Macok Bisztró (Eger) - Eger

Macok Bisztró (Eger) - magyar, nemzetközi konyha

Képek az étteremről

Macok Bisztró (Eger)

3300 Eger, Tinódi Sebestyén tér 4.

Macok Bisztró (Eger)
Tinódi Sebestyén tér 4. , 3300 Eger

A Macok Bisztróban Eger történelmi belvárosában, az egri Vár és az Imola Udvarház közvetlen szomszédságában várjuk kedves Vendégeinket.

Bisztrónkat a MICHELIN Guide 2022 és 2023 Bib Gourmand díjjal értékelte, éttermünk az ország egyik legjobb étterme és a Stílusos Vidéki Éttermiség tagja.

Bib Gourmand = Jó minőség, jó ár-érték arány!

Nekem jó, ha Neked jó
.. egy játékosan elegáns gasztronómiai élményt kínáló bisztró, ahol a helyi és környékbeli alapanyagok nem csak a tányéron jelennek meg.

Az alapanyagok kiválasztásánál megkerestük a környék legjobb kistermelőit, akik elsőrendű nyersanyagokat biztosítanak, mint például a szilvásváradi pisztrángunk, vagy a bükki sajtkülönlegességeink, melyek az arculatunk részeivé váltak. Szeretjük a hagyományos, régi ízeket felidézni, de megjelenésben kicsit újra gondolva tálalni.

A Macokban található Wineshopunk, ahol az ország neves borászataitól összeválogatott különleges tételek, Egerben kizárólag nálunk, kis tételben is elérhetőek, kedvező, bolti árakon. A Macok egy szerethető hely, ahol generációk élvezhetik együtt a jó ételeket és borokat, mintha otthon lennének, de egy üzleti megbeszélés is kötetlen hangulatban telhet. A gyermekeket külön menüvel és apró játékokkal várjuk, így a szülők is kikapcsolódnak nálunk. Hangulatos udvarunk is kedvelt találkozóhelye baráti társaságoknak és a városba látogató turistáknak.

Szeretettel várjuk mindazokat, akik egy igazán jót szeretnének enni Egerben, majd egy kellemes bort kortyolgatva beszélgetni, akár velünk is.

A csapat és család:
Séf: Macsinka János, akit méltán nevezhetünk Eger séfjének
Étteremvezető: Vitéz Zoltán, igazi házigazda
Kontrolling: Csorba Éva, János felesége

Hotelünk az Imola Udvarház Dessert Hotel az ország top 10 vidéki butikhotele közé került a Gault & Millau kalauz értékelése szerint.

Céges meetingekhez, tréningekhez tökéletes helyszín hotelünk, míg üzleti tárgyaláshoz, ebédhez, vacsorához hangulatos bisztrónkat ajánljuk.

A Macok Bisztróban 70 főig tudunk vállalni céges rendezvényeket, akár zártkörűen is hétköznapokon.

Foglalja le asztalát ingyenesen online a DiningCity-n: Macok Bisztró és Borbár – Eger

Tovább:

Információk az étteremről

Értékelések és vélemények


4,8

(107 értékelés)


Konyha

4.8

Kiszolgálás

4.8

Hangulat

4.8

""

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Minden étel nagyon finom volt, a kiszolgálás pedig figyelmes.
Csonka Orsolya - 2024. március 25., hétfő 06:32

"Ilona"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Minden rendben volt.
Murányiné Simon Ilona - 2024. március 23., szombat 10:32

"Perfekt 101℅"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Tökéletes
Sipeki Jozsef - 2024. március 20., szerda 13:39

"."

4,7
Konyha: 5 Kiszolgálás: 4 Hangulat: 4
.
Veréb Sára Veronika - 2024. március 18., hétfő 20:35

"Delicious "

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
I like the food what I've tasted in Macok Bistro. Interesting combinations of products. The atmosphere is very pleasant, pretty quiet place and friendly staff.
Mezentseva Nadezda - 2024. március 18., hétfő 07:23

"Excellent food, service friendly but small mistake"

3,2
Konyha: 4 Kiszolgálás: 2 Hangulat: 3
The food at Macok was very good, interesting flavour combinations. Unfortunately, no vegetarian on the menu and also bit annoying that one has to choose either menu a or b without being able to tailor the menu. Service was friendly and correct but the desert came already when I was still finishing the main course. Instead of taking the deserts back to the kitchen they were placed on the table next to main course plates. Also minor detail that no bread was put on the table.
Lennart Garritsen - 2024. március 16., szombat 17:30