Promontor Kertvendéglő - Budapest

Promontor Kertvendéglő - magyar, sváb konyha

Képek az étteremről

Promontor Kertvendéglő

1221 Budapest, Kossuth Lajos utca 28.

Promontor Kertvendéglő
Kossuth Lajos utca 28. , 1221 Budapest

Ezt a kedves kis budafoki városrészt szeretnénk még hangulatosabbá tenni, megidézni a budai kisvendéglők miliőjét. A Bécs környéki Grinzinghez hasonlóan ezt a kertes vendéglőkkel teli élményt szeretnénk elhozni a helyiek számára. Mindezt úgy, hogy ízig-vérig budafoki legyen a hely és az is maradjon. Aki ízelítőt szeretne kapni a konyha fogásaiból, s ezt leöblítené valamelyik helyi pincészet borával, az mindenképpen tegyen egy próbát.

Megtaláltuk a lokáció legjobb hentesét, innen vesszük a napi friss húsárut. Innen származik a zöldségesünk és a pék is, akitől a kenyeret vesszük. Budafoki kötődésű cégtől rendeljük a sajtokat is. Az Etyek-Budai Borvidék szereplőjeként a helyi gazdák csendes borait végigkóstolva a legjobbakat válogattuk a borlapunkra. A budafoki pezsgős hagyományokat tisztelve választottuk ki a ház pezsgőjét és annak teljes repertoárját. Az étterem enteriőrjét is úgy alakítottuk ki, hogy barátságos és otthonos legyen, ami jól illeszkedik az épület adottságaihoz.

Foglalja le asztalát ingyenesen online a DiningCity-n: Promontor Kertvendéglő – Budapest

Tovább:

Információk az étteremről

Értékelések és vélemények


4,8

(143 értékelés)


Konyha

4.8

Kiszolgálás

4.9

Hangulat

4.8

""

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Jól megközelíthető, szép, igényes környezetben nagyon finom ételek, remek, és tényleg minden tekintetben körültekintő kiszolgálás, úgyhogy mindenkinek csak ajánlani tudom.
dr. Somody Nóra - 2024. február 15., csütörtök 05:04

"Romantika"

4
Konyha: 4 Kiszolgálás: 4 Hangulat: 4
Romantikus helyszín Kedves fogadtatás A levest sajnos csészében kaptuk, annak ellenére, hogy tányérba kértük...A túrógombóc isteni volt.
Keresztes Jusztina - 2023. október 19., csütörtök 21:31

"AdaBea"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Ötös!
Ada Bea - 2023. október 18., szerda 12:04

"Diningcity 2023 ősz"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Igazi bajor hangulat, igényes környezet, külön tetszett a palack mint foglalt tábla. A kiszolgálás kifogástalan, az adagok hatalmasak és az étel is nagyon finom.
Perger Dávid - 2023. október 16., hétfő 20:48

"Egy kis bécsi izelítő"

4,5
Konyha: 3 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Kellemes hangulatú kisvendéglő. A tányérok és az adagok óriásiak. A desszertet - a fordított túrógombócot és a somlóit - dogbox-ban vittük haza. Konyhája rendkívül fűszeres: tárkonyos jérceragulevest, Úri gombák levesét, tepertőkrémet, padlizsánkrémet, zöldfűszeres túrót és bécsi szeletet burgonya salátával, Angus burgert, töltött-rántott bátaszéki csirekmellet ettünk.
Rédei Attiláné - 2023. október 16., hétfő 12:40

"Jó adagok és jó minőség"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
A társaság mind a 4 tagjának minden fogás elnyerte tetszését. Felszolgáló kolléga is szimpatikus volt, informatív, jó borokat is ajánlott. A somlói nagyon jól esett, ráadásul úgy, hogy nem vagyok oda alapból ezért a desszertért, de itt nagyon ízlett, és szerencsére nem volt benne mazsola. :) Jó értelemben vett szimpla ételek a Promontor kínálatában, mindez jó minőségben, nem spórolósan. Jövünk szívesen legközelebb is.
K. Zoltán - 2023. október 14., szombat 09:23