VakVarjú Csónakház - Budapest

VakVarjú Csónakház - magyar, nemzetközi konyha

Képek az étteremről

VakVarjú Csónakház

1203 Budapest, Vízisport utca 12-18.

VakVarjú Csónakház
Vízisport utca 12-18. , 1203 Budapest

Egy hely, ahol mindenki otthon érezheti magát!


Csodás helyen, Budapest érintetlen Duna-partján kapott helyet a legfiatalabb családtag. A múlt században fénykorukat élő csónakházak visszanyerik régi bájukat és amellett, hogy a vízisport szerelmesei újra birtokba vehetik ezeket az épületeket, megnyílik Dél-Pest és az agglomeráció új étterme és rendezvényközpontja. A sorban harmadik csónakház épületét két részre osztották: a Duna felőli oldalon a VakVarjú legújabb tagja, míg a Vízisport utca felőli oldalon a rendezvényterem, a Dunai CsónakHáz kapott helyet. A két létesítmény egymástól függetlenül üzemel és várja a VakVarjú éttermek szerelmeseit és a rendezvények résztvevőit Pesterzsébeten.


Az étterem közvetlenül a Duna parton elhelyezkedő teraszán élvezhetik a vendégek a nyári napsütést és a hamisítatlan VakVarjú hangulatot.
Egy hely, ahol a Vendég mindig otthon érezheti magát. Legyen szó üzleti ebédről, baráti találkozóról vagy a gyerekekkel elköltött vasárnapi ebédről.
A kellemes hangulathoz náluk hozzátartozik az élő zongorajáték esténként. Látványkonyhájukban lávakövön sütött különlegességek várják a vendégeket. Az étterem borkínálatában is az egyediségre törekedtek, elhozták a magyar borrégiók legjobbjait és szemezgettek a nemzetközi kínálat izgalmas tételeiből. „Konyhámban olyan ételek készülnek, amelyek örömet okoznak. Csapatommal minden nap arra törekszünk, hogy friss, szezonális alapanyagokból kiváló ételek kerülhessenek vendégeink tányérjára. A legkedvesebb számomra a magyar konyha és szívesen kísérletezem a klasszikus és a modern magyar ízek kombinációival.” – Sinka Tamás, a VakVarjú CsónakHáz konyhafőnöke.
Otthonos hangulat, esténként élő zongorajáték, gyermeksarok, kellemes légkör és magyaros ízek egy csipetnyi élménnyel – ezt ígérik a VakVarjú család új éttermében, Pesterzsébeten.


„Csodálatos látni, hogy mennyi ember kötődik érzelmileg Pesterzsébethez. Hisszük, hogy vakvarjús filozófiánkkal, az otthonos, kedves és bohém miliővel, illetve a magyar gasztronómia kitűnő fogásaival a kerület és a környező települések kedvelt éttermévé válunk ebben a romantikus, Duna-parti környezetben. Büszkék vagyunk arra, hogy a VakVarjú éttermekben mindenkit törzsvendégként köszönthetünk, akkor is, ha évente egyszer vagy havonta kétszer érkezik hozzánk. Szeretnénk részesei lenni az alkalomnak: amikor egy család, baráti társaság, régi ismerősök az asztal köré gyűlnek, és jókat beszélgethetnek a szeretteikkel, elfelejthetik mindennapi gondjainkat és felüdíthetik a lelküket is.”

Semsei Rudolf, a VakVarjú éttermek tulajdonosa

 

Foglalja le asztalát ingyenesen online a DiningCity-n: VakVarjú Csónakház – Budapest

Tovább:

Információk az étteremről

Értékelések és vélemények


4,6

(71 értékelés)


Konyha

4.6

Kiszolgálás

4.5

Hangulat

4.7

"érettségi találkozó"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Nagyon hangulatos estét töltöttünk az étteremben. Fantasztikus kiszolgálás, nagyon finom ételek. Köszönjük
Ricsóy Márta - 2021. június 19., szombat 15:43

"kiváló"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Nagyon finom ételek,bőséges adag,kiszolgálás példás,nagyon jó pincérek,remek hely. Csak gratulálni tudok.Köszönettel egy vasárnapi ebédelő.
Sallai Istvánné - 2019. február 05., kedd 13:19

"Kedvenc hely"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Minden tökéletes: ételek, kiszolgálás. Családbarát étterem. Nagyon jól éreztük magunkat. Az étlapja évek óta változatlan ennek a láncnak, az eggyel korábbi verzió sokkal jobb volt. Ennek ellenére Séfük fantasztikus ételekkel egészítette ki.
N. J. - 2019. január 04., péntek 06:55

"Fantasztikus gasztronómiai élmény"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Fantasztikus. A kétszemélyes MÁRTON tál. Fenséges volt. Friss, minden földi jóval elátott gasztonomiai Ízorgia. Kedves-Elözékeny felszolgálás és élő zene. Köszönjük
Barczi József Imre - 2018. november 18., vasárnap 07:06

"Különleges, finom ebéd Márton napkor"

4,3
Konyha: 4 Kiszolgálás: 4 Hangulat: 4
Az étterem nagyon hangulatos, és szerencsére a Márton napi akció ellenére sem volt tele. A párommal kettesben voltunk, őt leptem meg ezzel az ebéddel a születésnapján. Én libaesszenciát ettem maceszgombóccal, utána grillezett libamellet körteraguval és káposztás rétessel. A leves nagyon jó ízű volt, de a maceszgombóc számomra picit sótlannak tűnt, annak ellenére, hogy én magam is kevés sóval főzök. A második fogásban a hús és a körteragu tökéletes volt, ízletes, omlós. Sajnos a rétesnek csak a töltelékét tudtam megenni, mert a tésztája félig nyers maradt, nem sütötték meg eléggé. :-( A párom konfitált libacombot kért vörösboros káposztával és krumplival, ami remek választásnak bizonyult, mert nagyon finom volt. A kiszolgálás gyors és figyelmes volt, habár az elején volt egy kis félreértés, mert én bitter lemont kértem (a Kinley terméke), mire kihoztak egy lime-os limonádét. De az is jól esett, mert keserű (=bitter) volt. ;-( Összességében nagyon jól éreztük magunkat; ez az étterem is hozta a többi Vakvarjú jó színvonalát.
esthajnal - 2018. november 12., hétfő 17:14

"Kellemes ebéd!"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
A szokásos Vakvarjú élmény: finom ételek, kedves kiszolgálás, hangulatos belső tér. Mindenkinek és mindenképpen ajánlom!
Tamás - 2018. november 12., hétfő 10:50