Náncsi Néni Restaurant in Budapest

4.1

(74)


About Náncsi Néni Restaurant

In district 2 of Budapest in Ördögárok street with its real traditional Hungarian cuisine and atmosphere, find Restaurant Náncsi Néni (Aunt Nanchie’s).

Only the mothers and grandmothers know everything about life. Looking at their children while eating with a healthy appetite that makes them happy. In this way we say: the food tastes good you have given and we like the life you have given. The man is unhappy who has never sat down to a meal with a woman who is watching him on with love while eating. In any case: to give someone food means to tell him: live! And if this food delights someone, it says: live happily!

Reserve your table online now for free through DiningCity: Náncsi Néni Restaurant – Budapest

Reserve Now

Reviews"Liba lakoma"

5.0
Food: 5 Service: 5 Ambience: 5
Még sose csalódtunk a Náncsi néniben. Libalakomán először voltunk egy nagyobb társasággal és minden nagyon finom és bőséges volt! Csak ajánlani tudom!
-

"CIKI !!!"

1.3
Food: 1 Service: 2 Ambience: 1
Kőkemény libatöpörtyű, jellegtelen zöldborsó leves, szétszáradt csülök, ízetlen tojásos nokedli és felejtős túrógombóc, mindez zsúfolt, levegőtlen,zajos, helyen,:((((
-

"brk"

4.7
Food: 4 Service: 5 Ambience: 4
..
-

"Náncsi Néni vendégéglője"

4.7
Food: 4 Service: 5 Ambience: 5
A vendéglőben nagyon otthonos hangulat, és kitűnő ízű ételek vannak. Az adagok bőségesek. A személyzet kedves, gyors, szolgálatkész. Több alkalommal voltam az étteremben. Mindenkinek nagyon ajánlom.
-

"nice food and atmosphere"

3.7
Food: 4 Service: 3 Ambience: 3
nice food and atmosphere
-

"Nagymamám is sírva fakadna..."

0.5
Food: 0 Service: 0 Ambience: 0
Életemben nem voltam még ilyen rossz helyen, pedig 1x évvel ezelőtt szívből ajánlottam volna!!! Most nem!!! Megérkezésünkkor a vendégeket miért kell egymás hegyére ültetni? Legalább amíg nincs tele a hely legyen szellősebb! Asztalok, székek egymás hegyén hátán, ezért át is ültünk a még szabad asztalhoz. Pincér hozzáállása kritikán aluli, ha felvesz egy rendelést ne támaszkodjon a széknek, álljon meg a két lábán arra a 2 percre. Kisebb várakozás után meg is jöttek az ételek, pontos nevükre nem emlékszem, de kritikán aluliak voltak!!! Volt valami, húsos, kolbászos, krumplis összevisszaság, rágós hússal. Az általam kért jól átsült bélszín véresen jött ki természetesen, gratulálok az egész társaságnak! Visszaküldtem! Remélem a szakács nem halt bele a tányér kompozíciójának kitalálásába, 30 dkg sültkrumpli tocsogó olajban, bélszín fűszervajjal, ami a bélszín tetején lévő 2 gr fűszervajjal volt tálalva! A tálak esztétikai értéke egy nagy nulla! A hangulatról is néhány szót. Ha hangulatnak nevezhetjük ha egy harmónikás én nem is tudom merrefelé fordulva zenélget és fél órán át a titanicot nyomatja, akkor érfelvágás kerülget. Nem is érdemel több betűt ez az egész hely!
-

""

5.0
Food: 5 Service: 5 Ambience: 5
Minden kifogástalan volt. Mindenkinek tudom ajánlani!
-

""

5.0
Food: 5 Service: 5 Ambience: 5
A kerthelyiség kiváló, nagyon kellemes a környezet.
-

""

3.2
Food: 3 Service: 5 Ambience: 1
Az étlapról hiányoltam a "házias" ételeket. Amit választunk az viszont nagyon ízletes volt.
-

""

5.0
Food: 5 Service: 5 Ambience: 5
Régen rendszeres látogatója voltam az étteremnek,a szívélyességük,konyhájuk változatlanul kiváló ! Visszatérek !
-

"-"

5.0
Food: 5 Service: 5 Ambience: 5
-
-

"Sajnálom"

1.8
Food: 1 Service: 3 Ambience: 1
Húsvét vasárnap voltam meghívottként az étteremben. Örültem a meghívásnak, mert jó néhány évvel ezelőtt voltam az étteremben és igen jó véleménnyel voltam róla. A mostani alkalom azonban csalódást okozott. Rengetegen voltak, nagy volt a zaj, egyáltalán nem lehetett nyugodtan, kényelmesen ünnepi ebédet enni. A pincérek alig fértek el egymástól, olyan érzésem volt, mintha "futószalagra" tettek volna és a cél, hogy minél előbb érjek a végére és menjek. A legnagyobb csalódást a nem friss halászlé okozta. Savanyú volt és állott. Nem is maradt el a gyomorrontás. Ugyancsak állott volt az üdítő. S bár készségesen kicserélte a pincér, az volt az érzésem, hogy ugyanazt kaptam vissza egy kis jégkockával. Az árak pedig egyáltalán nem "nagymamásak", ahogy a bevezetőben a tulajdonosok leírták. Az átélt tapasztalataim alapján összefoglaló véleményem, hogy erre az étteremre nagyon igaz az a mondás, hogy a mennyiség a minőség rovására növekedett. Sajnálom.
-

