Jardinette Restaurant in Budapest

Jardinette Restaurant - hungarian, international food

Make an Online Reservation

Jardinette Restaurant

1112 Budapest, Németvölgyi út 136.

Jardinette Restaurant
Németvölgyi út 136. , 1112 Budapest

In district 11 of Budapest, on Németvölgyi street, Restaurant Jardinette awaits its guests with delicious home-style cuisine.

"Contrary to its name, restaurant Jardinette is not a French, Italian or Hungarian restaurant. It just wants to be a restaurant of exquisite tastes." (Dr. Péter Kálmán, owner)
In keeping with the traditions of its century-old forbearer, the Szürke Csacsi (Grey Donkey), restaurant Jardinette welcomes its guests as a garden restaurant all year round.

The elegant stone building, which also houses an old wine cellar, and the glass-walled winter garden are coupled with a kitchen supplying high quality gastronomic delights. Jardinette caters fully for its a'la carte guests, but specialises in wedding receptions and business events. The winter garden is the ideal venue for press conferences and private parties (for 80-100 persons) alike.

The garden, flanked by giant chestnut trees, is the heart and soul of Jardinette. In summer it is a cool grove providing refuge from the noise of the city. In fine weather, the restaurant and the garden are an unforgettable location for barbecue parties.

Reserve your table online now for free through DiningCity: Jardinette Restaurant – Budapest

Tovább:

Click to see opening-times and more

Reviews


4.6

(340 értékelés)


food

4.5

service

4.7

ambience

4.5

"Hozzászólás"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Minden rendben volt, Ételek, felszolgálás, hangulat. Köszönjük!!!
Csaba Németh - Thursday 20/10/2022

"Jardinette - mint mindig, most is kiváló volt!"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Többször voltunk már a Jardinette-ben. Normál ebéd/vacsora, borvacsora, vagy most épp dining city program keretében. A nem extrém módon szűkített menü jól lett összeválogatva, amit mi ettünk, az tényleg mind finomra sikerült, egyedül a Lazac curry-s körete volt az ami nekem nem jött be teljesen.
Borza Gábor - Monday 17/10/2022

"Perfect"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Isteni ételek, megfelelő adagok, kiváló borpárosítás az ételek mellé. A pincérek kedvesek, figyelmesek és segítőkészek. Hangulatos és gyönyörű in/exterior.
Barta Dániel - Sunday 16/10/2022

"Születésnap "

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Ismert étterem a számunkra. Nagyszerű ,finom ételeket választottunk. A hangulat ,az étterem belső nagyon kellemes. Kicsit hideg volt,es emiatt az ételek is gyorsan kihűltek. Nagy előnye az étteremnek ,hogy a különböző étel allergiákra figyelve készíti az ételeket .
Csapenszky Eva - Saturday 15/10/2022

"Jardinette vacsora"

4.0
food: 5 service: 3 ambience: 4
Az ételekkel alapvetően nem volt gond, minden finom volt, az adagok is teljesen el voltak találva. A pincér úr viszont nem figyelt ránk, amikor a rendelést mondtuk, szétszórt volt és nem is volt túl kedves. Ugyanakkor volt egy kedves hölgy aki hozott nekünk italokat, ételeket, miatta a 3 csillag. A belső része az étteremnek nem túl hangulatos, illetve volt egy magánrendezvény is ami szinten egy kis káoszt teremtett az étteremben.
Bartus Eszter - Saturday 15/10/2022

""

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Mindig finom házias ízek, mindig egy kis újítás, különleges ötletek, udvarias, kedves kiszolgálás.
Ravasz Ágnes - Saturday 15/10/2022