ARAZ Étterem - magyar, nemzetközi konyha

Képek az étteremről

ARAZ Étterem

1074 Budapest, Dohány utca 42-44.

ARAZ Étterem
Dohány utca 42-44. , 1074 Budapest

Egész évben változatos, ízletes napi menüvel, szezonális gasztronómiai különlegességekkel, egyedülálló borvacsorákkal, vasárnapi lakomával és sok más érdekességgel várjuk kedves Vendégeinket!
Az étterem belső terasza a nyüzsgő belváros közepén, ám mégis a zajoktól távol, a nyári hónapokban valódi oázisként várja a kulináris élvezetekre vágyó közönséget.

Barka Áron –chef de cuisine–, az étterem 2010-es megnyitása óta a csapat oszlopos tagja. Az ő kreativitása és innovációi mellett a kiváló alapanyagok, az egyedülálló étlap, valamint a nagy szaktudással kidolgozott borlap is mind éttermünk alapkövei.
Egy olyan gasztronómiai kalandra hívjuk vendégeinket, mely páratlan és intenzív, melyben a régi és az új találkozik, amely bár nem távolodik el a tradicionális magyar gasztronómiától, mégis a modern konyhatechnológia segítségével a múltat fuzionálja a jelenbe.

Videós bemutató az étteremről IDE KATTINTVA érhető el.

Foglalja le asztalát ingyenesen online a DiningCity-n: Araz Étterem – Budapest

Tovább:

Információk az étteremről

Értékelések és vélemények


4,5

(566 értékelés)


Konyha

4.5

Kiszolgálás

4.6

Hangulat

4.5

"Kreatíiv konyha"

4,3
Konyha: 4 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 4
Nem először jártunk itt, s nem is utoljára. Minden remek, az ételek, a kiszolgálás, sőt a hangulat is, amit egy ilyen helyen nagyon nehéz beazonosítani. Finomak voltak a levesek, s nagyon ízletes volt a főétel. A beiglitől többet vártunk a megnevezés alapján, de azért finon volt.
Berényi Sarolta - 2024. január 03., szerda 14:17

"Étteremhét 2023 ősz"

4,5
Konyha: 3 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Az étterem nagyon jó helyen található, az autóval érkezők számára a parkolás kihívást jelenthet. Az asztalok szellősen voltak elhelyezve megadva a vendégeknek a privát szférát. A kiszolgálás megfelelő ütemben zajlott, a felszolgáló kedvesen felhívta a figyelmünket hogy az utánunk érkező 10 fős csoport előtt próbáljunk meg választani, hogy ne kelljen sokat várakozni az fogásokra. Meglepetésként először egy amouse-bouche jött, ez nagyon finom volt. Az előételeknél a gulyás lehetett volna karakteresebb, úgy tűnt mintha a zöldség csak a legvégén került volna bele a levesbe, és nem együtt főtt volna a kettő. Ettől eltekintve az előételek jók voltak. A főételeknél az okraragus csirke finom volt és jól készült, viszont a másik főételnél a kacsamell túlment és rágós volt. A fűszerezés és az adagok mérete jól el volt találva. A desszertek nagyon finomak voltak, a málnás tiramisu külön dicséretet érdemel! Összességében hangulatos a hely, szimpatikus és figyelmes személyzettel.
J Viktor - 2023. október 29., vasárnap 10:48

"Csalódás"

3
Konyha: 3 Kiszolgálás: 1 Hangulat: 4
Az etelek fele tokeletes volt a fele vallalhatatlan. Csalodas volt szamunkra, tobbet nem hiszem, hogy megyunk ide.
N B - 2023. október 21., szombat 09:14

"Minden nagyon finom volt"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Minden nagyon finom volt
Fürjes Dóra - 2023. október 17., kedd 08:49

""

4,5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 3
Egy szellős szállodai hallban éreztük magunkat, a fekete-arany design pedig poszthumán-funerális jelleget kölcsönöz az "étteremnek", pedig a konyha jó, az ételek finomak, a kiszolgálás rendben van. A borok kissé túlárazottaknak tűnnek, itt nem fognak dalra fakadni a vendégek. Lehet, hogy ez volt a cél...?
Rita - 2023. október 16., hétfő 12:32

"Vacsora két főre"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Nyugalmas volt a hangulat, gyors volt a kiszolgálás, finom és elegendő volt az étel.
T. Lívia - 2023. október 16., hétfő 06:03