Restaurant HIGH5 Bistro (Flow Hotel - Inárcs) in Inárcs

Restaurant HIGH5 Bistro (Flow Hotel - Inárcs) - international food

Make an Online Reservation

3-course menu for a special price! 7,990 HUF/person Valid until 23 June 2024

17th to 23rd June: Special price 3-course menu. DiningCity online reservation is needed to get the discount!

You are kindly invited to enjoy a 3-course menu at a very special price during the DiningCity ’Summer Gastro Days’.
Next -> restaurant High5 Bistro awaits its guests!

Price of the 3-course menu: 7.990 HUF + 10% service charge

Restaurant address: 2365 Inárcs, Szent György utca 12.

INFO:
Discounts are only available for online table reservation through DiningCity.hu.
The restaurant offers limited seats for lunch and dinner times as well.
If you are not able to find the desired time frame or there is a grey block in the online DiningCity reservation form, it means the time is fully booked or not available. In this case please select another date/time.

Do not miss this great offer:

Reserve Now

Restaurant HIGH5 Bistro (Flow Hotel - Inárcs)

2365 Inárcs, Szent György utca 12.

HIGH5 Bistro (Flow Hotel - Inárcs)
Szent György utca 12. , 2365 Inárcs

We believe that good quality ingredients is not enough, it is also important that we prepare food with love. In our own restaurant, Bistro High5, we strive to make your moments spent fulfilled with delicious and special tastes.

Our kitchen is equipped to cater up to 200 guests at the same time, thanks to the state of the art integrated industrial kitchen equipments, and we guarantee the freshness of our ingredients.
We provide a cozy, separate room within the restaurant, which can cater up to 35 guests of business meetings, or family gatherings.
Your time spent in our restaurant is made perfect thanks to the hospitality of our colleagues, pleasant music, and the terrace which is open during summer time.

OUR CHEF’S THOUGHTS ON OUR MENU:
Seasonality and freshness play an important role in establishing our menu, which respects traditions and at the same time is open to the world. We dreamt of a menu, in which classic meals also appear, however, during preparation and serving, we use innovative methods. Our goal is that everybody finds their favourites and leaves satisfied, whether they like new tastes or traditional dishes.
If I had to describe my kitchen with three words, these would be the ones:
Simplicity, tastes, respect.


Reserve your table online now for free through DiningCity: HIGH5 Bistro (Flow Hotel) - Inárcs

Tovább:

Click to see opening-times and more

Reviews


4.9

(40 értékelés)


food

5.0

service

5.0

ambience

4.8

"Köszönjük!"

4.5
food: 5 service: 4 ambience: 4
A kiszolgálásnál mindössze annyi volt a kifogásolható, hogy szinte végig csak egyikőnkkel kommunikált a pincér. A hangulatra adott 4 pont pedig helyi sajátosság. Mivel hatalmas a tér, így agyon üresnek érzi az ember a helyiséáget, ettől nincs is igazi étterem hangulat.
Bíró Krisztián - Friday 21/06/2024

"Remek este"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Udvarias, hozzáértő, precíz, humoros kiszolgálás, különleges ételek.
Dobos Gábor - Wednesday 19/06/2024

"Ajánlom"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Minden szempontból megfelelt, csak ajánlani tudom.
Csizmadia Erika - Wednesday 19/06/2024

"Nem várt meglepetés"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Április elején hallottam először a DiningCity-ről. Akkor egy budai étteremben ünnepeltük a házassági évfordulónkat egységáras fine dining fogásokkal. Mivel feliratkoztam a hírlevélre folyamatosan érkeznek az ajánlatok, így fiam 19. születésnapját is úgy döntöttünk, ezen módon ünnepeljük meg. A mostani két ajánlat egyike a már említett budai étterem volt, így a másikat választottam és foglaltam asztal 4 személyre: HIGH5 Bistro (Flow Hotel - Inárcs). Rákerestem a térképen és meglepődve láttam, hogy ez az M5-ös autópálya mellett van közvetlenül. Ismerős a hely, sokszor jártam arra a lehajtó felé, volt is ott valami nagy építkezés, de hogy ott lenne egy olyan étterem, ahol ilyen menü várna? Még kíváncsibb lettem. Hétfőn este nyolcra érkeztünk, nagyon kedvesen fogadtak és az asztalunkhoz kísértek minket. Az erre az alkalomra összeállított menüsorról nem mondom, hogy azonnal tudtunk választani, viszont a személyzet nagyon készségesen válaszolta meg az összes kérdésünket. Kezdésnek: Görögdinnye gazpacho, feta, bazsalikom - Paradicsom consommé, paradicsom terrine - Vöröstonhal, ponzu, wakame volt teríték számukra. Az ízek kavalkádja és harmóniája tökéletes hangulatot varázsoltak ehhez az ünnepi estéhez. A főfogás: - „Tojásos galuska”, szárított tojás, nyári szarvasgomba - Kacsamell, párizsi gnocchi, meggy textúrák voltak. Ám választhattunk volna még - Rántott pacal, gribiche wakame-t, - Csirke supreme, cukkini variációk, hollandi-t, - Lazac, grillezett saláta, sáfrány, lazackaviár-t. Nem csak a megkomponált látványvilág de az ízek is tökéletesen meg lettek komponálva. (A Lecsó című rajzfilm egyik jelenete jutott eszembe, ahogy csukott szemmel jómagam is egy összhangzást véltem felfedezni ebben a tányérnyi csodában.) Jó lenne úgy befejezni, hogy az est befejezése, a korona az étkezésünkön a desszert volt, ám a: - Kókusz, maracuja, fehércsoki és a - Szarvasgombás csokimousse, meggy sorbet számunkra már túl gejl volt. Ettől függetlenül elhatároztuk, hogy ide még visszatérünk, mert az egész Bisztro hangulata pont annyira volt fine dinig, mint amennyire családias. Köszönjük az igazi VENDÉG LÁTÁST!
Balogh Attila Gábor - Tuesday 18/06/2024

"Hétfői csendes ebéd"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Közel az autópályához, ám mégis csendes étterem. Az ebéd nagyon finom volt, a tálalás sem a megszokott. Ebben már egy kis művészi érzék is volt. Az ízek újragondolva. Hedonistáknak javaslom, akik a megszokott hétköznapjaikat valami különleges kulináris élménnyel dobnák fel.
Both Timea - Tuesday 18/06/2024

"Étterem hét "

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
.
K A - Saturday 23/03/2024