Náncsi Néni Restaurant in Budapest

Review rating

4.1

(74)


DEAL

About Náncsi Néni Restaurant

In district 2 of Budapest in Ördögárok street with its real traditional Hungarian cuisine and atmosphere, find Restaurant Náncsi Néni (Aunt Nanchie’s).

Only the mothers and grandmothers know everything about life. Looking at their children while eating with a healthy appetite that makes them happy. In this way we say: the food tastes good you have given and we like the life you have given. The man is unhappy who has never sat down to a meal with a woman who is watching him on with love while eating. In any case: to give someone food means to tell him: live! And if this food delights someone, it says: live happily!

Reserve your table online now for free through DiningCity: Náncsi Néni Restaurant – Budapest

Book Now

Reviews


Write a Review

"Liba lakoma"

5.0 Food: 5 Service: 5 Ambience: 5
Még sose csalódtunk a Náncsi néniben. Libalakomán először voltunk egy nagyobb társasággal és minden nagyon finom és bőséges volt! Csak ajánlani tudom!
Zsófi - Tuesday 17/11/2015

"CIKI !!!"

1.3 Food: 1 Service: 2 Ambience: 1
Kőkemény libatöpörtyű, jellegtelen zöldborsó leves, szétszáradt csülök, ízetlen tojásos nokedli és felejtős túrógombóc, mindez zsúfolt, levegőtlen,zajos, helyen,:((((
R.Rita - Sunday 15/11/2015

"brk"

4.7 Food: 4 Service: 5 Ambience: 4
..
brk csaba - Monday 09/11/2015

"Náncsi Néni vendégéglője"

4.7 Food: 4 Service: 5 Ambience: 5
A vendéglőben nagyon otthonos hangulat, és kitűnő ízű ételek vannak. Az adagok bőségesek. A személyzet kedves, gyors, szolgálatkész. Több alkalommal voltam az étteremben. Mindenkinek nagyon ajánlom.
Halász Gábor - Monday 24/08/2015

"nice food and atmosphere"

3.7 Food: 4 Service: 3 Ambience: 3
nice food and atmosphere
Edgar Hung - Monday 06/07/2015

"Nagymamám is sírva fakadna..."

0.5 Food: 0 Service: 0 Ambience: 0
Életemben nem voltam még ilyen rossz helyen, pedig 1x évvel ezelőtt szívből ajánlottam volna!!! Most nem!!! Megérkezésünkkor a vendégeket miért kell egymás hegyére ültetni? Legalább amíg nincs tele a hely legyen szellősebb! Asztalok, székek egymás hegyén hátán, ezért át is ültünk a még szabad asztalhoz. Pincér hozzáállása kritikán aluli, ha felvesz egy rendelést ne támaszkodjon a széknek, álljon meg a két lábán arra a 2 percre. Kisebb várakozás után meg is jöttek az ételek, pontos nevükre nem emlékszem, de kritikán aluliak voltak!!! Volt valami, húsos, kolbászos, krumplis összevisszaság, rágós hússal. Az általam kért jól átsült bélszín véresen jött ki természetesen, gratulálok az egész társaságnak! Visszaküldtem! Remélem a szakács nem halt bele a tányér kompozíciójának kitalálásába, 30 dkg sültkrumpli tocsogó olajban, bélszín fűszervajjal, ami a bélszín tetején lévő 2 gr fűszervajjal volt tálalva! A tálak esztétikai értéke egy nagy nulla! A hangulatról is néhány szót. Ha hangulatnak nevezhetjük ha egy harmónikás én nem is tudom merrefelé fordulva zenélget és fél órán át a titanicot nyomatja, akkor érfelvágás kerülget. Nem is érdemel több betűt ez az egész hely!
Farej - Wednesday 24/06/2015

""

5.0 Food: 5 Service: 5 Ambience: 5
Minden kifogástalan volt. Mindenkinek tudom ajánlani!
Kántor Albert - Friday 19/06/2015

""

5.0 Food: 5 Service: 5 Ambience: 5
A kerthelyiség kiváló, nagyon kellemes a környezet.
Varga-Ötvös Béla - Saturday 13/06/2015

""

3.2 Food: 3 Service: 5 Ambience: 1
Az étlapról hiányoltam a "házias" ételeket. Amit választunk az viszont nagyon ízletes volt.
Orbán Mária - Monday 01/06/2015

""

5.0 Food: 5 Service: 5 Ambience: 5
Régen rendszeres látogatója voltam az étteremnek,a szívélyességük,konyhájuk változatlanul kiváló ! Visszatérek !
Dr Muncz Frigyes - Sunday 31/05/2015

"-"

5.0 Food: 5 Service: 5 Ambience: 5
-
Ágoston Emese - Tuesday 05/05/2015

"Sajnálom"

