Lumen Étterem és Gasztropanzió (Eger) - Eger

Lumen Étterem és Gasztropanzió (Eger) - magyar, nemzetközi konyha

Képek az étteremről

Lumen Étterem és Gasztropanzió (Eger)

3300 Eger, Hadnagy utca 12.

Lumen Étterem és Gasztropanzió (Eger)
Hadnagy utca 12. , 3300 Eger

Éttermünk megálmodásakor az volt a célunk, hogy az itt töltött idő, az elfogyasztott fogások maradandó érzéseket és élményeket nyújtsanak vendégeinknek.
Elképzelésünk találkozott séfünk, Kreácsik Ádám kreativitásával és szenvedélyével az alapanyagok, valamint a belőlük elkészített ételek iránt. A minőséget szem előtt tartva, törekszünk a fenntartható és etikus beszerzés elvét követni. Ételeink és italaink szortimentjét gondosan válogattuk össze a komplex kulináris élmény érdekében.

 

Foglalja le asztalát ingyenesen online a DiningCity-n: Lumen Étterem és Gasztropanzió – Eger

Tovább:

Információk az étteremről

Értékelések és vélemények


5

(7 értékelés)


Konyha

5.0

Kiszolgálás

5.0

Hangulat

4.9

"Kiváló konyha rejtőzködő üzemmódban"

4,7
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 4
Ezt az éttermet talán soha nem fedezzük fel, ha nem kerül be a Dining City kínálatába, mivel nem esik a turisták útvonalába és a Tripadvisoron sincs fent. Pedig érdemes felkeresni, mert a séf kreatív, az ételek finomak és a kiszolgálás is profi. A lazac, az onglet és a tonkababos desszert egészen kiválóak voltak.
Szűcs László - 2024. március 24., vasárnap 16:40

"Lakatos Balàzs "

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Paràdé
Lakatos Balazs - 2024. március 17., vasárnap 18:31

"Remek gasztróélmény a Lumen étteremben"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
A Dining City “Országos Étterem Hét” keretén belül foglaltunk asztalt Eger egyik legújabb éttermében. Nem kellett csalódnunk. Kellemes, modern, letisztult stílusban berendezett, barátságos hely, visszafogott színek a falakon, és a bútorokon egyaránt, valamint finom kis háttérzene szól az éttermi részben. A kiszolgálás kifogástalan és barátságos, a tálalás a mai trendeknek megfelelően hibátlan, az ételek és az ízek remekül harmonizálnak, nagyon finomakat ettünk. Összegezve a tegnap estét, egy remek gasztróélményben volt részünk, örülünk, hogy kipróbálhattuk illetve megkóstolhattuk a Lumen éttermet, szívesen ajánljuk mindenkinek. Igaz, hogy a Dobó tér, és az azt körülvevő 100 méteres “komfortzónából” ki kell szakadni egy plusz 10 oerces sétával, de nagyon megéri! Köszönjük!
Kollát Róbert - 2024. március 17., vasárnap 09:14

""

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Rendkívül finom és gyönyörűen tálalt, kreatív ételek, nagyszerű kiszolgálás. Senkit ne tévesszen meg, hogy az étterem egy igényes kis panzió épületében üzemel. Nem csak a panzió vendégeit várják, bárki ehet egy finomat.
Chukeir Diana - 2024. március 17., vasárnap 07:21

"Vidéki éttermiség"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Az ételekben nem találtam hibát, első osztályú volt minden. Külön értékeltem hogy a foglalás előtt 3/4 órával érkeztünk és így is tudtak fogadni minket.
Györe Viktor - 2024. március 17., vasárnap 06:16

"---"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Szép,új,modern étterem. Hozzáértő,kedves személyzettel. Az ételek kifogástalanok voltak,a desszertek lenyűgözőek! Örülünk,hogy itt lehettünk! Tiszta szívből ajánljuk!
Zölei Edit - 2024. március 16., szombat 10:16