Restaurant Jardinette in Budapest

Restaurant Jardinette - hungarian, international food

Make an Online Reservation

Restaurant Jardinette

1112 Budapest, Németvölgyi út 136.

Jardinette
Németvölgyi út 136. , 1112 Budapest

In Budapest's 11th district, on Németvölgyi Road, you'll find Jardinette, welcoming its guests with delicious dishes together with a relaxing vibe.

What kind of place is Jardinette? It's a true 21st-century garden restaurant where you immediately feel at home entering. Where the ample chestnut trees provide shade even in the summer heat, and in the enchanting conservatory, you can sit in the garden all year round. Where you can taste the most delicious deer stew, juicy steak, or vegan dishes or perhaps the smoky pork loin prepared in our BBQ smoker. Where the family recipe Grandma's walnut cake, French lemon tart, or Chocolate mousse evoke the memories and true flavors of almost forgotten homemade delicacies.
Come in for a good glass of craft beer or a spritzer on a leisurely day, sip excellent craft roasted coffee after lunch or dinner, lean back in your chair, and enjoy life! It's that simple. That's Jardinette.

Reserve your table online now for free through DiningCity: Jardinette – Budapest

Tovább:

Click to see opening-times and more

Reviews


4.6

(404 értékelés)


food

4.5

service

4.7

ambience

4.5

"Csodálatos hely ízletes ételek"

4.7
food: 4 service: 5 ambience: 4
Most voltunk először, de biztosan nem utoljára ebben az étteremben. Nagyon jó, hogy ki van írva mely étel glutén-laktózmentes/ vegán. Nőnap alkalmából virágot is kaptunk. Az ételek nagyon ízletesek voltak az ételhez ajánlott borok pedig finomak. Kint már nem kaptunk helyet, de a belső teremben az autentikus berendezés tette különlegesség a hangulatot. A tápiokapudingot én egy fokkal édesebben szeretem.
Noémi Varga - Sunday 07/04/2024

"Nagyon finom ételek"

4.7
food: 5 service: 5 ambience: 4
Nagyon finom fogások, kifogástalan kiszolgálás. Annyi negatív, hogy sajnos a télikertben rendezvény volt, így nem oda kaptuk az asztalt.
Körmendi Anna - Wednesday 03/04/2024

""

4.8
food: 4 service: 5 ambience: 5
Nagyon jol ereztuk magunkat, a fogasok pompasak voltak, a helyszin hangulata nagyon megfogott, bar kora tavasszal a fak meg koparak, de konnyen el lehet kepzelni milyen csodalatos a belso kert kesobb! Biztosan visszaterunk meg, koszonjuk az elmenyt!
Szalay Orsi - Tuesday 26/03/2024

"Jardinette ètterem vèlemèny"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Nagyon ízletes volt az ètel. Tökèletes a kiszolgàlàs. Kellemesen èreztük magunkat az ètteremben Mindennel elégedettek voltunk.
Szakàcs Gyöngyi - Monday 25/03/2024

"Hangulatos étterem"

4.3
food: 4 service: 4 ambience: 5
Kedves kiszolgálás, de a borok valahogy mindig lemaradtak. Ízletesek voltak az ételek, minden rendben volt, de a 3*hoz méltó "extra" érzés elmaradt.
Juhász Lídia - Monday 25/03/2024

"Átlagos"

3.7
food: 3 service: 4 ambience: 4
Átlagos. Diós süti viszont kiemelkedő.
V V. L. - Monday 25/03/2024