1.8 Food: 1 Service: 3 Ambience: 1
Húsvét vasárnap voltam meghívottként az étteremben. Örültem a meghívásnak, mert jó néhány évvel ezelőtt voltam az étteremben és igen jó véleménnyel voltam róla. A mostani alkalom azonban csalódást okozott. Rengetegen voltak, nagy volt a zaj, egyáltalán nem lehetett nyugodtan, kényelmesen ünnepi ebédet enni. A pincérek alig fértek el egymástól, olyan érzésem volt, mintha "futószalagra" tettek volna és a cél, hogy minél előbb érjek a végére és menjek. A legnagyobb csalódást a nem friss halászlé okozta. Savanyú volt és állott. Nem is maradt el a gyomorrontás. Ugyancsak állott volt az üdítő. S bár készségesen kicserélte a pincér, az volt az érzésem, hogy ugyanazt kaptam vissza egy kis jégkockával. Az árak pedig egyáltalán nem "nagymamásak", ahogy a bevezetőben a tulajdonosok leírták. Az átélt tapasztalataim alapján összefoglaló véleményem, hogy erre az étteremre nagyon igaz az a mondás, hogy a mennyiség a minőség rovására növekedett. Sajnálom.
Klári - Thursday 09/04/2015

"Nagyon jó vendéglő"

4.8 Food: 5 Service: 5 Ambience: 4
Kellemes, családias hangulat, kulturált kiszolgálás, fantasztikus ételek
Makovi Joli Melinda - Monday 06/04/2015

""

4.3 Food: 4 Service: 4 Ambience: 5
Házias, családias étterem
Gunther Tibor - Saturday 28/03/2015

""

5.0 Food: 5 Service: 5 Ambience: 5
Gyors és kedves volt a kiszolgálás, és remekbe szabott a mézes pulyka. Köszönjük.
Fellnerné Mészáros Ilona - Wednesday 25/03/2015

""

5.0 Food: 5 Service: 5 Ambience: 5
A mai napon felkerestük ezt az igen csak családias éttermet! Rengetegen voltak, mégis minden flottul ment, a kiszolgálás első osztályú volt, az ételek és italok első osztályúak voltak! Csak ajánlani tudom mindenkinek!
Machytka Éva - Sunday 08/02/2015

""

5.0 Food: 5 Service: 5 Ambience: 5
Finom es bőséges ételeket kaptunk. Évek óta járunk az étterembe, es mindig elégedetten távozunk .
Szolomayer Gábor - Tuesday 13/01/2015

"Remek hely, házias ízek mar több mint ég évtizede "

5.0 Food: 5 Service: 5 Ambience: 5
Már több mint egy évtizede járunk ide. Mivel sosem csalódtunk, ezért változatlanul ez a családunk egyik kedvenc étterme Budapesten. Házias, magyaros ízek, finom ételek, mindig friss alapanyagokból, ahogy valóban a nagymamaink tudtak csak főzni. Télen külön öröm, hogy van házi pogácsa. A kiszolgálás gyors és szívélyes, minden igénynek próbálnak maximálisan megfelelni. Minden külföldi barátunkat ide hozzuk, mert igazán megmutatja a magyar konyha ízvilágát. Reméljük még sokáig élvezhetjük e remek hely ízeit, hangulatát.
Krisztina - Friday 26/12/2014

"Ennél a lángosos bódé is különb"

0.8 Food: 1 Service: 1 Ambience: 0
Meghívottként kerültem az étterembe családtagként. Az étterem egy túlzsúfolt spájz hangulatát idézi, talán illene átkeresztelni Náncsi néni éléskamrájára. A picérek alig férnek el az összetolt asztalok és székek között, csak a szerencsének és rutinjuknak köszönhető hogy egy egy fogás nem a vendég fején landol. Az hogy az árak magasak egy dolog, ez nem is lenne baj, ha az ár arányban lenne az értékkel de nincs! Átlag alatti fogások és tálalás, leveskockából különb halászlé készül. A sajtos tészta tocsogott a főzővízben és a tejfölben, és állott íze volt. Kedves Náncsi-tulajok! Önök szerint csak húsevők élnek a 21. században. A vegetáriánus étlap rész siralmas. (rántott zöldségek, sült kecskesajt.)A túrógombócnak és mesésnek titulált malomkő tele van grízzel és térfogat növelőkkel, csak nyomokban tartalmaz túrót. Miért kell szinte mindenhez felkínálni az émelyítően édes eperöntetet? Gyorsan cseréljék le a (fő) szakácsot, különben idővel lehúzhatják a rolót is, a vendégeken kívül.
michelinchef - Tuesday 11/11/2014

"ráfáztunk"

1.5 Food: 1 Service: 1 Ambience: 2
Meghívott vendégként élvezhettem a sem túl gyors,sem túl kedves kiszolgálást.Az ételek minősége nem nagymamáink ízeit idézte,de még egy mai közepes háziasszony is jobban főz. A főétel semmi különleges,a túrógombóc bár óriási de víz ízű volt.A somlói galuska kritikán aluli volt,minőségileg és mennyiségileg is.Ja,és a káposzta saláta-hát arról már nem is írok semmit.A kerthelyiség kellemes hangulatát elrontja a rossz étel és a nem túl jó kiszolgálás!Javasolnám,hogy cseréljék le a szakácsot!
Horváth Andrea - Thursday 07/08/2014

Loading more results...
Book Now

Special St. Martin's day offer from 30th October to 30th November. Dishes from 950 HUF.

