Budapest Bisztró Csárda - Budapest

Budapest Bisztró Csárda - magyar konyha

Képek az étteremről

Budapest Bisztró Csárda

1054 Budapest, Vécsey utca 3.

Budapest Bisztró Csárda
Vécsey utca 3. , 1054 Budapest

A minőségi magyar konyha kedvelőit várja a megújult Budapest Bisztró Csárda a belvárosban, a Parlamenttől mindössze 2 percre.

 

Kedves Vendégeink!
Köszönjük minden kedves régi és új Vendégünknek, hogy bizalmat szavaztak nekünk az elmúlt 8 évben! Ezúton szeretnénk megragadni az alkalmat, hogy ismételten bemutatkozzunk!

Nagy múltú éttermünk a magyar gasztro forradalom hajnalán 2012-ben nyitotta meg kapuit Önök előtt. Rövid zárva tartást követően, a Budapest Bisztró 2020 őszén teljes belsőépítészeti ráncfelvarráson, és imázscserén esett át. A Bisztró – Csárda elnevezés, teret enged a tradicionális magyar ételek hagyomány őrző módon való prezentálásához, egy kis fine dining rafinériával ötvözve.

Küldetésünknek tartjuk, hogy a tradicionális magyar ételeket, évtizedes hagyományainkat megőrizve újra bemutassuk Vendégeinknek.

Legendás Gulyásleves! Nemzetközi szinten is a magyar konyha egyik leghíresebb fogása, ízeiben megtestesíti mind azt, amit éttermünk képvisel.

Több mint 120 főt befogadó éttermünk, a Parlament közvetlen szomszédságában található a festői szépségű Vécsey utcában. Legyen szó, családi eseményről, baráti összejövetelekről, modern köntösbe bujtatott, autentikus Csárda hangulatát mégis megőrző éttermünk tökéletes választás.

Utcafrontunkon található a belváros egyik legnagyobb terasza, amely szintén több mint 100 főt képes befogadni. Télen is van lehetőség az szabadban való étkezésre, hiszen korszerűen felszerelt teraszunkon vendégeink hagyományos öntött vas lábosokból élvezhetik házias fogásainkat. Garantáltan forró!

Szakmai szempontból kiváló csapatunk, sokéves tapasztalattal rendelkezik, nagyszabású rendezvények lebonyolításában. Tágas tereinknek, és fogásaink széles választékának köszönhetően, rendezvényeinknek már csak az Önök képzelete szab határt.

A tehetséges, és szakmailag elismert Elek Richárd foglalja el a konyhafőnök szerepét. Richárd háromszoros Bocuse D’or döntős, mely a világ egyik legrangosabb főzőversenye. Emellett pedig olyan elismeréseket tudhat magáénak, mint Chaine Des Rotisseurs Világszervezet magyarországi egyesülete által megszervezett verseny 2. helyezése.  A WACS Global Chef Challenge Prágában megrendezett döntőjén ezüstéremmel lett kitüntetve. A Thessaloniki világdöntőben pedig 10. helyezést tudhat a magáénak, ezzel megelőzve 14 nevezett országot.

Tradicionális csárda ételeket felvonultató a’la carte étlapunkon felül, októbertől változó Chef ajánlatokkal is készülünk. Ajánlatainkat a szezonális hozzávalók, és a magyar hagyományok évközi váltakozása alapján állítjuk össze.

Éttermünk 2012 óta minden évben elnyerte a Best of Budapest díjat, amelyben azokat a szolgáltatókat részesítik, akik állandó magas minőségű szolgáltatást nyújtanak. Szintén minden évben részesültünk a ’Trip Advisor Travellers’ Choice’ kitüntetést. Ez a platform legmagasabb szintű elismerése, melyet csak a szolgáltatók legjobb 10%-a érhet el.

Foglalja le asztalát ingyenesen online a DiningCity-n: Budapest Bisztró Csárda - Budapest

Tovább:

Információk az étteremről

Értékelések és vélemények


4,6

(953 értékelés)


Konyha

4.6

Kiszolgálás

4.7

Hangulat

4.6

"Dining City 4 fogásos ajánlat"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Nem sokat kellett gondolkozni hogy mire hány csillagot adjunk, mert minden hibátlan volt. Kellemes a terasz, jó kis élőzene szólt. Mindenki nagyon profi és kedves volt a személyzetben aki az asztalunknál járt, és nagyon flott, jó ütemű volt a kiszolgálás végig. Az ételek minden szinten szuper ízletesek voltak, semmibe nem lehetett belekötni. Nagyon ajánlott a hely, és ha legközelebb is lesz hasonló ajánlat akkor biztosan megint megyünk ide enni. Köszönjük szépen.
Pusztai Ádám - 2021. július 14., szerda 13:31

