Restaurant VakVarjú Boat House in Budapest

Restaurant VakVarjú Boat House - hungarian, international food

Make an Online Reservation

Restaurant VakVarjú Boat House

1203 Budapest, Vízisport utca 12-18.

VakVarjú Boat House
Vízisport utca 12-18. , 1203 Budapest

Internatonal & Hungarian cuisine, familiar and romantic atmosphere on the Danube bank at restaurant VakVarjú CsónakHáz.

A place where everybody can feel at home!
A new chick in the nest: opening in June 2018 the latest member of the VakVarjú family is the VakVarjú Boat House on the Pesterzsebet Danube bank.
The youngest family member is located at a fantastic site, on the undisturbed Danube bank of Budapest. The boat houses at their prime during the last century are being renovated into their original charm, and besides serving the lovers of water sports, they provide the venue for the latest new restaurant and event centre of South-Pest and the agglomeration.
On the terrace of the restaurant, directly on the waterfront, our guests may enjoy the original VakVarjú atmosphere.
A place where the Guest can always feel at home. It may be a business lunch, meeting with friends or a Sunday lunch with the kids.
Ambient atmosphere is provided by live piano music in the evenings. In our open kitchen the guests can enjoy watching their speciality meals being prepared on lava stones. The wine list of the restaurant also reflects uniqueness, offering the best of the Hungarian wine regions and a selection of exciting items of international wines.

Reserve your table online now for free through DiningCity: VakVarjú Csónakház – Budapest

Tovább:

Click to see opening-times and more

Reviews


4.6

(71 értékelés)


food

4.6

service

4.5

ambience

4.7

"érettségi találkozó"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Nagyon hangulatos estét töltöttünk az étteremben. Fantasztikus kiszolgálás, nagyon finom ételek. Köszönjük
Ricsóy Márta - Saturday 19/06/2021

"kiváló"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Nagyon finom ételek,bőséges adag,kiszolgálás példás,nagyon jó pincérek,remek hely. Csak gratulálni tudok.Köszönettel egy vasárnapi ebédelő.
Sallai Istvánné - Tuesday 05/02/2019

"Kedvenc hely"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Minden tökéletes: ételek, kiszolgálás. Családbarát étterem. Nagyon jól éreztük magunkat. Az étlapja évek óta változatlan ennek a láncnak, az eggyel korábbi verzió sokkal jobb volt. Ennek ellenére Séfük fantasztikus ételekkel egészítette ki.
N. J. - Friday 04/01/2019

"Fantasztikus gasztronómiai élmény"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Fantasztikus. A kétszemélyes MÁRTON tál. Fenséges volt. Friss, minden földi jóval elátott gasztonomiai Ízorgia. Kedves-Elözékeny felszolgálás és élő zene. Köszönjük
Barczi József Imre - Sunday 18/11/2018

"Különleges, finom ebéd Márton napkor"

4.3
food: 4 service: 4 ambience: 4
Az étterem nagyon hangulatos, és szerencsére a Márton napi akció ellenére sem volt tele. A párommal kettesben voltunk, őt leptem meg ezzel az ebéddel a születésnapján. Én libaesszenciát ettem maceszgombóccal, utána grillezett libamellet körteraguval és káposztás rétessel. A leves nagyon jó ízű volt, de a maceszgombóc számomra picit sótlannak tűnt, annak ellenére, hogy én magam is kevés sóval főzök. A második fogásban a hús és a körteragu tökéletes volt, ízletes, omlós. Sajnos a rétesnek csak a töltelékét tudtam megenni, mert a tésztája félig nyers maradt, nem sütötték meg eléggé. :-( A párom konfitált libacombot kért vörösboros káposztával és krumplival, ami remek választásnak bizonyult, mert nagyon finom volt. A kiszolgálás gyors és figyelmes volt, habár az elején volt egy kis félreértés, mert én bitter lemont kértem (a Kinley terméke), mire kihoztak egy lime-os limonádét. De az is jól esett, mert keserű (=bitter) volt. ;-( Összességében nagyon jól éreztük magunkat; ez az étterem is hozta a többi Vakvarjú jó színvonalát.
esthajnal - Monday 12/11/2018

"Kellemes ebéd!"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
A szokásos Vakvarjú élmény: finom ételek, kedves kiszolgálás, hangulatos belső tér. Mindenkinek és mindenképpen ajánlom!
Tamás - Monday 12/11/2018