Valid until 30 November 2015
Book Now

Our St. Martin’s goose days offer
- Goose liver appetizers, on one plate:
  Goose liver créme brulée:
  On the top caramellised cane sugar surfce is waiting for break-through. We offer, a small slice of brioche with honey and almonds to it.
  Goose liver terrine:
  With „surprise” in the inside. Served with a small slice of dried fruit bread.
  Goose liver paté:
  In pistachio coat, accomapnied by, in red wine stewed, almond filled dried plum.
  2650 HUF
- Fresh, crispy goose greaves
  Served with new onion, tomato, green pepper and fresh bread.
  950 HUF
- Garlic and red pepper flavoured duck bacon
  Served with vinegar seasoned purple onion salad. A real delicacy.
  980 HUF
- Cold countryside goose liver confit with its dripping
  Served with young onion, tomato and fresh bread.
  1980 HUF
- „Tunkedli”
  Duck liver nibbles braised in their own grease, served in a small pot with fresh bread.
  1450 HUF
- Goose liver soup
  Soup of goose meat parfumed with Madeira and offered with a slice of marinated, grilled goose liver and black truffle flavoured semolina dumpling.
  1480 HUF
- Goose broth with matzo balls
  Served with soft and tender goose meat, vegetables and small noodles.
  1680 HUF
- Hungarian black truffle cream soup, in cup
  Served with goose liver cream flavoured toast.
  1450 HUF
- Stuffed gooseneck
  The skin of goose is stuffed with soft goose meat, smoked beef tongue, aromatic spices, it means with a good, so called bread roll – filling. Then baked in oven with vegetables until golden and served with its own gravy. As a company we offer mashed potatoes and stewed spicy quince.
  2850 HUF
- Fresh goose liver with steamed grape
  The goose liver is marinated in Sherry during a night then seared on a hot grill. From the marinade we prepare a sauce in that stoned grapes are steamed. We offer this delicious sauce to the nice goose liver served on coated milk-loaf. (For two people as a starter also)
  3280 HUF
- Grilled goose liver
  Served with baked apple, crispy onion rings and mashed potato.
  3250 HUF
- Wedding goose – Crispy goose leg, cooked in old iron pot
  A crispy leg of goose, with a slice of grilled goose liver, steamed red cabbage, in red wine stewed prune, stewed spicy quince and sautéed potatoes mashed up with onion.
  3250 HUF
- Cassoulet, baked in iron pot
  With smoked breast of duck, stuffed gooseneck, pearl barley and hard-boiled egg that was cooked in it.
  2950 HUF
- Oven baked crispy young goose in whole
  Under a bacon cover, apple, marjoram and rosemary in the inside, the goose is baked in oven, slowly untill crispy and auburn. Served with sautéed potatoes mashed up with onion, steamed red cabbage, in red wine stewed prune and a compote of quince.
For a company of 3 -4 members, it’s a real festive dish. (Depending on the appetite and the size of stomach)
  15000 HUF/In whole
  7500 HUF/In half
- Breast of goose in hunter’s sauce
  Braised in a piquant marinade with lots of vegetables. From the vegetables we prepare hunter’s sauce. Served with sour cream and grilled slices of freshly-shot dumplings.
  2950 HUF
- Oven baked crispy duck
  Served with steamed red cabbage, in red wine stewed prune, stewed spicy quince and sautéed potatoes mashed up with onion to it.
  For 2 people In whole: 6500 HUF
  For 1 person In half: 3250 HUF
- Oven baked crispy duck
  Served with steamed red cabbage, in red wine stewed prune, stewed spicy quince and sautéed potatoes mashed up with onion to it.
  For 4-6 people:
  11000 HUF
- Goose liver pot with rice and vegetables
  Vegetables were braised in goose broth then seared on onion with goose liver and finally mixed with mushroom flavoured steamed rice.
  2980 HUF
- Matzah balls served with berries
  950 HUF
- Home made spicy goose grease
  The grease that the whole goose livers were braised in with onion, garlic, apple and green pepper.
  500 HUF/bottle

Do not miss this great event:

Book Now

Contact

Náncsi Néni Restaurant
Ördögárok u. 80.
1029 Budapest
Phone: +36 1 397 2742
www.nancsineni.hu

Go to Google Maps

Information

Cuisine Seafood
Hungarian
Location Budapest Buda Side
Price 3500-6000 HUF

Payment options

  • HUN A Mastercard
  • HUN A Visa
  • HUN B Ticketrestaurant
  • HUN B Erzsébet
  • HUN B Szép Kártya

Opening hours

Day Breakfast Lunch Dinner
Monday closed 12:00 - 16:30 17:00 - 23:00
Tuesday closed 12:00 - 16:30 17:00 - 23:00
Wednesday closed 12:00 - 16:30 17:00 - 23:00
Thursday closed 12:00 - 16:30 17:00 - 23:00
Friday closed 12:00 - 16:30 17:00 - 23:00
Saturday closed 12:00 - 16:30 17:00 - 23:00
Sunday closed 12:00 - 16:30 17:00 - 23:00