Restaurant Pódium Bistro & Club in Budapest

Restaurant Pódium Bistro & Club - international food

Make an Online Reservation

Restaurant Pódium Bistro & Club

1036 Budapest, Bécsi út 63.

Pódium Bistro & Club
Bécsi út 63. , 1036 Budapest

It is one of the most atmospheric promenades in the city. Trendy urban jungle interior, large windows, sunny terrace. Some fanatical caterers. Quality, modern bistro cuisine and excellent drinks. Catchy tunes, self-forgetful evenings. One mission: GET THE BEST HERE FOR YOU! #podiumlife

Reserve your table online now for free through DiningCity: Pódium Bistro & Club – Budapest

Tovább:

Click to see opening-times and more

Reviews


4.7

(22 értékelés)


food

4.7

service

4.8

ambience

4.8

"This could become our new regular"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
This could become our new regular
H M - Monday 25/03/2024

"szombati ebéd"

4.2
food: 3 service: 4 ambience: 5
Egy hangulatos kis bárba érkeztünk szombat ebédre az étteremhét alkalmával. Ahol az udvarias pincérek az asztalunkhoz kísértek. A rendelésleadás után kicsit lassan érkeztek meg az ételek, ahhoz képest hogy kevés vendég volt. A férjem francia hagymalevest evett, ami ízlett neki, én húslevest ettem amiben a zöldségek nyersek voltak. Én pankó morzsás csirkemell csíkokat ettem remulád mártással, ami nekem túl mustáros volt de a husi és a krumli finom volt. A férjem hamburget kért, ami ízlett neki de a krumpli nem ízlett neki. Desszertnek fehér csoki somlóit választottunk, ami nagy csalódás volt, meg se ettük, mert a közeppn volt egy borsónyi fehér csoki hab de amúgy hagyományos sima csokis somlói volt, ami nem is volt különleges.
Kóbor Vivien - Sunday 24/03/2024

"Pódium Bistro&Club"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Könnyű kis szombati ebéd reményében foglaltunk, de annál sokkal többet kaptunk: kedves, figyelmes, de nem tolakodó kiszolgálást és olyan finom ételeket, amikben nemcsak az ízek, de a tálalás minden apró részlete is a helyén volt. A Black Angus tatár jól megválogatott, minőségi kiegészítőkkel érkezett, a borjú bécsi friss és ízletes volt, a panírja roppanós, a gnocchi tésztája olvadóan puha, rajta az erdei gombás mártás egy ízbomba, a hozzá tálalt sertésszűz tökéletesen készült. A választható desszertek közül egy már elfogyott, de helyette az étlapról kínáltak császármorzsát, amit szintén kár lett volna kihagyni. Az adagok nagyok, nem is tudtunk mindent elfogyasztani, csomagolásra is maradt. Kiváló pilseni sör és finom bor egészítették ki a gasztronómiai kalandot. A Pódiumban az élet hitvallásuknak megfelelően valóban szép!
NT&L&N - Sunday 24/03/2024

""

4.5
food: 4 service: 4 ambience: 5
Nagyon jó hangulatú étterem, az előétel tálalása nagyon tetszett, a főétel tálalásától többet vártam egy kicsit, a desszert pedig szintén jól nézett ki. Ezen kívül viszont az összes étel fenséges volt!
Pálvölgyi Richardson - Saturday 23/03/2024

"Fantasztikus étterem"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Csodálatos kiszolgálás, isteni ételek, remek hangulat! Csak ajánlani tudom.
Kiss Vivien - Friday 22/03/2024

"Pódium Bistro"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Pàrommal jöttül el a Pódium Bistróba vacsorázni. Nagyon jól èreztük magunkat! Finomak voltak az ètelek, kipróbàltunk egy pár koktélt is, amik nemcsak kinézetre, de tartalomban is nagyszeruek voltak. Köszönünk mindent! Nyáron amint megnyilt a terasz visszatérünk!
Kékesi Krisztián - Thursday 21/03/2024