Restaurant Moszkvatér Bisztró in Budapest

Restaurant Moszkvatér Bisztró - russian food

Make an Online Reservation

Restaurant Moszkvatér Bisztró

1011 Budapest, Fő utca 30.

Moszkvatér Bisztró
Fő utca 30. , 1011 Budapest

Step into Moszkvatér Bistro and experience the cozy charm of a traditional Eastern European eatery with a modern twist. Inspired by the beloved dishes of Arany Kaviar Restaurant, our bistro offers a culinary journey celebrating Eastern European flavors. Nestled in the heart of Budapest, Moszkvatér Bistro welcomes you to enjoy classic Eastern European dishes with a contemporary flair. From hearty comfort food to delicate pastries, each dish is lovingly prepared with the finest local ingredients, ensuring a dining experience that feels like home. We aim to create a warm and welcoming atmosphere where every guest feels like part of the family. Whether you're joining us for lunch or a romantic dinner, our friendly staff is here to make you feel right at home. So why wait? Come join us at Moszkvatér Bistro, where you can experience the warmth and charm of traditional Eastern European dining with friends. We can't wait to welcome you and treat you to an unforgettable meal!

 

Reserve your table online now for free through DiningCity: Moszkvatér Bistro – Budapest

Tovább:

Click to see opening-times and more

Reviews


4.7

(12 értékelés)


food

4.5

service

4.8

ambience

4.8

"Finom ételek, jó hangulat"

4.0
food: 4 service: 4 ambience: 4
.
Péter Szabolcs - Saturday 30/03/2024

""

4.8
food: 4 service: 5 ambience: 5
Kedves kiszolgálás, finom ételek.
Herczeg Anikó - Monday 25/03/2024

"Autentikus orosz"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Kiváló felszolgálás és autentikus orosz ízélmények. Mindig örömmel jövünk ide enni. Még az étteremhét keretében is kiemelkedő ételeket és élményt nyújtott az étterem. Jó szívvel ajánlom!
B.N. Á. - Sunday 24/03/2024

"Régen minden jobb volt... "

4.2
food: 3 service: 4 ambience: 4
Jelentős elvárásokkal ültünk be, felidézve a régi Hold utcai piacon sokszor látogatott elődöt. Pozitív, hogy maga a hely nagyon kellemes hangulatot áraszt, igaz nem voltunk sokan, ez nyilván segített. Sajnos a nagyon várt Borscs és Szoljanka nem hozta a régi ízeket (füstölt hús hiánya), bár így is finom volt. Aki még sosem kóstolta, nem fog csalódni. A Malac zsarkoje hozta a szintet, nagyon jó ízekkel operált. A Sztroganoff ízre nagyon kellemes volt, a hús viszont simán csak rágós, ez nagyon kellemetlen tapasztalat volt, ezen a szinten ez nem történhetne meg. A kétféle desszert finom volt, főleg a Medavik. Nagyon kellemes lezárása volt, az amúgy igen felemás ébrednek. Kár érte...
Lovász Gergő - Sunday 24/03/2024

"Kellemes hely"

4.8
food: 4 service: 5 ambience: 5
Mindennel megvoltunk elégedve.
Marti György - Sunday 24/03/2024

"Autentikus orosz konyha a budai Vigadó mellett"

4.7
food: 4 service: 5 ambience: 5
Kellemes környezet , jó kiszolgálás finom levesek . Sajnos a bélszín Sztroganoff nem az én ízlésemnem való volt ( sok gomba, tárkony )
Skordai István - Monday 18/03/2024