább:

Információk az étteremről

Értékelések és vélemények


4,7

(82 értékelés)


Konyha

4.6

Kiszolgálás

4.8

Hangulat

4.8

"Szuper este a Scruton VP-ben"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
9 főre foglaltunk asztalt az Étteremhét keretében. A kiszolgálás pazar volt. A remek humorú felszolgáló kollégák a gyorsaság és a pontosság mellett arra is ügyeltek, hogy a később csatlakozó vendégek is azonnal megkapják a köszöntő italt. Minden koktél pazar volt, a zöldborsó krémleves felülmúlhatatlan. Mindhárom főételt kóstoltuk, a mangalica és a garnélás tészta kimagaslóan finom volt. A fogyasztás mellett kellemes gitárzene emelte a hangulatunkat, többször kis híján táncra perdültünk. Ajánjuk a Scruton VP-t baráti összejövetelekhez, hangulatos vacsorákhoz!
Kovács-Nagy Rita - 2024. március 25., hétfő 12:18

"ÉRTÉKELÉS"

4
Konyha: 3 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 4
Felszolgálók kedvesek.
Kozma Brigitta - 2024. március 25., hétfő 11:25

"Megnyerő hely"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Nagyon ízletesek voltak az ételek, rendkívül kedves és figyelmes kiszolgálást kaptunk. Az étterem hangulata pedig kifejezetten tetszett, ráadásul élő zenés koncert is volt. Teljes mértékben elégedett vagyok, és biztosan meglátogatom még a helyet a jövőben! 😊
Király Klaudia - 2024. március 24., vasárnap 17:56

"Egy kellemes este"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Most voltunk először az étteremben, diningcity keretében. Nagyon jól éreztük magunkat és változatos fogások közül lehetett választani, amiket csodaszépen megkomponálva ízlésesen tálalva szolgáltak fel. Ami nagyon tetszett, hogy az ételek között voltak hagyományosabb fogások, amik közül tudtak idősebb szüleim választani, illetve fiatalosabb és merészebb ételek, ami nekünk kedvezett. Minden mennyei volt és különleges, emellett kedves és figyelmes volt a kiszolgálás. Az étteremben is kellemes a hangulat, tisztaság van. Még szívesen visszatérünk!
Holdsugár Katalin - 2024. március 23., szombat 16:42

""

4,8
Konyha: 4 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
:)
Nemedi Kata - 2024. március 23., szombat 06:28

"Visszatérnénk még"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Minden nagyon szuper volt. A pincérek nagyon kedvesek voltak, a fogásokat időben hozták egymás után. Az ételek is finomak, bőségesek voltak, ízlésesen voltak tálalva. Még welcome koktél kóstolót is kaptunk egy shotos pohárban, ami szintén finom volt. Ami engem egy icipicit zavart, hogy már-már túlzottan is hangulat világítás volt, el tudtam volna viselni egy picivel több fényt. De, összességében csillagos 5-öst adok a helynek. :)
Réka - 2024. március 16., szombat 11:30