Lumen Restaurant and Gastro Guesthouse (Eger) in Eger

Lumen Restaurant and Gastro Guesthouse (Eger) - hungarian, international food

Make an Online Reservation

Lumen Restaurant and Gastro Guesthouse (Eger)

3300 Eger, Hadnagy utca 12.

Lumen Restaurant and Gastro Guesthouse (Eger)
Hadnagy utca 12. , 3300 Eger

When we’ve dreamed about our restaurant, our goal was that the time spent here and the consumed courses will provide lasting feelings and experiences to our Guests.
Our imagination met with our chef’s, Ádám Kreácsik creativity and passion for the ingredients and the courses made of them. Keeping the quality in focus, we strive for following the principle of sustainable and ethical procurement. Our food and beverage assortment has been carefully selected in order to have a complex culinary experience.

 

Reserve your table online now for free through DiningCity: Lumen Restaurant and Gastro Guesthouse - Eger

Tovább:

Click to see opening-times and more

Reviews


5.0

(7 értékelés)


food

5.0

service

5.0

ambience

4.9

"Kiváló konyha rejtőzködő üzemmódban"

4.7
food: 5 service: 5 ambience: 4
Ezt az éttermet talán soha nem fedezzük fel, ha nem kerül be a Dining City kínálatába, mivel nem esik a turisták útvonalába és a Tripadvisoron sincs fent. Pedig érdemes felkeresni, mert a séf kreatív, az ételek finomak és a kiszolgálás is profi. A lazac, az onglet és a tonkababos desszert egészen kiválóak voltak.
Szűcs László - Sunday 24/03/2024

"Lakatos Balàzs "

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Paràdé
Lakatos Balazs - Sunday 17/03/2024

"Remek gasztróélmény a Lumen étteremben"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
A Dining City “Országos Étterem Hét” keretén belül foglaltunk asztalt Eger egyik legújabb éttermében. Nem kellett csalódnunk. Kellemes, modern, letisztult stílusban berendezett, barátságos hely, visszafogott színek a falakon, és a bútorokon egyaránt, valamint finom kis háttérzene szól az éttermi részben. A kiszolgálás kifogástalan és barátságos, a tálalás a mai trendeknek megfelelően hibátlan, az ételek és az ízek remekül harmonizálnak, nagyon finomakat ettünk. Összegezve a tegnap estét, egy remek gasztróélményben volt részünk, örülünk, hogy kipróbálhattuk illetve megkóstolhattuk a Lumen éttermet, szívesen ajánljuk mindenkinek. Igaz, hogy a Dobó tér, és az azt körülvevő 100 méteres “komfortzónából” ki kell szakadni egy plusz 10 oerces sétával, de nagyon megéri! Köszönjük!
Kollát Róbert - Sunday 17/03/2024

""

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Rendkívül finom és gyönyörűen tálalt, kreatív ételek, nagyszerű kiszolgálás. Senkit ne tévesszen meg, hogy az étterem egy igényes kis panzió épületében üzemel. Nem csak a panzió vendégeit várják, bárki ehet egy finomat.
Chukeir Diana - Sunday 17/03/2024

"Vidéki éttermiség"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Az ételekben nem találtam hibát, első osztályú volt minden. Külön értékeltem hogy a foglalás előtt 3/4 órával érkeztünk és így is tudtak fogadni minket.
Györe Viktor - Sunday 17/03/2024

"---"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Szép,új,modern étterem. Hozzáértő,kedves személyzettel. Az ételek kifogástalanok voltak,a desszertek lenyűgözőek! Örülünk,hogy itt lehettünk! Tiszta szívből ajánljuk!
Zölei Edit - Saturday 16/03/2024