VakVarjú Csónakház - Budapest

VakVarjú Csónakház - magyar, nemzetközi konyha

Képek az étteremről

VakVarjú Csónakház

1203 Budapest, Vízisport utca 12-18.

VakVarjú Csónakház
Vízisport utca 12-18. , 1203 Budapest

Egy hely, ahol mindenki otthon érezheti magát!


Csodás helyen, Budapest érintetlen Duna-partján kapott helyet a legfiatalabb családtag. A múlt században fénykorukat élő csónakházak visszanyerik régi bájukat és amellett, hogy a vízisport szerelmesei újra birtokba vehetik ezeket az épületeket, megnyílik Dél-Pest és az agglomeráció új étterme és rendezvényközpontja. A sorban harmadik csónakház épületét két részre osztották: a Duna felőli oldalon a VakVarjú legújabb tagja, míg a Vízisport utca felőli oldalon a rendezvényterem, a Dunai CsónakHáz kapott helyet. A két létesítmény egymástól függetlenül üzemel és várja a VakVarjú éttermek szerelmeseit és a rendezvények résztvevőit Pesterzsébeten.


Az étterem közvetlenül a Duna parton elhelyezkedő teraszán élvezhetik a vendégek a nyári napsütést és a hamisítatlan VakVarjú hangulatot.
Egy hely, ahol a Vendég mindig otthon érezheti magát. Legyen szó üzleti ebédről, baráti találkozóról vagy a gyerekekkel elköltött vasárnapi ebédről.
A kellemes hangulathoz náluk hozzátartozik az élő zongorajáték esténként. Látványkonyhájukban lávakövön sütött különlegességek várják a vendégeket. Az étterem borkínálatában is az egyediségre törekedtek, elhozták a magyar borrégiók legjobbjait és szemezgettek a nemzetközi kínálat izgalmas tételeiből. „Konyhámban olyan ételek készülnek, amelyek örömet okoznak. Csapatommal minden nap arra törekszünk, hogy friss, szezonális alapanyagokból kiváló ételek kerülhessenek vendégeink tányérjára. A legkedvesebb számomra a magyar konyha és szívesen kísérletezem a klasszikus és a modern magyar ízek kombinációival.” – Sinka Tamás, a VakVarjú CsónakHáz konyhafőnöke.
Otthonos hangulat, esténként élő zongorajáték, gyermeksarok, kellemes légkör és magyaros ízek egy csipetnyi élménnyel – ezt ígérik a VakVarjú család új éttermében, Pesterzsébeten.


„Csodálatos látni, hogy mennyi ember kötődik érzelmileg Pesterzsébethez. Hisszük, hogy vakvarjús filozófiánkkal, az otthonos, kedves és bohém miliővel, illetve a magyar gasztronómia kitűnő fogásaival a kerület és a környező települések kedvelt éttermévé válunk ebben a romantikus, Duna-parti környezetben. Büszkék vagyunk arra, hogy a VakVarjú éttermekben mindenkit törzsvendégként köszönthetünk, akkor is, ha évente egyszer vagy havonta kétszer érkezik hozzánk. Szeretnénk részesei lenni az alkalomnak: amikor egy család, baráti társaság, régi ismerősök az asztal köré gyűlnek, és jókat beszélgethetnek a szeretteikkel, elfelejthetik mindennapi gondjainkat és felüdíthetik a lelküket is.”

Semsei Rudolf, a VakVarjú éttermek tulajdonosa

 

Foglalja le asztalát ingyenesen online a DiningCity-n: VakVarjú Csónakház – Budapest

Tovább:

Információk az étteremről

Értékelések és vélemények


4,6

(81 értékelés)


Konyha

4.6

Kiszolgálás

4.5

Hangulat

4.7

"1203 Téglagyártó út"

3,5
Konyha: 1 Kiszolgálás: 4 Hangulat: 4
A pacal vizes szaftú és szétfőtt az állaga nem megfelelő az íze kritikán aluli a pamkó morzsás hús kemény alig lehetett felvágni a kevertcsalátába csak zöld levelek halma 2 koktél paradicsom felezve a petrezselymes burgonyán nincs petrezselyem a káposzta saláta savanyú nagyon az árakhoz képest ez a minőség elfogadhatatlan a többit már nem írom de lenne még mit
Pelyva Mária - 2024. április 01., hétfő 05:53

"---"

3,5
Konyha: 2 Kiszolgálás: 4 Hangulat: 3
A vadas kritikán aluli,teljesen szétfőtt marhanyak. Somlói galuskából hiányzott a vaniliamártás.A többi étel tökéletes volt.Sajnálom.
Sipos Margó - 2024. március 10., vasárnap 08:50

"Jó hely"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Jó hely
Kiss Kornél - 2024. február 15., csütörtök 07:50

"Vakvarjú éttermek"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Nagyon szeretjük magát a Vakvarjú éttermeket. Mindenhol finomak és bőségesek az ételek. A kiszolgálás kedves és gyors. Mindenképp vissza terünk hogy el töltsünk újabb kellemes órákat.
Moravecz Ferenc - 2024. február 15., csütörtök 07:03

"Ebéd"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Hangulatos helyszín, kiváló ételek.
Szegedi András - 2023. augusztus 14., hétfő 04:59

"Márton nap "

4,8
Konyha: 4 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Ismételten jól éreztük magunkat
Hadzsi Orsolya - 2022. november 14., hétfő 08:32