Jardinette Restaurant in Budapest

Jardinette Restaurant - hungarian, international food

Make a Online Reservation

Jardinette Restaurant

1112 Budapest, Németvölgyi út 136.

Jardinette Restaurant
Németvölgyi út 136. , 1112 Budapest

In district 11 of Budapest, on Németvölgyi street, Restaurant Jardinette awaits its guests with delicious home-style cuisine.

"Contrary to its name, restaurant Jardinette is not a French, Italian or Hungarian restaurant. It just wants to be a restaurant of exquisite tastes." (Dr. Péter Kálmán, owner)
In keeping with the traditions of its century-old forbearer, the Szürke Csacsi (Grey Donkey), restaurant Jardinette welcomes its guests as a garden restaurant all year round.

The elegant stone building, which also houses an old wine cellar, and the glass-walled winter garden are coupled with a kitchen supplying high quality gastronomic delights. Jardinette caters fully for its a'la carte guests, but specialises in wedding receptions and business events. The winter garden is the ideal venue for press conferences and private parties (for 80-100 persons) alike.

The garden, flanked by giant chestnut trees, is the heart and soul of Jardinette. In summer it is a cool grove providing refuge from the noise of the city. In fine weather, the restaurant and the garden are an unforgettable location for barbecue parties.

Reserve your table online now for free through DiningCity: Jardinette Restaurant – Budapest

Tovább:

Click to see opening-times and more

Reviews


4.5

(248 értékelés)


food

4.5

service

4.6

ambience

4.4

"45. HÁZASSÁGI ÉVFORDULÓNK MEGÜNNEPLÉSE A JARDINETTE-ben"

4.3
food: 4 service: 5 ambience: 4
Tisztelt Étteremvezető Úr! Ismételten nagyon köszönöm a szép estét.. Az ÖN figyelmessége nagyon jól esett és ritkán tapasztalni hasonlót... * A feleségem a VALENTIN NAPI MENÜSORT ette és minden értelemben elégedett volt.. * Én első fogásként a "SAVANYKÁS VADDISZNÓLEVES ALMÁS BURGONYAGOMBÓCCAL" -t választottam, ami színtén kítűnő és eredeti volt. * Másodikként a "ERDEI GOMBÁS SZARVASRAGU ZÖLDFŰSZERES BURGONYAFÁNKKAL" fogást választottam..és nagy kíváncsiság volt bennem...Sajnos, - és ezt abszolút jó szándékkal írom - csalódtam, mivel a SZARVASCOMB minden mártás, öntet nélkül nehezen emészthető, mivel nagyon száraz..., pláne, a színtén száraz burgonyafánk mellett. Én nagyon el tudnék képzelni a fogáshoz egy PIKÁNS VADASMÁRTÁST vagy egy MUSTÁROS-MÉZES MÁRTÁST vagy egy ERDEI GOMBAMÁRTÁST.. Szerintem a produkált "élőzene" nem illett oda..Én nagyon szeretem az élőzenét, de nem az ilyet..Leginkább az ének bántotta a fülemet.( Talán egy jazz zongorista egyedül? Talán egy cimbalmos? ) Tisztelettel és köszönettel: Dr Németh Miklós
Dr. NÉMETH MIKLÓS - Saturday 15/02/2020

"A Jardinette másolhatatlan"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
A kertbe lépve, már megvan az éttermi hangulat. Az asztlahoz ülve, már érezni hogy a konyha ma is meglep valami jóval... Legközelebb a Pavilonba foglalok asztalt.
Dr. Karvázy Csaba - Sunday 14/04/2019

"Kellemes vacsora"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
A hely nagyon hangulatos, a kiszolgálás rendkívül udvarias, az ételek kiválóak voltak.
Kálnoki Nóra - Friday 22/03/2019

"Fém részek"

4.5
food: 4 service: 5 ambience: 4
Ízletes ételek, minőségi borok. A mellékhelység fém részei (kilincs, csap, ajtópánt) méltatlan a konyha színvonalához.
DJ - Thursday 21/03/2019

"Elégedett"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Nagyon elégedett vagyok, vissza fogok még térni!
Fruzsina - Wednesday 20/03/2019

"nőnap"

4.3
food: 5 service: 5 ambience: 3
Kiváló alapanyagok és nagy adagok. Minden finom volt!
Pallos Anna - Friday 09/03/2018