ARAZ Étterem - magyar, nemzetközi konyha

Képek az étteremről

ARAZ Étterem

1074 Budapest, Dohány utca 42-44.

ARAZ Étterem
Dohány utca 42-44. , 1074 Budapest

Egész évben változatos, ízletes napi menüvel, szezonális gasztronómiai különlegességekkel, egyedülálló borvacsorákkal, vasárnapi lakomával és sok más érdekességgel várjuk kedves Vendégeinket!
Az étterem belső terasza a nyüzsgő belváros közepén, ám mégis a zajoktól távol, a nyári hónapokban valódi oázisként várja a kulináris élvezetekre vágyó közönséget.

Barka Áron –chef de cuisine–, az étterem 2010-es megnyitása óta a csapat oszlopos tagja. Az ő kreativitása és innovációi mellett a kiváló alapanyagok, az egyedülálló étlap, valamint a nagy szaktudással kidolgozott borlap is mind éttermünk alapkövei.
Egy olyan gasztronómiai kalandra hívjuk vendégeinket, mely páratlan és intenzív, melyben a régi és az új találkozik, amely bár nem távolodik el a tradicionális magyar gasztronómiától, mégis a modern konyhatechnológia segítségével a múltat fuzionálja a jelenbe.

Videós bemutató az étteremről IDE KATTINTVA érhető el.

Foglalja le asztalát ingyenesen online a DiningCity-n: Araz Étterem – Budapest

Tovább:

Információk az étteremről

Értékelések és vélemények


4,5

(533 értékelés)


Konyha

4.5

Kiszolgálás

4.6

Hangulat

4.5

"Jó ... is lehetne."

3,7
Konyha: 3 Kiszolgálás: 4 Hangulat: 4
Dining City keretén belül étkeztünk ott. Alapvetően egy jó étterem, de ... Az egyik főételnél (levendulás kacsamell) nem gondolták fontosnak tájékoztatni minket, hogy souvid eljárással készül, ami miatt az inkább volt érezhető nyersnek, mint sültnek. Mikor ezt szóvá tettük, azt a reakciót kaptuk, hogy mindenkinek így készítik. Amit még furcsálltam, hogy az előétel edényeit akkor próbálta a pincér elvinni, amikor már felszolgálni jött a főételt. Mi tettük az asztal szélére a leveses edényeket.
Márton - 2020. március 22., vasárnap 10:28

"minden ok"

4,5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 4 Hangulat: 4
A levesek finomak voltak, a mangalica és a kacsa húsa perfekt volt, desszertek is teljesen hibátlanok. A kronavírus által megtizedelt városban a hangulat nem volt tökéletes, de ez a körülményeknek, nem pedig a személyzetnek a hibája. Ez volt a 3. étterem a program során, amit meglátogattunk, egyértelműen a legjobb étellel.
H Sándor - 2020. március 16., hétfő 09:25

""

4,8
Konyha: 4 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Remek étkek, szuper kiszolgálás! :)
Bogi - 2020. március 16., hétfő 08:52

"Mindenben a legmagasabb színvonal"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Az Araz Étterem Budapest szívében található. Az Étterem nyugodt hangulatú, elegáns környezetet biztosít, fantasztikus konyhával, udvarias személyzettel. Színeiben, eleganciájában és odafigyelésében páratlan élményt nyújt pároknak, vagy kisebb társaságoknak egyaránt.
Gábor - 2020. március 16., hétfő 08:14

"Hibátlan vacsora"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Nagyon régóta el akartunk jönni ide,és hatalmas élmény volt. A kiszolgálás nagyon figyelmes,a hangulat hibátlan, a konyha tökéletes. Mindenkinek csak ajánlani tudom.
Pacz Mercedes - 2020. március 16., hétfő 07:22

"Remek ételek"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Nagyon jól éreztük magunkat! Mind az ételek mind a kiszolgálás kifogástalan volt.
Sztupi - 2020. március 15., vasárnap 09:41