Náncsi Néni Restaurant in Budapest

Ördögárok u. 80., 1029 Budapest Show telephone number →

Náncsi Néni Restaurant

In district 2 of Budapest in Ördögárok street with its real traditional Hungarian cuisine and atmosphere, find Restaurant Náncsi Néni (Aunt Nanchie’s).

Only the mothers and grandmothers know everything about life. Looking at their children while eating with a healthy appetite that makes them happy. In this way we say: the food tastes good you have given and we like the life you have given. The man is unhappy who has never sat down to a meal with a woman who is watching him on with love while eating. In any case: to give someone food means to tell him: live! And if this food delights someone, it says: live happily!

Reserve your table online now for free through DiningCity: Náncsi Néni Restaurant – Budapest


64 reviews
Write a review → See all 64 reviews →
Food
Service
Atmosphere
7 visitors would recommend this restaurant!
"-"
Tuesday 05/05/2015

-

Ágoston Emese
Recommended!
Food
Service
Atmosphere
"Sajnálom"
Thursday 09/04/2015

Húsvét vasárnap voltam meghívottként az étteremben. Örültem a meghívásnak, mert jó néhány évvel ezelőtt voltam az étteremben és igen jó véleménnyel voltam róla. A mostani alkalom azonban csalódást okozott. Rengetegen voltak, nagy volt a zaj, egyáltalán nem lehetett nyugodtan, kényelmesen ünnepi ebédet enni. A pincérek alig fértek el egymástól, olyan érzésem volt, mintha "futószalagra" tettek volna és a cél, hogy minél előbb érjek a végére és menjek. A legnagyobb csalódást a nem friss halászlé okozta. Savanyú volt és állott. Nem is maradt el a gyomorrontás. Ugyancsak állott volt az üdítő. S bár készségesen kicserélte a pincér, az volt az érzésem, hogy ugyanazt kaptam vissza egy kis jégkockával. Az árak pedig egyáltalán nem "nagymamásak", ahogy a bevezetőben a tulajdonosok leírták. Az átélt tapasztalataim alapján összefoglaló véleményem, hogy erre az étteremre nagyon igaz az a mondás, hogy a mennyiség a minőség rovására növekedett. Sajnálom.

Klári
Food
Service
Atmosphere
"Nagyon jó vendéglő"
Monday 06/04/2015

Kellemes, családias hangulat, kulturált kiszolgálás, fantasztikus ételek

Makovi Joli Melinda
Recommended!
Food
Service
Atmosphere
""
Saturday 28/03/2015

Házias, családias étterem

Gunther Tibor
Recommended!
Food
Service
Atmosphere
""
Wednesday 25/03/2015

Gyors és kedves volt a kiszolgálás, és remekbe szabott a mézes pulyka. Köszönjük.

Fellnerné Mészáros Ilona
Recommended!
Food
Service
Atmosphere
""
Sunday 08/02/2015

A mai napon felkerestük ezt az igen csak családias éttermet! Rengetegen voltak, mégis minden flottul ment, a kiszolgálás első osztályú volt, az ételek és italok első osztályúak voltak! Csak ajánlani tudom mindenkinek!

Machytka Éva
Recommended!
Food
Service
Atmosphere
""
Tuesday 13/01/2015

Finom es bőséges ételeket kaptunk. Évek óta járunk az étterembe, es mindig elégedetten távozunk .

Szolomayer Gábor
Recommended!
Food
Service
Atmosphere
"Remek hely, házias ízek mar több mint ég évtizede "
Friday 26/12/2014

Már több mint egy évtizede járunk ide. Mivel sosem csalódtunk, ezért változatlanul ez a családunk egyik kedvenc étterme Budapesten. Házias, magyaros ízek, finom ételek, mindig friss alapanyagokból, ahogy valóban a nagymamaink tudtak csak főzni. Télen külön öröm, hogy van házi pogácsa. A kiszolgálás gyors és szívélyes, minden igénynek próbálnak maximálisan megfelelni. Minden külföldi barátunkat ide hozzuk, mert igazán megmutatja a magyar konyha ízvilágát. Reméljük még sokáig élvezhetjük e remek hely ízeit, hangulatát.

Krisztina
Food
Service
Atmosphere
"Ennél a lángosos bódé is különb"
Tuesday 11/11/2014

Meghívottként kerültem az étterembe családtagként. Az étterem egy túlzsúfolt spájz hangulatát idézi, talán illene átkeresztelni Náncsi néni éléskamrájára. A picérek alig férnek el az összetolt asztalok és székek között, csak a szerencsének és rutinjuknak köszönhető hogy egy egy fogás nem a vendég fején landol. Az hogy az árak magasak egy dolog, ez nem is lenne baj, ha az ár arányban lenne az értékkel de nincs! Átlag alatti fogások és tálalás, leveskockából különb halászlé készül. A sajtos tészta tocsogott a főzővízben és a tejfölben, és állott íze volt. Kedves Náncsi-tulajok! Önök szerint csak húsevők élnek a 21. században. A vegetáriánus étlap rész siralmas. (rántott zöldségek, sült kecskesajt.)A túrógombócnak és mesésnek titulált malomkő tele van grízzel és térfogat növelőkkel, csak nyomokban tartalmaz túrót. Miért kell szinte mindenhez felkínálni az émelyítően édes eperöntetet?
Gyorsan cseréljék le a (fő) szakácsot, különben idővel lehúzhatják a rolót is, a vendégeken kívül.

michelinchef
Food
Service
Atmosphere
"ráfáztunk"
Thursday 07/08/2014

Meghívott vendégként élvezhettem a sem túl gyors,sem túl kedves kiszolgálást.Az ételek minősége nem nagymamáink ízeit idézte,de még egy mai közepes háziasszony is jobban főz.
A főétel semmi különleges,a túrógombóc bár óriási de víz ízű volt.A somlói galuska kritikán aluli volt,minőségileg és mennyiségileg is.Ja,és a káposzta saláta-hát arról már nem is írok semmit.A kerthelyiség kellemes hangulatát elrontja a rossz étel és a nem túl jó kiszolgálás!Javasolnám,hogy cseréljék le a szakácsot!

Horváth Andrea
Food
Service
Atmosphere
Write a review → See all 64 reviews →
(Advertisement)
Banner02