Jardinette Restaurant in Budapest

Small a4cf547e caf4 47f2 ba79 7f7b8d214fe7

Make a Online Reservation

About Rest Jardinette Restaurant

Jardinette Restaurant
Németvölgyi út 136. , 1112 Budapest

In district 11 of Budapest, on Németvölgyi street, Restaurant Jardinette awaits its guests with delicious home-style cuisine.

"Contrary to its name, restaurant Jardinette is not a French, Italian or Hungarian restaurant. It just wants to be a restaurant of exquisite tastes." (Dr. Péter Kálmán, owner)
In keeping with the traditions of its century-old forbearer, the Szürke Csacsi (Grey Donkey), restaurant Jardinette welcomes its guests as a garden restaurant all year round.

The elegant stone building, which also houses an old wine cellar, and the glass-walled winter garden are coupled with a kitchen supplying high quality gastronomic delights. Jardinette caters fully for its a'la carte guests, but specialises in wedding receptions and business events. The winter garden is the ideal venue for press conferences and private parties (for 80-100 persons) alike.

The garden, flanked by giant chestnut trees, is the heart and soul of Jardinette. In summer it is a cool grove providing refuge from the noise of the city. In fine weather, the restaurant and the garden are an unforgettable location for barbecue parties.

Reserve your table online now for free through DiningCity: Jardinette Restaurant – Budapest

Lees meer

Click to see opening-times and more

Reviews


4.5

(221 Recensies)


food

8.9

service

9.2

ambience

8.8

"Jardinett"

2.5
food: 1 service: 3 ambience: 3
Sajnos a hátszín rágós volt
-

"Szilveszteri vacsora kínos incidenssel, elfelejtett éjféli pezsgővel"

2.7
food: 3 service: 0 ambience: 4
Sajnos csalódottan távoztunk a szilveszteri vacsora után. A konyha hozta az előzetes várakozásoknak megfelelő színvonalat, de a szilveszteri kiszolgálásban sok kifogásolnivalót találtunk. A welcome drinkre, s egyáltalán az italrendelés felvételére fél órás várakozás és némi reklamáció után került sor. A pincérek figyelme csak a menüsor feltálalásig terjedt. A hajnalig tartó rendezvény alatt egyszer sem került sor italigény önkéntes felmérésére, minden egyes alkalommal úgy kellett "levadásznunk" a pincéreket. Az egész este alatt (20 órától 02-ig) egyetlen alkalommal sem cserélték ki a papírszalvétákat. S az i-re ami feltette a pontot: az éjféli pezsgős koccintásra megrendelt pohár pezsgő csak jóval a Himnusz eléneklése után került volna sor. Így kénytelenek voltunk a szomszédos asztaltársaság felajánlásával éni, s használt boros poharakban koccintani az új esztendőre. Több mint kínos... Ilyen baki még a harmadosztályú étteremnél is szarvashibának számítana. Ez a Jardinette már nem ugyanaz a JARDINETTE.
-

"Megszokott, magas minőség, remek menü, színvonalas kiszolgálás"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Az éttermet kiváló étlapja, házias ízei és remek kiszolgálása miatt választottuk. A megszokott minőséget tapasztaltuk. Remek volt minden egyes fogás, köszönjük:-)
-

"Kellemes hely a Hegyvidéken"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Kellemes hely, finom ételek, barátságos kiszolgálás. Még élő zene is volt (kicsit hangos, kicsit hamis:-) ). Összességében nagyon jól éreztük magunkat.
-
Loading more results...

Restaurants in proximity of Jardinette Restaurant

PANE VINO RESTAURANT

1124 Budapest, Fürj utca 2.
1.36 kilometer

  Wine dinner - On 3rd March from 18:30. Price: 11.990 HUF/p.

(173)

View Deal

AMARETTO RESTAURANT

1118 Budapest, Dayka Gábor utca 3. (entrance: Harasztos street)
1.53 kilometer

"Refined elegance, excellent food and wine harmony, special desserts are available in our Restaurant!"

WASABI RESTAURANT (BUDA - MOM PARK)

1123 Budapest, Alkotás utca 53.
1.64 kilometer

"Tastes of the Far-East."

BIGINNING RESTAURANT

1126 Budapest, Szent Orbán tér 6.
1.83 kilometer

"A new era in the gastronomy!"

BAJAI HALÁSZCSÁRDA RESTAURANT

1121 Budapest, Hollós út 2.
2.05 kilometers

"In here, every day is fish day!"

(149)

Find a Table