Budapest Bisztró Csárda - Budapest

Budapest Bisztró Csárda - magyar konyha

Képek az étteremről

Budapest Bisztró Csárda

1054 Budapest, Vécsey utca 3.

Budapest Bisztró Csárda
Vécsey utca 3. , 1054 Budapest

A minőségi magyar konyha kedvelőit várja a megújult Budapest Bisztró Csárda a belvárosban, a Parlamenttől mindössze 2 percre.

 

Kedves Vendégeink!
Köszönjük minden kedves régi és új Vendégünknek, hogy bizalmat szavaztak nekünk az elmúlt 8 évben! Ezúton szeretnénk megragadni az alkalmat, hogy ismételten bemutatkozzunk!

Nagy múltú éttermünk a magyar gasztro forradalom hajnalán 2012-ben nyitotta meg kapuit Önök előtt. Rövid zárva tartást követően, a Budapest Bisztró 2020 őszén teljes belsőépítészeti ráncfelvarráson, és imázscserén esett át. A Bisztró – Csárda elnevezés, teret enged a tradicionális magyar ételek hagyomány őrző módon való prezentálásához, egy kis fine dining rafinériával ötvözve.

Küldetésünknek tartjuk, hogy a tradicionális magyar ételeket, évtizedes hagyományainkat megőrizve újra bemutassuk Vendégeinknek.

Legendás Gulyásleves! Nemzetközi szinten is a magyar konyha egyik leghíresebb fogása, ízeiben megtestesíti mind azt, amit éttermünk képvisel.

Több mint 120 főt befogadó éttermünk, a Parlament közvetlen szomszédságában található a festői szépségű Vécsey utcában. Legyen szó, családi eseményről, baráti összejövetelekről, modern köntösbe bujtatott, autentikus Csárda hangulatát mégis megőrző éttermünk tökéletes választás.

Utcafrontunkon található a belváros egyik legnagyobb terasza, amely szintén több mint 100 főt képes befogadni. Télen is van lehetőség az szabadban való étkezésre, hiszen korszerűen felszerelt teraszunkon vendégeink hagyományos öntött vas lábosokból élvezhetik házias fogásainkat. Garantáltan forró!

Szakmai szempontból kiváló csapatunk, sokéves tapasztalattal rendelkezik, nagyszabású rendezvények lebonyolításában. Tágas tereinknek, és fogásaink széles választékának köszönhetően, rendezvényeinknek már csak az Önök képzelete szab határt.

A tehetséges, és szakmailag elismert Elek Richárd foglalja el a konyhafőnök szerepét. Richárd háromszoros Bocuse D’or döntős, mely a világ egyik legrangosabb főzőversenye. Emellett pedig olyan elismeréseket tudhat magáénak, mint Chaine Des Rotisseurs Világszervezet magyarországi egyesülete által megszervezett verseny 2. helyezése.  A WACS Global Chef Challenge Prágában megrendezett döntőjén ezüstéremmel lett kitüntetve. A Thessaloniki világdöntőben pedig 10. helyezést tudhat a magáénak, ezzel megelőzve 14 nevezett országot.

Tradicionális csárda ételeket felvonultató a’la carte étlapunkon felül, októbertől változó Chef ajánlatokkal is készülünk. Ajánlatainkat a szezonális hozzávalók, és a magyar hagyományok évközi váltakozása alapján állítjuk össze.

Éttermünk 2012 óta minden évben elnyerte a Best of Budapest díjat, amelyben azokat a szolgáltatókat részesítik, akik állandó magas minőségű szolgáltatást nyújtanak. Szintén minden évben részesültünk a ’Trip Advisor Travellers’ Choice’ kitüntetést. Ez a platform legmagasabb szintű elismerése, melyet csak a szolgáltatók legjobb 10%-a érhet el.

Foglalja le asztalát ingyenesen online a DiningCity-n: Budapest Bisztró Csárda - Budapest

Tovább:

Információk az étteremről

Értékelések és vélemények


4,6

(958 értékelés)


Konyha

4.6

Kiszolgálás

4.7

Hangulat

4.6

"normal taste, not very surprising, service is good"

3
Konyha: 2 Kiszolgálás: 4 Hangulat: 2
food is ok, location is good, can see the pariliment directly.
Alice C - 2023. október 16., hétfő 07:11

""

4,5
Konyha: 4 Kiszolgálás: 4 Hangulat: 4
A hely nagyon kellemes, a kiszolgálással is meg voltunk elégedve, az ételek nagyon finomak, kivéve a madártej, ami iszonyúan túl volt cukrozva.
Oláh Attila - 2023. október 13., péntek 14:15

"Szuper vacsora"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Az ételek szuperek voltak. A filet mignon tökéletesre volt sütve, a madártej maradandó élményt adott.
Kovács Kristóf - 2023. október 12., csütörtök 21:22

"A legjobb budapesti étterem"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
A gulyás tényleg legendás.
Ujhelyi Dóra - 2023. október 08., vasárnap 08:08

"Busapest Bisztro Csarda"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Mindennel teljes mertekben elegedettek voltunk. A kereseinket figyelembe vettek, gyors es udvarias volt a kiszolgalas. Az etelek esztetikusak es izletesek voltak. Ez nem egy olyan jellegü etterem, ahol a mennyiseg van elöterben. Az arat viszont magasnak talaltuk.
Dorottya Kühn - 2023. október 06., péntek 08:40

"Dining City 4 fogásos ajánlat"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Nem sokat kellett gondolkozni hogy mire hány csillagot adjunk, mert minden hibátlan volt. Kellemes a terasz, jó kis élőzene szólt. Mindenki nagyon profi és kedves volt a személyzetben aki az asztalunknál járt, és nagyon flott, jó ütemű volt a kiszolgálás végig. Az ételek minden szinten szuper ízletesek voltak, semmibe nem lehetett belekötni. Nagyon ajánlott a hely, és ha legközelebb is lesz hasonló ajánlat akkor biztosan megint megyünk ide enni. Köszönjük szépen.
Pusztai Ádám - 2021. július 14., szerda 13:31