"Nagyon jó vendéglő"

4.8
Food: 5 Service: 5 Ambience: 4
Kellemes, családias hangulat, kulturált kiszolgálás, fantasztikus ételek
-

""

4.3
Food: 4 Service: 4 Ambience: 5
Házias, családias étterem
-

""

5.0
Food: 5 Service: 5 Ambience: 5
Gyors és kedves volt a kiszolgálás, és remekbe szabott a mézes pulyka. Köszönjük.
-

""

5.0
Food: 5 Service: 5 Ambience: 5
A mai napon felkerestük ezt az igen csak családias éttermet! Rengetegen voltak, mégis minden flottul ment, a kiszolgálás első osztályú volt, az ételek és italok első osztályúak voltak! Csak ajánlani tudom mindenkinek!
-

""

5.0
Food: 5 Service: 5 Ambience: 5
Finom es bőséges ételeket kaptunk. Évek óta járunk az étterembe, es mindig elégedetten távozunk .
-

"Remek hely, házias ízek mar több mint ég évtizede "

5.0
Food: 5 Service: 5 Ambience: 5
Már több mint egy évtizede járunk ide. Mivel sosem csalódtunk, ezért változatlanul ez a családunk egyik kedvenc étterme Budapesten. Házias, magyaros ízek, finom ételek, mindig friss alapanyagokból, ahogy valóban a nagymamaink tudtak csak főzni. Télen külön öröm, hogy van házi pogácsa. A kiszolgálás gyors és szívélyes, minden igénynek próbálnak maximálisan megfelelni. Minden külföldi barátunkat ide hozzuk, mert igazán megmutatja a magyar konyha ízvilágát. Reméljük még sokáig élvezhetjük e remek hely ízeit, hangulatát.
-

"Ennél a lángosos bódé is különb"

0.8
Food: 1 Service: 1 Ambience: 0
Meghívottként kerültem az étterembe családtagként. Az étterem egy túlzsúfolt spájz hangulatát idézi, talán illene átkeresztelni Náncsi néni éléskamrájára. A picérek alig férnek el az összetolt asztalok és székek között, csak a szerencsének és rutinjuknak köszönhető hogy egy egy fogás nem a vendég fején landol. Az hogy az árak magasak egy dolog, ez nem is lenne baj, ha az ár arányban lenne az értékkel de nincs! Átlag alatti fogások és tálalás, leveskockából különb halászlé készül. A sajtos tészta tocsogott a főzővízben és a tejfölben, és állott íze volt. Kedves Náncsi-tulajok! Önök szerint csak húsevők élnek a 21. században. A vegetáriánus étlap rész siralmas. (rántott zöldségek, sült kecskesajt.)A túrógombócnak és mesésnek titulált malomkő tele van grízzel és térfogat növelőkkel, csak nyomokban tartalmaz túrót. Miért kell szinte mindenhez felkínálni az émelyítően édes eperöntetet? Gyorsan cseréljék le a (fő) szakácsot, különben idővel lehúzhatják a rolót is, a vendégeken kívül.
-

"ráfáztunk"

1.5
Food: 1 Service: 1 Ambience: 2
Meghívott vendégként élvezhettem a sem túl gyors,sem túl kedves kiszolgálást.Az ételek minősége nem nagymamáink ízeit idézte,de még egy mai közepes háziasszony is jobban főz. A főétel semmi különleges,a túrógombóc bár óriási de víz ízű volt.A somlói galuska kritikán aluli volt,minőségileg és mennyiségileg is.Ja,és a káposzta saláta-hát arról már nem is írok semmit.A kerthelyiség kellemes hangulatát elrontja a rossz étel és a nem túl jó kiszolgálás!Javasolnám,hogy cseréljék le a szakácsot!
-

Loading more results...
Reserve Now

Contact

Náncsi Néni Restaurant
Ördögárok u. 80.
1029 Budapest
Phone: show telephone number
Go to restaurant website

Reserve Now
Go to Google Maps

Information

Cuisine Seafood
Hungarian
Price 3500-6000 HUF
Payment options hunamastercard hunavisa hunbticketrestaurant hunberzsebet hunbszechenyikartya
Location Budapest

Opening hours

Day Lunch Dinner
Monday 12:00 - 16:30 17:00 - 23:00
Tuesday 12:00 - 16:30 17:00 - 23:00
Wednesday 12:00 - 16:30 17:00 - 23:00
Thursday 12:00 - 16:30 17:00 - 23:00
Friday 12:00 - 16:30 17:00 - 23:00
Saturday 12:00 - 16:30 17:00 - 23:00
Sunday 12:00 - 16:30 17:00 - 23:00