ARAZ Restaurant - french, hungarian food

Make a Online Reservation

ARAZ Restaurant

1074 Budapest, Dohány utca 42-44.

ARAZ Restaurant
Dohány utca 42-44. , 1074 Budapest

In Budapest district 7, as part of the newest Continental Hotel Zara, Restaurant ARAZ awaits its guests with its French, Hungarian & international cuisine.

Find on the menu of the new restaurant ARAZ the finest masterpieces of the Hungarian and French cuisine, prepared exclusively for you with the state-of-the-art foodmaking procedures of the 21st century by chef Áron Barka and his team. The French cuisine is at least as exciting for flavour-lovers as the exploration of a new continent for globetrotters.

The unique flavors, the well-defined seasoning, and the typically abundant combinations of the Hungarian cuisine are inviting guests starving for a unique flavor-experience to an exciting gastronomic adventure.

Dishes of old coupled with the highest-tech foodmaking procedures – that is what we offer you on our Hungarian menu.

Reserve your table online now for free through DiningCity: Araz Restaurant – Budapest

Tovább:

Click to see opening-times and more

Reviews


4.5

(517 értékelés)


food

4.5

service

4.6

ambience

4.5

"Egy hely, amiben nem lehet csalódni!"

4.7
food: 5 service: 5 ambience: 4
Régóta ismerem az Araz éttermet, engem is megismernek. Ettől függetlenül látom, milyen szeretettel, szakmai alázattal szolgálják ki az egyszeri vendéget is. A konyha mindig jó, igazán rosszat még sosem ettem, legyen szó déli menüről, sunday brunchról, vagy borvacsoráról. A hangulat remek, az elegáns milliő garantált. Ár-értékben is verhetetlen.
Márta - Monday 12/11/2018
Reply of ARAZ Étterem:
Kedves Márta! Nagyon köszönjük elismerő szavait és még jobban örülünk, hogy megosztotta velünk. Reméljük a jövőben is üdvözölhetjük Önt az éttermünkben. Minden jót kívánunk. ARAZ Étterem.

"Telitalálat"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Csak ajánlani tudom, a konyhája remek, az ételek ízletesek, a személyzet udvarias, figyelmes és az élőzene is nagyszerű. Köszönjük!
Gajdos Erzsébet Borbála - Tuesday 13/03/2018

"Sz"

3.8
food: 4 service: 3 ambience: 4
A főétel csodálatos, az előétel és a desszert felejthető. Sajnos a felszolgálóktól folyamatosan azt éreztem, hogy rá akarnak beszélni az alkohol fogyasztásra. Négyszer kérdezték meg, hogy kérek-e bort... Plusz egy mondatot sem tudtam befejezeni, mert állandóan ott voltak.
Sz - Monday 12/03/2018

"Araz"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Nagyon finom ételek, gyors kiszolgálás
Nikolics Zorán - Monday 12/03/2018

"Étteremhét 2018"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Minden finom volt, nem kellett sokat várni, a desszertünk helyett véletlen másikat hoztak de ezen kívül minden szuper volt, jól éreztük magunkat.
Metzger Sára - Monday 12/03/2018

"Pazar Araz"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Fantasztikus vacsora, pazar ízletes és igényesen tálalt ételekkel. Köszönjük
.. - Sunday 11/03/2018