"Értékelès"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Kedves kiszolgálás, csodás hangulat, szép hely
Fónyad Anna - 2021. június 30., szerda 04:08

"Nem jött be"

1,5
Konyha: 1 Kiszolgálás: 1 Hangulat: 1
Figyelmesebben kellett volna olvasnom a korábbi értékeléseket... Érkezéskor úgy tűnt nem is tudnak a foglalásról, de "mindjárt megoldjuk". A kinyomtatott előjegyzésén összesen 2 foglalást láttam az estére, a teraszon kb. 4 asztalnál volt vendég, ami nagyjából így is maradt egész este. Érezd magad kellemetlenül kezdet. Annak ellenére, hogy alig volt vendég, az a'la carte-sok nagy része salátát és pizzát evett, sikerült 3 óra alatt elfogyasztani az ízelítő adag menüsort. Rendkívül kis adagok (erre az egyre készültünk), ízvilágban a saláta önteten kívül semmi, ami megfogott volna. A húslevest hidegen hozták ki; a sokat emlegetett őz főétel eleve nem is volt kérhető (a pincér szerint rendkívül sok fogyott belőle); a rizottó csak köret értékű volt; desszertek felejtősek (amúgy sem lehetett kikanalazni a szűkülő szájú vizespohárból leveses kanállal). Hangulatot a "kihaltság" nyugalma uralta, a meccs miatt az élő zene véget ért, pedig a meccset a nagy kivetítőn mindössze 1 vendég követte, másokat nem is érdekelt. Ha egy étterem meghirdet egy Dining City akciót, rosszul is elsülhet, mint az ő esetükben.
Mangó Éva - 2021. június 29., kedd 04:53

"Vacsora"

3
Konyha: 3 Kiszolgálás: 4 Hangulat: 2
Nem voltunk még az étteremben, így egy próba vacsorát terveztünk az adott fogások közül. A kiszolgáló személyzet kedves volt, itt-ott volt csúszás a fogások tálalásával, de összességében jó volt. Az ételek ízei átlagosnak mondhatók és a mennyiségük is kifogásolható volt, tekintve azt, hogy a'la carte rendelés esetén ugyanazon étel mennyiségei eltérőek voltak. Ami rontott a hangulaton, hogy főétel esetén nem volt teljes a választék, ez azért volt bosszantó, mert előrendelés esetén igencsak lehet számítani a vendégekre. Egy dolog volt kifejezetten zavaró, hogy egy alulöltözött személy (tulajdonos/vezető) hangosan, kioktató módon folyamatosan degradálta a kiszolgáló személyzetet a vendégek előtt, ezt véleményem szerint (még, ha jogos is a kiakadás, vagy hiba észrevétele) nem a célközönség előtt mondjuk el az adott alkalmazottnak. Bízom benne, hogy ez az üzenet eljut az elkövető felé. Az élőzene viszont kellemes volt. Összességében egy közepest tudnék mondani az étteremre, első vásárlóként/vendégként.
Péter Péter - 2021. június 28., hétfő 13:17

"Lassan járj..."

2,8
Konyha: 4 Kiszolgálás: 2 Hangulat: 2
Foglalás előtt el kellett volna olvasni az értékeléseket. Sajnos tényleg nagyon lassan kaptuk meg az ételeket. Nyilvánvalóan el van úszva a konyha, 4 fogás 2.5 óra (bár a korábbi értékelések alapján ezzel még jól is jártunk). A fizetésre is külön 15 percet kellett várni, pedig még a desszert előtt szóltunk. Világos, sok vendég volt, de ez így akkor sem kellemes élmény, hiába kaptunk "ajándék" vizet, ennél valami többre/jobbra lenne szükség. A hangulatot rontja a méretes káosz, úgy mint összekevert asztalok/italok/ételek, plusz a személyzet látható feszültsége. Az ételek finomak voltak, kivéve az őzcsülökhöz adott száraz és íztelen házi "gnocchit". A panna cotta, bár finom, de nem panna cotta. Szegény szomszéd asztalnál ülő osztrák(?) úr végül nem kapott sört, pedig háromszor kért. :)
Szűcs Balázs - 2021. június 28., hétfő 11:55

"Finom vacsora kellemes környezet "

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Az étterem tágas teraszán kaptunk helyet. A pincér a rendelés felvételekor készségesen válaszolt kérdéseinkre. A négy fogasos étel sor nagyon ízletes volt. A tálalás módja igazi esztétikai élményt nyújtott.
Csapenszky Eva - 2021. június 28., hétfő 09:36