Restaurant Maison Bistro in Budapest

Restaurant Maison Bistro - hungarian, international food

Make an Online Reservation

Restaurant Maison Bistro

1014 Budapest, Országház utca 17.

Maison Bistro
Országház utca 17. , 1014 Budapest

Our Bistro is in the oldest listed building of Országház Street in the quieter part of the Buda Castle Quarter. It is a small, quiet, intimate gem, in which we offer domestic and international masterpieces of our cuisine, with excellent wines and drinks mainly from the domestic selection. The Bistro is a great choice for 2-4 people for quiet conversations, romantic dinners, or business meetings. And for those who also want to explore the Buda Castle, the 25 rooms of our Boutique hotel, with their unique furnishings, the most comfortable bed in the Castle and the most delicious breakfast, offer memorable rest and gastronomic experiences.

Reserve your table online now for free through DiningCity: Maison Bistro – Budapest

Tovább:

Click to see opening-times and more

Reviews


4.9

(22 értékelés)


food

4.8

service

4.9

ambience

4.9

"Páratlan a várban"

4.0
food: 3 service: 4 ambience: 5
Elsőrangú helyen található, ez a konyha szempontjából teljesen átlagos bisztró (?). Valahogy az volt az érzésem az összes közönségdíjas hellyel, hogy nem tudja a közönség mire szavaz. Maga a hely tényleg nagyon szép, de csak mert egy hotel étterme, ahol a reggeliztetés is zajlik. A fehérgyöngybab krémleves okés volt, a kruton két nagy szelet kenyeret jelent. A marinált lazacot már akkor megbánom, hogy rendeltem, amikor meglátom hogy néz ki, (tanyasi csirkelevest kellett volna), ízre pedig teljesen snassz, a ponzu szósz, a majonézes torma, és főleg a chillis kockára aprózott ananász teszi teljesen érthetetlenné a tálat. A főételek közül a malacrolád elmegy, bőre jól átsült, a húsa kissé ízetlen, "tarhonyarizottóval" és csúcsos káposztával. De a kettő közül még mindig ez a legjobb, a vörösboros szarvaspörkölt eszméletlenül rágós, vagy a bor nem volt elég savas vagy öreg volt ahús, vagy mindkettő. A juhtúrós dödölle inkább lenne sztrapacska, bár abból is csak egyszer ettem igazán jót még huszonhárom éve Salgótarjánban - nem igaz egyszer ettem Egerben is tizennyolc éve! A dödölle önmagában elég fojtós, de alapjában véve nem szívja fel eléggé a szaftot, szóval ezen a tálon azért lenne mit finomítani. Viszont a desszert az tökéletes, - emiatt a három csillag! Végre egy hely, ahol jól tudják elkészíteni a créme brulét, és kellően karamellizált az édesség teteje. Lehet inkább csak kávét és ilyet kellett volna fogyasztani. Az egész helyből a legjobb, hogy vacsora után körbevezetnek minket a hotelben is, 17 szoba, egytől egyig nagyon takaros, a pince pedig eszméletlen hangulattal bír, ahol az egész helyiséget a vár falai alkotják, és még bortrezoruk is van. Szóval a helynek a hangulata tényleg páratlan.
Magyar Tibor - Wednesday 24/04/2024

"Kedves, csendes hely finom ételekkel"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
A bisztró népszerű helyen van, a sok vendég ellenére mégis csendes, nyugodt hangulatú. Az ételek nagyon finomak, a krémlevestől a somlóin át a malacroládig minden tökéletes. A kiszolgálás nagyon kedves, volt egy pici fennakadás a koktélommal, ők pedig azonnal és nagyon profin kezelték a szituációt. Szívesen visszatérünk majd a jövőben, ha megint erre járunk
Eszter - Sunday 21/04/2024

""

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Kivalo volt minden!
Tury Ákos - Sunday 21/04/2024

"Kiváló"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Minden értelemben igazi vendéglátás!
Bors Nóra - Sunday 21/04/2024

"Maison értékelés"

4.5
food: 4 service: 5 ambience: 4
Alapvetően tökéletes.
Toldi Gábor - Saturday 20/04/2024

"Szuper vacsi"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Először jártunk az étteremben és az egyik kedvencünké vált. Nagyon hangulatos, a kiszolgálás nagyon kedves volt, még egy kis idegenvezetést is kaptunk, szóval nagyon köszönjük. Az ételek nagyon ízletesek és bőségesek. Előételek közül a lazacot és krémlevest kóstoltuk. A főételek közül a malacrolád és a csirkét, a desszertek közül, pedig a sajttorta és a brulée. Ha választani kéne, hogy mi volt a best bajban vagyunk, mert nagyon jó volt minden, szóval köszönjük az élményt.
Péter - Saturday 20/04/2024