IKON Étterem (Debrecen) - Debrecen

Small 18d15eec 8132 49e6 a79f f63c337861ab

Képek az étteremről

IKON Étterem (Debrecen)

IKON Étterem (Debrecen)
Piac utca 23. , 4025 Debrecen

Debrecen csúcsétterme, az IKON étterem kiváló alapanyagokkal és szezonális ajánlatokkal várja Vendégeit a Nagytemplomtól 2 percre.

A vidék ízei egy étlapban összpontosulnak  belvárosi éttermünkben, melynek  kézműves konyháját az alapanyagok minősége, az egyszerűség, a letisztultság és a szezonalitás jellemzi.
Ételeink elkészítésénél elsősorban az elkötelezett, környékbeli kistermelők  termékeit használjuk, akik ellátnak minket tanyasi tyúkkal, mangalicával, Charolais marhával és friss zöldségekkel.
Az apró vendégekre is gondolunk, számukra gyermekmenüt kínálunk, a várakozás perceire színes ceruzával, kifestővel szolgálunk. Kézműves konyhánkban minden nap friss kenyeret sütünk, házi tojásból gyúrjuk a tésztát, saját fűszerkertet gondozunk, a kényelmi termékeket kerülve a lehető legtöbb hozzávalót magunk készítjük el. Az IKON egyet jelent Debrecennel, a tiszta alapanyagokkal, és a vendégek iránti tisztelettel.
Helyben készített alapanyagaink: alaplevek, lekvárok, befőttek, frissen sült házi kenyér és házi tészta, házi szörpök, saját fűszerkert, saját érlelésű sonkák és kolbászok, töltött bonbonok.
Foglaljon helyet a konyhában!

Hat fős séfasztalunk különlegessége, hogy  teljes rálátást nyújt a konyhában zajló folyamatoknak, látja a beérkező rendelések menetét, az előkészületeket, a konyha vidám kommunikációját. Miközben az étel útját követi, séfünk megosztja Önnel a titkokat, hogyan készül az adott fogás, honnan szereztük be hozzá az alapanyagot.

Foglalja le asztalát ingyenesen online a DiningCity-n: IKON Étterem – Debrecen

Tovább:

Információk az étteremről

Értékelések és vélemények


4,8

(203 értékelés)


Konyha

4.7

Kiszolgálás

4.8

Hangulat

4.7

"Csak az Ikon!"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Nagyon jól éreztük magunkat! Az ételek változatosak és ízletesek. A kiszolgálás szuper! Mindenkinek ajánlom, Debrecenben ez az egy elfogadható étterem.
Tamás Péter - 2019. február 04., hétfő 20:04

"Remek vacsora"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Remekül összeállított és elkészített ételek. Kedves, figyelmes személyzet
Judit - 2018. október 18., csütörtök 13:42

"Kellemes este az Ikonban"

4,7
Konyha: 4 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Nagyon kellemes este volt! Változatos ételeket szolgáltak fel. A séf még finom ízelítőkkel is kényeztetett bennünket.
Dr. Matolay Ágnes - 2018. október 15., hétfő 12:31

"Értékelés "

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Fantasztikus volt
Szegedi Mariann - 2018. október 15., hétfő 09:13

"IKON, kellemes vacsora kicsit savanyítva"

4,7
Konyha: 4 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
A menü miatt idén az IKON-ban próbáltunk szerencsét. A választott ételek finomak voltak, mindegyik egy-egy élvezeti ízvilág. Gombaleve, hal, tejszínes desszert... Egy dolog viszont elvitt egy csillagot, és ez lehet azért van, mert máshogy kellett volna összeválogatni a menüt: mindhárom ételben a savanyú íz domináns szerepet kapott. Azzal nincs baj, hogy egy kis kuriózumként bele van csempészve az ételbe itt-ott egy aprócska kóstolási élménynek. De az előétel (ami finom és különleges volt) savanykás volt. A gombalevesben az egész gomba volt savanyítva, ami így elvitte az erdei gombás jelleget. A halnál a hagymakarika volt nagyon erős, ami elvitte a hal ízét. A desszertnél pedig a fekete szezámmag erőteljes íze valahogy nem passzolt számunkra a savanykás tartalommal, holott egy kis édesre vágytunk már. Külön-külön minden fogás precíz és jól megálmodott volt. De hogy pont ilyen sorrendbe tettük, elegünk lett a végére. Szerencsére egy nagyon finom kávé megtörte az addigra egyen ízt kapott menü hangulatát, és a kiszolgálás könnyed és elegáns stílusa mindig lehengerlő.
Lakatos Zoltán - 2018. október 15., hétfő 06:17

"Ikon 2018"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Nagy ízletes, esztétikus ételek, megfelelő adagban kerültek tálalásra. Étterem hangulata jó volt, kiszolgálás udvarias és barátságos volt. Kérdéseinkre mindig pontos választ kaptunk a pincértől. Csak ajánlani tudom.
Nagy T - 2018. október 14., vasárnap 13:13