Jardinette - magyar, nemzetközi konyha

Képek az étteremről

Jardinette

1112 Budapest, Németvölgyi út 136.

Jardinette
Németvölgyi út 136. , 1112 Budapest

Budapest XI. kerületében, a Németvölgyi úton található Jardinette  ízletes fogásokkal és utánozhatatlan hangulattal várja Vendégeit.

Azt kérded, milyen hely a Jardinette? Igazi 21. századi kertvendéglő, ahová betérve egyből otthon érzed magad. Ahol a terebélyes gesztenyefák a nyári hőségben is árnyékot adnak, a varázslatos télikertben pedig egész évben a kertben ülhetsz. Ahol megkóstolhatod Buda legízletesebb szarvas, steak vagy vegán ételeit vagy épp a BBQ szmókerünkben sült füstös tarját.  Ahol a családi recept szerinti Dédi diótorta, a  Francia citrom tarte vagy a Csokoládé mousse a már-már elfeledett házi finomságok emlékét és valódi ízeit idézik.

Térj be hozzánk egy jó pohár kézműves sörre vagy egy fröccsre valamelyik ráérős napon, ebéd vagy vacsora után kortyolgass egy kiváló házi pörkölésű kávét, dőlj hátra a széken és élvezd az életet! Ilyen egyszerű. Ez a Jardinette.

Foglalja le asztalát ingyenesen online a DiningCity-n: Jardinette – Budapest

Tovább:

Információk az étteremről

Értékelések és vélemények


4,6

(376 értékelés)


Konyha

4.5

Kiszolgálás

4.7

Hangulat

4.5

"Pazar"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
A Jardinette egyszerűen pazar. Csak szuperlatívuszokban tudok nyilatkozni: a menüsor változatossága, az ételek és italok minősége, a felszolgálók kedvessége, az étterem kifinomultsága ugyanakkor meghitt hangulata tökéletes helyszín akár egy hétköznapon, akár ünnepi alkalomkor, mind kettesben, mind társaságban. A felszolgálók barátságosak, segítőkészek, figyelmesek, mégsem tolakodók. Mind az ízek, mind a tálalás kifogástalan, a chef több mint tehetséges. Fantasztikus Csapat. Visszatérünk! Köszönjük szépen.
Brigitta Dalnoki - 2023. október 22., vasárnap 15:54

"KIváló este volt"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Mindennel elégedettek voltunk, vendégszerető kiszolgálás, hozzáértő pincérek, gusztusos asztalok, tálalás, ételek. Kifogástalan estét töltöttünk el.
Kiss Annamária - 2023. október 17., kedd 14:52

"Remek"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Már másodjára jártunk az étteremben, most egy nagyobb társasággal, a kiszolgálás remek, az ételek fantasztikusak. Köszönjük!
Farkas Mónika - 2023. október 16., hétfő 17:34

"Móni"

3,7
Konyha: 2 Kiszolgálás: 4 Hangulat: 4
Előételből nem lehetett másikat is kérni, megkóstoltuk volna .....viszont a Dédi dió tortája mindent vitt , nagyon nagyon nagyon JÓ!!!!
B Móni - 2023. október 15., vasárnap 09:16

"Jardinette"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Három fogást kóstoltunk, és mind isteni volt. A személyzet mosolygós és hihetetlenül kedves. Segítettek az ételek kiválasztásában, meséltek róluk melyik fogás miért különleges.
Borsos Edina - 2023. október 14., szombat 06:19

"Nagyon tetszett"

4,8
Konyha: 4 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Kellemes hely, kedves kiszolgálás. Vannak tematizált estjeik is, arra biztosan visszatérünk.
Kiss Katalin - 2023. október 13., péntek 07:47