Jardinette Kertvendéglő - Budapest

Jardinette Kertvendéglő - magyar, nemzetközi konyha

Képek az étteremről

Jardinette Kertvendéglő

1112 Budapest, Németvölgyi út 136.

Jardinette Kertvendéglő
Németvölgyi út 136. , 1112 Budapest

Budapest XI. kerületében, a Németvölgyi úton található Jardinette Kertvendéglő ízletes fogásokkal és kellemes hangulattal várja Vendégeit.

Azt kérded, milyen hely a Jardinette? A válaszom egyszerű: igazi kertvendéglő, ahová betérve egyből otthon érzed magad. Ahol a terebélyes gesztenyefák a nyári hőségben is árnyékot és enyhet adnak. Ahol megkóstolhatod Buda legízletesebb hagymás rostélyosát, ami hidd el, simán felveszi a versenyt bármelyik jobb steakkel! Ahol a friss, meleg almás pite és a jéghideg madártej egyaránt a már-már elfeledett házi finomságok emlékét és valódi ízeit idézik.
Térj be hozzánk egy jó pohár kézműves sörre vagy egy fröccsre valamelyik forró, nyári napon, ebéd után kortyolgass egy kiváló pörkölésű kávét, dőlj hátra a széken és élvezd az életet! Ilyen egyszerű. Ez a Jardinette.

Foglalja le asztalát ingyenesen online a DiningCity-n: Jardinette Kertvendéglő – Budapest

Tovább:

Információk az étteremről

Értékelések és vélemények


4,6

(340 értékelés)


Konyha

4.5

Kiszolgálás

4.7

Hangulat

4.5

"Hozzászólás"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Minden rendben volt, Ételek, felszolgálás, hangulat. Köszönjük!!!
Csaba Németh - 2022. október 20., csütörtök 09:03

"Jardinette - mint mindig, most is kiváló volt!"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Többször voltunk már a Jardinette-ben. Normál ebéd/vacsora, borvacsora, vagy most épp dining city program keretében. A nem extrém módon szűkített menü jól lett összeválogatva, amit mi ettünk, az tényleg mind finomra sikerült, egyedül a Lazac curry-s körete volt az ami nekem nem jött be teljesen.
Borza Gábor - 2022. október 17., hétfő 05:52

"Perfect"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Isteni ételek, megfelelő adagok, kiváló borpárosítás az ételek mellé. A pincérek kedvesek, figyelmesek és segítőkészek. Hangulatos és gyönyörű in/exterior.
Barta Dániel - 2022. október 16., vasárnap 13:23

"Születésnap "

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Ismert étterem a számunkra. Nagyszerű ,finom ételeket választottunk. A hangulat ,az étterem belső nagyon kellemes. Kicsit hideg volt,es emiatt az ételek is gyorsan kihűltek. Nagy előnye az étteremnek ,hogy a különböző étel allergiákra figyelve készíti az ételeket .
Csapenszky Eva - 2022. október 15., szombat 13:47

"Jardinette vacsora"

4
Konyha: 5 Kiszolgálás: 3 Hangulat: 4
Az ételekkel alapvetően nem volt gond, minden finom volt, az adagok is teljesen el voltak találva. A pincér úr viszont nem figyelt ránk, amikor a rendelést mondtuk, szétszórt volt és nem is volt túl kedves. Ugyanakkor volt egy kedves hölgy aki hozott nekünk italokat, ételeket, miatta a 3 csillag. A belső része az étteremnek nem túl hangulatos, illetve volt egy magánrendezvény is ami szinten egy kis káoszt teremtett az étteremben.
Bartus Eszter - 2022. október 15., szombat 08:58

""

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Mindig finom házias ízek, mindig egy kis újítás, különleges ötletek, udvarias, kedves kiszolgálás.
Ravasz Ágnes - 2022. október 15., szombat 08:25