Jardinette Restaurant in Budapest

Jardinette Restaurant - hungarian, international food

Make an Online Reservation

Jardinette Restaurant

1112 Budapest, Németvölgyi út 136.

Jardinette Restaurant
Németvölgyi út 136. , 1112 Budapest

In district 11 of Budapest, on Németvölgyi street, Restaurant Jardinette awaits its guests with delicious home-style cuisine.

"Contrary to its name, restaurant Jardinette is not a French, Italian or Hungarian restaurant. It just wants to be a restaurant of exquisite tastes." (Dr. Péter Kálmán, owner)
In keeping with the traditions of its century-old forbearer, the Szürke Csacsi (Grey Donkey), restaurant Jardinette welcomes its guests as a garden restaurant all year round.

The elegant stone building, which also houses an old wine cellar, and the glass-walled winter garden are coupled with a kitchen supplying high quality gastronomic delights. Jardinette caters fully for its a'la carte guests, but specialises in wedding receptions and business events. The winter garden is the ideal venue for press conferences and private parties (for 80-100 persons) alike.

The garden, flanked by giant chestnut trees, is the heart and soul of Jardinette. In summer it is a cool grove providing refuge from the noise of the city. In fine weather, the restaurant and the garden are an unforgettable location for barbecue parties.

Reserve your table online now for free through DiningCity: Jardinette Restaurant – Budapest

Tovább:

Click to see opening-times and more

Reviews


4.5

(317 értékelés)


food

4.5

service

4.7

ambience

4.5

"Hogyan veszítsünk sok vendéget "

0.5
food: 0 service: 0 ambience: 0
Szerettük volna Önöknél ünnepelni a barátaink esküvőjét amit mar több mint másfél hónapja személyesen lefoglaltak és a kollégájuk be is írta az üres naptárba. Majd a mai napon két héttel az esküvő előtt telefonon jelzik hogy bocsi elfelejtettük hogy van egy nagyobb létszámú rendezvényünk ezért önöknek töröltük a foglalását de cserébe meghívjuk egy romantikus vacsorára. Persze ez kárpótlás a kiküldött esküvői meghívókért, szervezésért, időért stb. Lehet újratervezni amit az esküvői főszezonban nyilván egyszerű is lesz. Gratulálok erről szól manapság önöknél a vendéglátás. A gerinc az rég elveszett mint ahogy a mai nappal az önök jó hírneve is. De ha még tanulják a szakmát akkor ez egy szép vizsga mutatvány volt.
Kálmán Alexandra - Friday 15/07/2022
Reply of Jardinette Kertvendéglő:
Kedves Alexandra, iszonyú kellemetlen helyzetbe kerültünk. Kényszerhelyzetbe, amire egyszerűen nem volt normális megoldás. Hibáztunk. Egy több hónappal ezelőtt lefoglalt rendezvényünket kollégánk elmulasztotta felvezetni a foglalási könyvünkbe. Minden igyekezetünk ellenére ezt a nagy hibát elkövettük. Nekem, az étterem tulajdonosának jutott az a népszerűtlen feladat, hogy az Önök barátját felhívjam és megosszam vele a sajnálatos eseményt. Azonnal több baráti étteremmel felvettem a kapcsolatot és összekötöttem Őket egy, a budai várban található előkelő étteremmel, ahol is kedvező árat és bánásmódot garantáltam baráti kapcsolatunkon keresztül, és ahol azóta le is foglalták az esküvőt. Ezen felül, ahogy Ön is írja, meghívtam őket egy vacsorára. Sajnálom, ami történt, ismét az elnézésüket kérem. Egy dolgot azonban le kell szögeznem. Szó sincs arról, hogy egy másik rendezvényt előnyben részesítettünk volna. Nem volt más választásunk a hiba után, kötött minket egy aláírt szerződés. Ezt a vádat vissza kell utasítanom, ne haragudjon. Amit elkövettünk, azért személyesen vállalom a felelősséget. Nem tűnök el, ahogy a Jardinette sem 21 éve immár több száz esküvővel a háta mögött. Sajnálom, hogy annak ellenére, hogy a legjobb indulattal próbáltam segíteni, az Önök megítélése szerint ez nem sikerült. Tisztelettel, Kálmán Zoltán

"Nem rossz"

4.8
food: 5 service: 4 ambience: 5
Alapvetően elégedettek voltunk, de akadtak kisebb hiányosságok. Az ételek finomak voltak a felszogálás rendben volt. Viszont a hiányosságok: péntek este 6-kor, mondhatni főidőben az egyik desszert nem volt kapható. A házin kencés tálon a padlizsánkrém helyett valami pirosat és állag alapján zsírosat kaptunk. Finom volt, de nem ez volt a menü és sajnos elfelejtettük megkérdezni, hogy végül mit kaptunk. Illetve két ital rendelés esetén is kétszer kellett jelezni a rendelést mire megkaptuk. Nem nagy dolgok, de ezek miatt nem 100%-os
Bánszki István - Wednesday 27/04/2022

"Klasszikus"

4.8
food: 4 service: 5 ambience: 5
Nagyon hangulatos hely, gondos és készséges kiszolgálással, igazi klasszikus ízekkel!
Fekete Zsuzsa - Monday 25/04/2022

"Családias hangulat"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Kellemes környezet, kiváló ételek és italok. Családias légkörben éreztük nagyon jól magunkat. Még visszajövünk. Köszönjük.
Béky Éva - Monday 25/04/2022

"Még biztosan visszatérünk"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Nagyon tetszett a hely. Van egy kifejezetten kellemes, családias kerti rész, nagy fákkal; van egy klasszikus belső éttermi rész, elegánsabb hangulattal; és van egy üvegfalú, télikertszerű rész, aminek van egyfajta kedves romantikája, otthonossága. Így mindenki meg tudja találni az épp hangulatához illőt. Ráadásul úgy, hogy a három rész valahogy mégis egy egységet képez. Az ételek ízével maximálisan elégedettek voltunk. Minden nagyon ízlett. Harmóniában voltak az egyes ételeken belül, és összhangban voltak a hely hangulatával. Emellett az adagok is kiadósak voltak. Olyannyira, hogy a végén volt mit csomagoltatni. :-) És ahogy láttam, nem csak a mi asztalunknál. Az almás süteményt szeretném kiemelni az elfogyasztott ételek sorából. Ritkán szoktam ilyet mondani, de ez számomra tökéletes volt. Semmit nem változtatnék rajta. Pont annyira volt édes, amennyire kell. Pont annyi fahéj volt benne, ami nem túl kevés és nem is túl sok. Az alma állaga és mérete is szuper volt. Nem voltak benne mag és kemény héjmaradványok. És a hőmérséklete is ideális volt. Kellemesen langyos, de nem túl meleg. A sodó pedig harmonikusan illeszkedett az alapsüteményhez. 10-ből 10 pont, és hálás köszönet az élményért. A felszolgálónk is nagyon kedves, barátságos és segítőkész volt. Igazán otthonosan éreztük magunkat. Ez egy olyan hely, ahová még biztosan visszatérünk. És jó szívvel ajánlom mindenkinek.
Sz. Í. - Sunday 24/04/2022

"Vasárnapi ebéd"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Mint mindig most is nagyon finom volt minden étel. Köszönjük!
Gábor - Sunday 24/04/2022