Jardinette - magyar, nemzetközi konyha

Képek az étteremről

Jardinette

1112 Budapest, Németvölgyi út 136.

Jardinette
Németvölgyi út 136. , 1112 Budapest

Budapest XI. kerületében, a Németvölgyi úton található Jardinette  ízletes fogásokkal és utánozhatatlan hangulattal várja Vendégeit.

Azt kérded, milyen hely a Jardinette? Igazi 21. századi kertvendéglő, ahová betérve egyből otthon érzed magad. Ahol a terebélyes gesztenyefák a nyári hőségben is árnyékot adnak, a varázslatos télikertben pedig egész évben a kertben ülhetsz. Ahol megkóstolhatod Buda legízletesebb szarvas, steak vagy vegán ételeit vagy épp a BBQ szmókerünkben sült füstös tarját.  Ahol a családi recept szerinti Dédi diótorta, a  Francia citrom tarte vagy a Csokoládé mousse a már-már elfeledett házi finomságok emlékét és valódi ízeit idézik.

Térj be hozzánk egy jó pohár kézműves sörre vagy egy fröccsre valamelyik ráérős napon, ebéd vagy vacsora után kortyolgass egy kiváló házi pörkölésű kávét, dőlj hátra a széken és élvezd az életet! Ilyen egyszerű. Ez a Jardinette.

Foglalja le asztalát ingyenesen online a DiningCity-n: Jardinette – Budapest

Tovább:

Információk az étteremről

Értékelések és vélemények


4,6

(404 értékelés)


Konyha

4.5

Kiszolgálás

4.7

Hangulat

4.5

"Csodálatos hely ízletes ételek"

4,7
Konyha: 4 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 4
Most voltunk először, de biztosan nem utoljára ebben az étteremben. Nagyon jó, hogy ki van írva mely étel glutén-laktózmentes/ vegán. Nőnap alkalmából virágot is kaptunk. Az ételek nagyon ízletesek voltak az ételhez ajánlott borok pedig finomak. Kint már nem kaptunk helyet, de a belső teremben az autentikus berendezés tette különlegesség a hangulatot. A tápiokapudingot én egy fokkal édesebben szeretem.
Noémi Varga - 2024. április 07., vasárnap 08:05

"Nagyon finom ételek"

4,7
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 4
Nagyon finom fogások, kifogástalan kiszolgálás. Annyi negatív, hogy sajnos a télikertben rendezvény volt, így nem oda kaptuk az asztalt.
Körmendi Anna - 2024. április 03., szerda 06:51

""

4,8
Konyha: 4 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Nagyon jol ereztuk magunkat, a fogasok pompasak voltak, a helyszin hangulata nagyon megfogott, bar kora tavasszal a fak meg koparak, de konnyen el lehet kepzelni milyen csodalatos a belso kert kesobb! Biztosan visszaterunk meg, koszonjuk az elmenyt!
Szalay Orsi - 2024. március 26., kedd 09:08

"Jardinette ètterem vèlemèny"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Nagyon ízletes volt az ètel. Tökèletes a kiszolgàlàs. Kellemesen èreztük magunkat az ètteremben Mindennel elégedettek voltunk.
Szakàcs Gyöngyi - 2024. március 25., hétfő 20:28

"Hangulatos étterem"

4,3
Konyha: 4 Kiszolgálás: 4 Hangulat: 5
Kedves kiszolgálás, de a borok valahogy mindig lemaradtak. Ízletesek voltak az ételek, minden rendben volt, de a 3*hoz méltó "extra" érzés elmaradt.
Juhász Lídia - 2024. március 25., hétfő 10:17

"Átlagos"

3,7
Konyha: 3 Kiszolgálás: 4 Hangulat: 4
Átlagos. Diós süti viszont kiemelkedő.
V V. L. - 2024. március 25., hétfő 06:20