ARAZ Restaurant - hungarian, international food

Make a Online Reservation

No online reservation possible


More information on the restaurant’s own website:
http://www.araz.hu

ARAZ Restaurant

1074 Budapest, Dohány utca 42-44.

ARAZ Restaurant
Dohány utca 42-44. , 1074 Budapest

We await our dear guests with a varied, delicious daily menu, seasonal gastronomic specialties, unique wine dinners, Sunday feasts and much more!
While located at the centre of the bustling city, the inner terrace of the restaurant feels to be far away from all its noise and awaits the people hungry for culinary delights as a real oasis during the summer months.

Barka Áron Chef de Cuisine is a stalwart member of the team since the restaurant’s opening. In addition to his creativity and innovations, the excellent ingredients, the unique menu and the expertly developed wine list are all cornerstones of our restaurant.
We invite our guests for a gastronomic adventure that is unique and intense, in which the old and the new meet, which, while not distancing itself from traditional Hungarian gastronomy, still fuses the past into the present using modern kitchen technology.

Reserve your table online now for free through DiningCity: Araz Restaurant – Budapest

Tovább:

Click to see opening-times and more

Reviews


4.5

(533 értékelés)


food

4.5

service

4.6

ambience

4.5

"Jó ... is lehetne."

3.7
food: 3 service: 4 ambience: 4
Dining City keretén belül étkeztünk ott. Alapvetően egy jó étterem, de ... Az egyik főételnél (levendulás kacsamell) nem gondolták fontosnak tájékoztatni minket, hogy souvid eljárással készül, ami miatt az inkább volt érezhető nyersnek, mint sültnek. Mikor ezt szóvá tettük, azt a reakciót kaptuk, hogy mindenkinek így készítik. Amit még furcsálltam, hogy az előétel edényeit akkor próbálta a pincér elvinni, amikor már felszolgálni jött a főételt. Mi tettük az asztal szélére a leveses edényeket.
Márton - Sunday 22/03/2020

"minden ok"

4.5
food: 5 service: 4 ambience: 4
A levesek finomak voltak, a mangalica és a kacsa húsa perfekt volt, desszertek is teljesen hibátlanok. A kronavírus által megtizedelt városban a hangulat nem volt tökéletes, de ez a körülményeknek, nem pedig a személyzetnek a hibája. Ez volt a 3. étterem a program során, amit meglátogattunk, egyértelműen a legjobb étellel.
H Sándor - Monday 16/03/2020

""

4.8
food: 4 service: 5 ambience: 5
Remek étkek, szuper kiszolgálás! :)
Bogi - Monday 16/03/2020

"Mindenben a legmagasabb színvonal"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Az Araz Étterem Budapest szívében található. Az Étterem nyugodt hangulatú, elegáns környezetet biztosít, fantasztikus konyhával, udvarias személyzettel. Színeiben, eleganciájában és odafigyelésében páratlan élményt nyújt pároknak, vagy kisebb társaságoknak egyaránt.
Gábor - Monday 16/03/2020

"Hibátlan vacsora"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Nagyon régóta el akartunk jönni ide,és hatalmas élmény volt. A kiszolgálás nagyon figyelmes,a hangulat hibátlan, a konyha tökéletes. Mindenkinek csak ajánlani tudom.
Pacz Mercedes - Monday 16/03/2020

"Remek ételek"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Nagyon jól éreztük magunkat! Mind az ételek mind a kiszolgálás kifogástalan volt.
Sztupi - Sunday 15/03/2020