Restaurant VakVarjú Boat House in Budapest

Restaurant VakVarjú Boat House - hungarian, international food

Make an Online Reservation

Restaurant VakVarjú Boat House

1203 Budapest, Vízisport utca 12-18.

VakVarjú Boat House
Vízisport utca 12-18. , 1203 Budapest

Internatonal & Hungarian cuisine, familiar and romantic atmosphere on the Danube bank at restaurant VakVarjú CsónakHáz.

A place where everybody can feel at home!
A new chick in the nest: opening in June 2018 the latest member of the VakVarjú family is the VakVarjú Boat House on the Pesterzsebet Danube bank.
The youngest family member is located at a fantastic site, on the undisturbed Danube bank of Budapest. The boat houses at their prime during the last century are being renovated into their original charm, and besides serving the lovers of water sports, they provide the venue for the latest new restaurant and event centre of South-Pest and the agglomeration.
On the terrace of the restaurant, directly on the waterfront, our guests may enjoy the original VakVarjú atmosphere.
A place where the Guest can always feel at home. It may be a business lunch, meeting with friends or a Sunday lunch with the kids.
Ambient atmosphere is provided by live piano music in the evenings. In our open kitchen the guests can enjoy watching their speciality meals being prepared on lava stones. The wine list of the restaurant also reflects uniqueness, offering the best of the Hungarian wine regions and a selection of exciting items of international wines.

Reserve your table online now for free through DiningCity: VakVarjú Csónakház – Budapest

Tovább:

Click to see opening-times and more

Reviews


4.6

(82 értékelés)


food

4.6

service

4.5

ambience

4.7

""

4.3
food: 5 service: 4 ambience: 4
Nagyon hangulatos hely, remek élőzene zongorával, ám amint elhallgatott a zene, iszonyatosan hangulatromboló, Aldi-stílusú dolgozói vircsaft szúrődött ki a konyhából. Hangoskodás, nevetgélés, közönségesség akkor, amikor a konyha félig nyitott? Nem a vendégek fülének való dolog. Az ételek finomak és elegendő mennyiségúek voltak, ám a rendelt borunkat ottfelejtette a pincér a pulton, nem érkezett ki a rendelt ételhez, külön kellett szólnunk.
Miklós Mónika - Wednesday 08/05/2024

"1203 Téglagyártó út"

3.5
food: 1 service: 4 ambience: 4
A pacal vizes szaftú és szétfőtt az állaga nem megfelelő az íze kritikán aluli a pamkó morzsás hús kemény alig lehetett felvágni a kevertcsalátába csak zöld levelek halma 2 koktél paradicsom felezve a petrezselymes burgonyán nincs petrezselyem a káposzta saláta savanyú nagyon az árakhoz képest ez a minőség elfogadhatatlan a többit már nem írom de lenne még mit
Pelyva Mária - Monday 01/04/2024

"---"

3.5
food: 2 service: 4 ambience: 3
A vadas kritikán aluli,teljesen szétfőtt marhanyak. Somlói galuskából hiányzott a vaniliamártás.A többi étel tökéletes volt.Sajnálom.
Sipos Margó - Sunday 10/03/2024

"Jó hely"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Jó hely
Kiss Kornél - Thursday 15/02/2024

"Vakvarjú éttermek"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Nagyon szeretjük magát a Vakvarjú éttermeket. Mindenhol finomak és bőségesek az ételek. A kiszolgálás kedves és gyors. Mindenképp vissza terünk hogy el töltsünk újabb kellemes órákat.
Moravecz Ferenc - Thursday 15/02/2024

"Ebéd"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Hangulatos helyszín, kiváló ételek.
Szegedi András - Monday 14/08/2023