Hachapuri Grúz Étterem - Budapest

Hachapuri Grúz Étterem - grúz konyha

Képek az étteremről

Hachapuri Grúz Étterem

1065 Budapest, Bajcsy-Zsilinszky út 17.

Hachapuri Grúz Étterem
Bajcsy-Zsilinszky út 17. , 1065 Budapest

Budapest központjában, a Deák tértől pár percre, a Bajcsy-Zsilinszky úton a grúz konyha különlegességeivel várja Vendégeit a Hachapuri étterem.

Az étterem névadó étele a “hachapuri”, töltelékek széles választékával kapható a sajtostól, a zöldségesen keresztül a húsosig. Az étterem grúz szakácsai Budapest vacsora asztalaira varázsolják Grúzia tradicionális fogásait, a frissen sütött kenyereket, lepényeket, a főtt tésztákat, shashlikokat, grill ételeket, friss salátákat, illetve a zöldséges ételek széles választékát is.

Az első hely, ahol igazi grúz gasztrokalandot élhet át! (Grúziát leszámítva persze)

Foglalja le asztalát ingyenesen online a DiningCity-n: Hachapuri Grúz Étterem – Budapest

Tovább:

Információk az étteremről

Értékelések és vélemények


4,4

(672 értékelés)


Konyha

4.4

Kiszolgálás

4.5

Hangulat

4.4

"Gruzia izei"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Minden tökéletes volt
Lajos Csörgő - 2024. április 06., szombat 14:49

"Lehetett volna jobb"

2
Konyha: 2 Kiszolgálás: 1 Hangulat: 2
Hosszú ideig kellett várakoznunk ahhoz, hogy felvegyék a rendelésünket, majd az első fogás után is körülbelül 20 percet kellett várnunk a következőre. A pincér tudatta, hogy nagyon sokan vannak, és ezért úszik a konyha, miközben az étterem félig sem volt tele. Az volt az érzésünk végig, hogy a pincérek fel-alá rohangáltak, hogy elfoglaltnak tűnjenek, de közben nem nagyon csináltak semmit, a tányérjainkat sem vitték el sok ideig (miközben többször felvettük velük a szemkontaktust). Az előétel és a desszert finom volt, azonban a főételnek alig volt íze, be sem tudtam fejezni, olyan semmilyen volt. Nagyon vártuk ezt az éttermet, de sajnos csalódtunk.
Balog Zsuzsanna - 2024. április 04., csütörtök 19:35

"Tökéletes vendéglátás"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Remek ízelítőt kaptunk a grúz gasztronómiából és vendéglátásból. Külön köszönet a kulináris idegenvezetésért, mert ismeretlen terepen néha óvatos az ember és hajlamos elveszni a sok újdonság gyűrűjében. A személyzet kedvessége és figyelmessége példaértékű, ezért minden biztosított volt arra, hogy nagyon jól érezzük magunkat Önöknél.
Lovas Róbert - 2024. március 26., kedd 08:39

"Tapogatózás ismeretlen ízek között"

4,3
Konyha: 4 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 4
A kiszolgálás kifogástalan volt, a pincér kisasszony figyelt ránk, semmit nem hoztak sem túl későn, sem túl korán. A grúz előétel tál nekem csalódás volt, ízek tobzódását vártam, lehet hogy csak rosszul választottam az összetevőket, de számomra unalmas volt. Chihirtma-t kellett volna kérnem, amit a vacsorapartnerem kért, az nagyon finom volt. A főételek jók voltak, a sajtos-tojásos Acharuli hatalmas adag volt, és nagyon finom, a marhahúsos kebab pedig nagyon jól fűszerezett, laktató, meg sem tudtam enni, de minden falatkájában zamatos. A Medoc számomra olyan volt, mint egy kint felejtett mézes krémes, de nem tudom ennek Georgiában milyennek kell lennie, lehet, hogy pont így a tökéletes. Összeségében kellemes vacsoránk volt.
Pápai Marianna - 2024. március 25., hétfő 16:20

""

3,7
Konyha: 2 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 3
Nagyobb társasággal mentünk, korábbi remek tapasztalatok alapján. Sajnos az ételek minősége hullámzó volt: a leves teljesen ízetlen, a babfőzelék sótlan, és nem passzolt hozzá a savanyú, a kacsa finom volt, de nem szedermártást kaptunk, hanem ugyanolyan paradicsomos szószt, mint egy másik főételhez. A padlizsános előétel és a joghurtos desszert kiváló, a gyümölcszselé ehetetlen. A kenyér nagyon finom volt, és a kiszolgálás is kedves. Sajnos ár-érték arány alapján ez nem volt jó választás.
R. J. - 2024. március 25., hétfő 12:37

"Átlagos"

2,8
Konyha: 3 Kiszolgálás: 1 Hangulat: 4
Az Étteremhét keretében voltunk, A kiszolgálással nem vagyok elégedett. Ugyan már alig volt a tányérban de még láthatóan ettem és mellém állt a felszolgáló és megkérdezte hogy elveheti e. Amíg ettünk mindennel nagyon siettek, amikor befejeztük alig tudtunk találni bárkit hogy fizetnénk. Az előételek közül az egyik semmi extra nem volt, a másik ugyan kiváló ízvilág volt, de nagyon kicsi adag. A főételek közül az egyik nagyon kevés volt és semmi extra. A másik finom volt és egész jó adag. A desszertek közül az egyik egész jó adag volt de semmi extra vagy különleges, a másik pedig semmi extra nem volt és még kevés is. A desszert amit szerettünk volna eredetileg pedig már elfogyott. A limonádék érezhetően valami mű szirupból készültek, semmi természetesség nem volt benne. Régóta szerettünk volna menni, párom korábbi jó tapasztalata alapján, most ez kicsit csalódás volt.
Szombathy Rita - 2024. március 25., hétfő 11:04